16 μοντέρνα outfits για να επιλέξεις τον Ιούνιο του 2021

Σήμερα αποφασίσαμε να σάς παρουσιάσουμε 16 μοντέρνα γυναικεία outfits για τον Ιούνιο.

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την έναρξη του Καλοκαιριού. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και αυτό σημαίνει ότι η γκαρνταρόμπα αλλά και το στιλ μας αλλάζει. Η διάθεσή μας σίγουρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό οφείλουμε να το δείξουμε και μέσω του στιλ μας.

Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς 16 outfits για casual αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις που μπορείτε να τα διαλέξετε τον Ιούνιο. Outfits νεανικά, δροσερά, μοντέρνα, που μπορεί να τα υποστηρίξει οποιαδήποτε γυναίκα μέσα στον Ιούνιο.

Δείτε ακόμα Τα prints που θα φορεθούν περισσότερο το φετινό Καλοκαίρι

Η μόδα άλλωστε μας δίνει μία πληθώρα επιλογών κι εμείς αποφασίσαμε στο σημερινό άρθρο να τις εξαντλήσουμε όλες. Μην φοβηθείς να πειραματιστείς με το στιλ σου και να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει όποιον σε δει. Διαβάστε παρακάτω: 

Λευκό τοπ και γκρι φόρμα :Το τέλειο outfit για να επιλέξεις τον Ιούνιο του 2021

Το παρακάτω outfit είναι ιδανικό για τις casual εμφανίσεις σου. Ένα λευκό τοπ που στην ουσία είναι αθλητικό μπουστάκι και μπορεί να φορεθεί και χωρίς σουτιέν και μία φόρμα σε ανοιχτές γκρι αποχρώσεις. Το παρακάτω outfit μπορείς να το επιλέξεις για τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο, για έναν χαλαρό περίπατο αλλά και για την γυμναστική σου!

λευκό_τοπ_με_γκρι_φόρμα_

Κίτρινο σατέν φόρεμα με διακοσμητικά κουμπιά

Ο κόσμος ξεκίνησε να κυκλοφορεί και πάλι και σίγουρα ανυπομονείς να πετάξεις από πάνω σου τις φόρμες, τις πιτζάμες και τα φούτερ που φορούσες όλον τον Χειμώνα. Μπορείς λοιπόν όταν κανονίσεις με τις φίλες σου ένα πότο, να φορέσεις ένα σατέν κίτρινο φόρεμα.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μία πολύ σωστή επιλογή και για μία πιο επίσημη εμφάνιση. Παρόλα αυτά αν διατηρήσεις ένα ήσυχο μακιγιάζ και ένα απλό χτένισμα, θα μπορούσαμε να σε δούμε να πίνεις την μπύρα σου, φορώντας αυτό το φόρεμα και δε θα μπορούσαμε να δούμε καμία παραφωνία στο στιλ σου σε αυτό το outfit.

κίτρινο_σατέν_φόρεμα_

Μαύρο t-shirt και μουσταρδί παντελόνι “καμπάνα”: Υπέροχο outfit για να επιλέξεις τον Ιούνιο

Ένα αγαπημένο outfit είναι και το παρακάτω. Ένα μαύρο t-shirt σε συνδυασμό με ένα μουσταρδί παντελόνι “καμπάνα” είναι για εσένα μία μοναδική επιλογή για το σχολείο, την σχολή ή την βόλτα σου. Οι παντελόνες φοριούνται πολύ κάθε Καλοκαίρι κι αυτό το παντελόνι μοιάζει αρκετά με μία παντελόνα. Κάτι που το κάνει απλά ακαταμάχητο.

Δείτε ακόμα H&M Άνοιξη-καλοκαίρι 2021: Τα καλύτερα ρούχα της σεζόν για γυναίκες

κίτρινο_παντελόνι_καμπάνα_με_μαύρο_τοπ_

Λευκό τοπ σε συνδυασμό με μία μπεζ μίνι φούστα

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ένα πολύ φρέσκο, δροσερό και νεανικό outfit που όμως, έχει έντονο το ρομαντικό στοιχείο. Ένα λευκό τοπ που δένει μπροστά με φουσκωτά μανίκια και μία ρομαντική μίνι φούστα σε μπεζ αποχρώσεις. Ένα αέρινο outfit για όλες τις περιστάσεις που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

λευκό_τοπ_με_μπεζ_μίνι φούστα_

Λευκό t-shirt με στάμπα και κίτρινη φλοράλ φούστα

Έχουμε μία αδυναμία στις αποχρώσεις του κίτρινου και αυτό, επειδή δεν νομίζουμε ότι κάποιο άλλο χρώμα μπορεί να ταιριάξει καλύτερα με τον φωτεινό και ζεστό ήλιο του Καλοκαιριού. Τον Ιούνιο λοιπόν μπορείς για την δουλειά ή την σχολή να επιλέξεις ένα λευκό t-shirt με στάμπα και να το συνδυάσεις με μία μάξι φλοράλ φούστα σε κίτρινο χρώμα.

λευκό_t-shirt_με_κίτρινη_φλοράλ_μάξι φούστα_

Μουσταρδί παντελόνι και μαύρο t-shirt

Σε πήραν τηλέφωνο οι κολλητές ή το άλλο σου μισό να βγείτε για ένα μεσημεριανό καφεδάκι μετά την δουλειά. Εσύ είσαι πτώμα από το πρωί και σίγουρα δεν έχεις χρόνο να ψάξεις κάτι εξεζητημένο στη ντουλάπα σου. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα μαύρο t-shirt και να το συνδυάσεις με μία μοντέρνα μουσταρδί παντελόνα. Το αποτέλεσμα….απλά υπέροχο.

μαύρο_t-shirt_με_μουσταρδί_παντελόνα_

Λευκό τοπ με κόκκινη μάξι φούστα

Τον Ιούνιο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν αισθητά. Ακόμη και στην βόλτα σου λοιπόν θέλεις ένα ανάλαφρο outfit. Παρακάτω βλέπουμε ένα ρομαντικό λευκό τοπ με φουσκωτά μανίκια, το οποίο συνδυάστηκε με μία απαλή κόκκινη, μάξι φούστα. Το σκίσιμο της φούστας μας έκανε να την ζηλέψουμε και να την θέλουμε δική μας.

λευκο_τοπ_με_κόκκινη_φλοράλ_μάξι φούστα_με_σκίσιμο_

Κίτρινο τοπ με φλοράλ φούστα

Μπορείς τον Ιούνιο να παίξεις με τα χρώματα. Το Καλοκαίρι και ο ενθουσιασμός που μας προκαλεί, μας το επιτρέπει πλήρως. Διάλεξε λοιπόν ένα μοντέρνο κίτρινο τοπ που δένει μπροστά και συνδύασέ το με μία φλοράλ φούστα. Επειδή το χρώμα του τοπ είναι έντονο, πρόσεξε η φούστα σου, να παίζει σε απαλές αποχρώσεις του φλοράλ.

φλοράλ_μάξι φούστα_με_μουσταρδί_τοπ_

Θαλασσί φλοράλ φόρεμα για τις επίσημες εμφανίσεις σου

Μέσα στον Ιούνιο όλο και κάποιος γάμος ή βάφτιση θα γίνει. Οι άνθρωποι περιμένουν να καλοκαιριάσει για να μπορούν να γιορτάσουν τις αγαπημένες τους στιγμές. Σε αυτές τις αγαπημένες τους στιγμές εσύ μπορείς να επιλέξεις μία άκρως ρομαντική και vintage εμφάνιση.

Ένα θαλασσί φόρεμα με πιέτες σε φλοράλ σχέδιο. Είναι ένα πολύ ρομαντικό φόρεμα που θα μπορούσες να το επιλέξεις και σε γάμο και σε βάφτιση. Είναι σικ αλλά και μοντέρνο και πιστεύουμε ότι θα σου πηγαίνει πολύ.

θαλασσί_φλοράλ_φόρεμα_

Αέρινο φόρεμα σε μπλε αποχρώσεις

Τον Ιούνιο οι υψηλές θερμοκρασίες πολλές φορές μας ρίχνουν την διάθεση και μας κάνουν να βαριόμαστε να ψάχνουμε ρούχα με τις ώρες στην ντουλάπα για μία βόλτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα καλοκαιρινά φορέματα… βολεύουν πολύ. Μία επιλογή λοιπόν για τις casual εμφανίσεις σου είναι και το φόρεμα της παρακάτω φωτογραφίας:

μπλε_φόρεμα_με_σκίσιμο_

Λευκή μπλούζα δεμένη μπροστά σε συνδυασμό με τζιν με σκισίματα

Αν έχεις μία φαρδιά μπλούζα στην ντουλάπα σου και δεν ξέρεις πως να την συνδυάσεις σου έχουμε λύση. Μπορείς να την δέσεις μπροστά με έναν πρόχειρο κόμπο και να την συνδυάσεις με ένα casual αλλά διαχρονικό τζιν με σκισίματα. Το κολπάκι της μπλούζας θα κάνει την συνηθισμένη σου μπλούζα να μοιάζει αλλιώτικη.

λευκή_μπλούζα_με_τζιν_παντελόνι_με_σκισίματα_

Μοβ μπλουζάκι με τζιν σορτσάκι

Τον Ιούνιο σίγουρα θα κανονίσεις με το άλλο σου μισό μία ρομαντική βόλτα στην παραλία – αν μένεις σε παραθαλάσσια περιοχή της Ελλάδας-. Για την παραλία το παρακάτω outfit είναι τέλειο. Ένα απλό μοβ μπλουζάκι κι ένα νεανικό σορτσάκι θα κολακέψουν την σιλουέτα σου και θα σε κρατήσουν άνετη.

μοβ_μπλουζάκι_με_τζιν_σορτσάκι_

Μαύρο t-shirt με τζιν σορτσάκι

Το σορτσάκι σου όμως μπορείς να το επιλέξεις και στην βόλτα με τις φίλες ή στην σχολή. Μπορείς επίσης να το επιλέξεις και για την δουλειά εφόσον δεν υπάρχει αυστηρό dress-code. Γενικότερα το τζιν σορτς και το μαύρο t-shirt είναι ρούχα “μπαλαντέρ” και μπορείς με τους σωστούς συνδυασμούς να τα χαρείς σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

μαύρο_t-shirt_με_τζιν_σορτσάκι_

Θαλασσί τοπ με τζιν παντελόνα

Όπως είπαμε και πιο πάνω οι παντελόνες τα Καλοκαίρια γίνονται must. Οι αυξημένες θερμοκρασίες του Ιουνίου δε μας επιτρέπουν να φοράμε εφαρμοστά κολάν στις περισσότερες των περιπτώσεων. Έτσι μία τζιν παντελόνα κι ένα θαλασσί μπλουζάκι είναι ό,τι πρέπει για τις casual εμφανίσεις σου.

15 μοντέρνα outfits για να επιλέξεις τον Ιούνιο

Μουσταρδί τοπ και λευκή παντελόνα

Το παρακάτω outfit είναι για την δουλειά ή για ένα χαλαρό ποτάκι. Όμως η παντελόνα μπορεί να στηριχθεί σε όλες τις περιστάσεις. Μία σικ λευκή παντελόνα μέχρι τον αστράγαλο με μεταλλικά σχέδια που την κάνουν να ξεχωρίζει. Συνδύασέ την με ένα μαύρο σικ τοπ και είσαι έτοιμη.

μουσταρδί_τοπ_με_λευκή_παντελόνα_

Μουσταρδί t-shirt και μίνι φούστα

Αυτό το στιλ ντυσίματος ήταν μόδα μέχρι το 2010. Παρόλα αυτά, τα αέρινα ρούχα ήρθαν να αντικαταστήσουν κατά μία έννοια τα εφαρμοστά. Όμως τον Ιούνιο η τάση επανέρχεται κι έτσι, μπορείς να βγάλεις από την ντουλάπα σου, την παλιά σου τζιν φούστα και να την συνδυάσεις με ένα μοντέρνο t-shirt.

μαύρη_τζιν_φούστα_με_κίτρινο_t-shirt_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close