ιδέες-για-σατέν τοπ-το-Καλοκαίρι 2022-

15 ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ. Ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με σατέν τοπ.

Το σατέν τα τελευταία χρόνια σαν ύφασμα έχει γίνει τάση. Έτσι όχι μόνο μπορείς να βρεις στην αγορά φορέματα, φούστες αλλά και τοπ ή μπλούζες σε σατέν υφάσματα, αλλά πλέον μπορείς να τα βρεις σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν αποφασίσαμε να δώσουμε μία ευκαιρία στα σατέν τοπ. Άλλωστε τα σατέν τοπ είναι σε θέση να σε κάνουν να δείχνεις μοντέρνα και σικ με τον πιο όμορφο τρόπο. Αγκαλιάζει το σώμα σου, ταιριάζει με τζιν αλλά και με σικ φούστες και παντελόνες και μπορούν να απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση. Διαβάστε παρακάτω: 

 Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Κόκκινο σατέν τοπ με μάξι σατέν φούστα

Μπορείς να βρεις στην αγορά ένα υπέροχο σε που να αποτελείται από κόκκινο σατέν τοπ και μία κόκκινη μάξι σατέν φούστα. Είναι ένα υπέροχο ντύσιμο για κάθε επίσημη εμφάνισή μας. Μπορείς να το φορέσεις στις διακοπές, στις βαφτίσεις, στους γάμους, στις δεξιώσεις αλλά και στις νυχτερινές εξόδους σας.

15 ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ

Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Λευκό σατέν τοπ με μαύρη δαντέλα σαν λινζερί

Τα τοπ που μοιάζουν με λινζερί είναι τάση τα τελευταία χρόνια και πολλές γυναίκες τα επιλέγουν αφού είναι σικ και σ3ξυ. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις το αγαπημένο σου λευκό σατέν τοπ με μαύρη δαντέλα σαν λινζερί με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι.

λευκό-σατέν τοπ-με-μαύρη-δαντέλα-και-τζιν-παντελόνι-ιδέες-

Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Κόκκινο σατέν τοπ σαν μπουστάκι με μάξι κόκκινη φούστα με πιέτες

Για κάθε νυχτερινή σου έξοδο το παρακάτω ντύσιμο είναι ότι πρέπει. Ένα κόκκινο σατέν τοπ σαν μπουστάκι με μία μάξι κόκκινη φούστα σε σατέν ύφασμα εξίσου με πιέτες. Είναι πανέμορφο, μοντέρνο, σ3ξυ αλλά και σικάτο κι αν το επιλέξεις σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα.

κόκκινο-σατέν-τοπ-με-μάξι-φούστα-ιδέες-

 Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Μαύρο σατέν τοπ με τιραντάκι και τζιν παντελόνι

Μπορείς να βρεις και ένα μονόχρωμο σατέν τοπ με τιραντάκι που είναι εξίσου σαν λινζερί. Συνδυάζεται πανεύκολα με κολάν, τζιν παντελόνια ή και παντελόνες. Είναι ένα υπέροχο τοπ τόσο για το Καλοκαίρι όσο και για τον Χειμώνα, με το απαραίτητο πανωφόρι.

μαύρο-σατέν-τοπ-με-τζιν-παντελόνι-ιδέες-

 Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Μπεζ τοπ

Αν θέλεις ένα τοπ που να αγκαλιάζει το σώμα σου και παράλληλα να τονίζει το μαύρισμά σου με τον πιο σικ τρόπο, τότε το παρακάτω τοπ είναι για σένα. Μπεζ τοπ σε σατέν υφάσματα που αγκαλιάζει το σώμα και κολακεύει το μαύρισμα.

ροζ-σατέν τοπ-με-λευκό-παντελόνι-ιδέες-

Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Καφέ σατέν τοπ με λευκό παντελόνι

Μπορείς να υιοθετήσεις το σατέν σου τοπ ακόμη και στην καθημερινότητα. Συνδύασε το με ένα λευκό καλοκαιρινό παντελόνι και μαγνήτισε τα βλέμματα στην δουλειά αλλά και στην βόλτα με τους φίλους ή το άλλο σου μισό.

καφέ-σατέν τοπ-με-λευκό-παντελόνι-ιδέες-

ιδέες-για-σατέν τοπ-το-Καλοκαίρι 2022- Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Συνδύασε το τοπ σου με το αγαπημένο σου τζιν σορτσάκι

Μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ μοντέρνο και καλοκαιρινό ντύσιμο συνδυάζοντας ένα σκούρο πράσινο σατέν τοπ με ένα τζιν σορτσάκι. Είναι πανέμορφο, μοντέρνο και πολύ ανάλαφρο και σίγουρα θα ανανεώσει την εικόνα σου.

σκούρο πράσινο-σατέν-τοπ-με-τζιν-σορτσάκι-ιδέες-

ιδέες-για-σατέν τοπ-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για καλοκαιρινές φούστες σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε

ιδέες-για-σατέν τοπ-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-σατέν τοπ-το-Καλοκαίρι 2022-

 Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Μουσταρδί σατέν μπλούζα

Εκτός από τοπ είπαμε να βάλουμε στο σημερινό άρθρο και μερικές μπλούζες. Έτσι βρήκαμε για εσάς μία πανέμορφη μουσταρδί μπλούζα που δένει στον λαιμό σε σατέν ύφασμα που θα σαγηνεύσει τα βλέμματα. Μπορείς να την συνδυάσεις με παντελόνες ή και κολάν. Ακόμη και τζιν παντελόνια.

κίτρινη-σατέν μπλούζα-με-παντελόνα-ιδέες-

 Ιδέες για σατέν καλοκαιρινά τοπ: Ροζ τοπ που δένει μπροστά με παντελόνα

Φυσικά και μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου σατέν τοπ με μία υπέροχη παντελόνα είτε σε σατέν ύφασμα είτε σε κάποιο άλλο ανάλαφρο και καλοκαιρινό ύφασμα. Ειδικά το ροζ, είναι ένα υπέροχο χρώμα για να τονίσεις το μαύρισμά σου αφού είναι από μόνο του φωτεινό και το σατέν ύφασμα δίνει ακόμη περισσότερη λάμψη.

ροζ-σατέν-τοπ-με-ροζ-παντελόνα-ιδέες-

 

ιδέες-για-σατέν τοπ-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Πορτοκαλί καλοκαιρινά φορέματα: 15 ιδέες

ιδέες-για-σατέν τοπ-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close