Denim trends: Όλες οι τάσεις στα τζιν για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021_

Denim trends: Όλες οι τάσεις στα τζιν για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021. Τα τζιν είναι σίγουρα το πιο κλασικό ρούχο αλλά και το πιο βολικό στην ντουλάπα μας όλα αυτά τα χρόνια. Ένα τζιν παντελόνι μπορεί να αναδείξει το στιλ μας τόσο στην δουλειά, όσο και στην βόλτα. Άλλωστε από την αρχή της season είχαμε ασχοληθεί με τα wide leg jeans.

Αν το καλοσκεφτείτε τα τζιν παντελόνια φοριούνται πάντα και σχεδόν κάτω από όλες τις περιστάσεις. Έχουν την τάση να ταιριάζουν με όλες τις μπλούζες και τα oversized πουκάμισα της ντουλάπας μας και σίγουρα είναι μία εύκολη και πάντα μοντέρνα επιλογή για μία casual εμφάνιση.

Έτσι την Άνοιξη του 2021 δε θα μπορούσαν οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς να μην κάνουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα τζιν παντελόνια. Οίκοι με τεράστια ιστορία στον χώρο της μόδας, αποφάσισαν να αναδείξουν τα jeans που θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη του 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα split hem jeans βρίσκονται στις τάσεις από τις αρχές του 2021.

Δείτε ακόμα Baggy jeans: Ιδέες για να το συνδυάσεις

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι όλες οι προτάσεις τους ήταν μοντέρνες και ταίριαζαν σε κάθε γυναίκα. Είτε θέλεις ένα παραδοσιακό jean για τον περίπατο με την κολλητή σου ή το άλλο σου μισό, είτε θέλεις να πειραματιστείς με το στιλ σου, σίγουρα στο σημερινό άρθρο θα βρεις το κατάλληλο τζιν γι’ αυτό. Διαβάστε παρακάτω: 

Τζιν σε έντονο χρώμα

Η Άνοιξη είναι η εποχή των χρωμάτων. Τα λουλούδια και τα δέντρα ανθίζουν κι έτσι σίγουρα θα θέλεις να συνδυάσεις τα ρούχα σου με το όμορφο κλίμα της εποχής. Αυτό φαίνεται πως το αντιλήφθηκαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και παρουσίασαν τα καινούρια jeans σε έντονες αποχρώσεις.

Denim trends_γυναικεία_jean_σε_πράσινο_χρώμα_τάσεις_

Photo via: Pinterest

Αποχαιρέτα λοιπόν τα κλασικά μπλε ή μαύρα τζιν της ντουλάπας σου, αν τα έχεις βαρεθεί, διότι την Άνοιξη του 2021, μπορείς να φορέσεις τζιν σε έντονο ροζ, πράσινο, κόκκινο ή όποιο άλλο χρώμα σου αρέσει. Το ροζ τζιν της παρακάτω φωτογραφίας, είναι ό,τι πιο girly έχουμε συναντήσει το 2021 και αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία.

γυναικείο_jean_σε_ροζ_αποχρώσεις_τάσεις_ Denim trends_

Photo via: Pinterest

Κι αν δεν ταιριάζει το πράσινο στο ανοιξιάτικο κλίμα της εποχής, τότε ποιο άλλο χρώμα ταιριάζει; Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τζιν σε έντονες αποχρώσεις θα μπορούσαν να φορεθούν και το Καλοκαίρι, όταν οι καιρικές συνθήκες μας επιτρέπουν να φορέσουμε παντελόνι, χωρίς να…σκάσουμε από την ζέστη. Είναι χαρούμενα και μοντέρνα.

Denim trends_jean_σε_έντονα χρώματα_

Photo via: Pinterest

ψηλόμεσα_τζιν_

Photo via: madamefigaro.gr

Ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή

Τα ψηλόμεσα τζιν και παντελόνια γενικότερα βρίσκονται στα Denim trends  από το 2020 και όχι άδικα. Είναι παντελόνια που αναδεικνύουν την σιλουέτα σου και την κολακεύουν ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα άνετα. Αυτό σημαίνει ότι το αγαπημένο σου ψηλόμεσο τζιν μπορεί να σε συνοδεύσει στην δουλειά ή ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

ψηλόμεσο jean_σε_ίσια γραμμή_με_σκισίματα_

Photo via: mb-clothing.com

Μπορείς να διαλέξεις ένα ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα για να αναδείξεις το στιλ σου στην βόλτα που θα κάνεις με την κολλητή σου ή με το άλλο σου μισό. Είναι άκρως μοντέρνο και σίγουρα αποτελεί μία safe επιλογή όπου δε θα έχεις τι άλλο να βάλεις. Θα είσαι μία κούκλα με τα πιο εύκολα σε συνδυασμό ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.

ψηλόμεσο jean_σε_ίσια γραμμή_με_σκισίματα_ Denim trends_

Photo via: Pinterest

ψηλόμεσο_σε_ίσια_γραμμή_

Photo via: madamefigaro.gr

Φαρδύ τζιν σε crop γραμμή

Τα φαρδιά τζιν είναι τα αγαπημένα μας όσων αφορά την σημερινή λίστα των Denim trends διότι θεωρούμε ότι μπορούν να κολακέψουν οποιαδήποτε γυναίκεια σιλουέτα. Είτε είσαι skinny είτε plus size σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο φαρδύ jean για να σαγηνεύσεις στο πέρασμά σου.

φαρδύ_jean_σε_crop γραμμή_

Photo via: glow.gr

Επίσης τα φαρδιά jeans είναι ακόμη μία κατηγορία τζιν που μπορεί να ταιριάξει με κάθε ρούχο της ντουλάπας σου. Μάλιστα αν το συνδυάσεις όπως η κοπέλα της φωτογραφίας, θα φτιάξεις σε χρόνο μηδέν ένα απόλυτα σικ ντύσιμο, που θα σε κάνει να δείχνεις σαν Γαλλίδα.

φαρδύ_jean_σε_crop γραμμή_

Photo via: Pinterest

Κι ενώ τα φαρδιά τζιν είναι σε θέση να σε κάνουν να δείχνεις πιο σικ από ποτέ, ταυτοχρόνως μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια τον hip hop εαυτό σου. Συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με ένα jacket, ένα τοπ ή ένα φούτερ – αφού προς το παρόν η Άνοιξη μας το επιτρέπει – και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Denim trends _φαρδύ_jean_σε_crop γραμμή_

Photo via: Pinterest

φαρδύ_jean_σε_crop_γραμμή_

Photo via: madamefigaro.gr

Oversized τζιν με ραφή στο μπαντζάκι

Τα oversized τζιν είναι στις τάσεις από τα τέλη του 2019 και φαίνεται πως ακόμη δεν είμαστε έτοιμες να τα αποχωριστούμε. Και γιατί να το κάνουμε άλλωστε; Είναι άνετα, είναι μοντέρνα και σίγουρα κολακεύουν όλες τις γυναικείες σιλουέτες. Το 2021 όμως, τα κλασικά oversized τζιν ήρθαν με μία μικρή διαφορά.

Μία μικρή διαφορά που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο. Μιλάμε γι’ αυτήν την μοντέρνα ραφή στα μπαντζάκια που σίγουρα θα σου αρέσει κι εσένα πολύ. Ιδανικό για την βόλτα σου, την δουλειά ή όποια άλλη casual περίσταση σε αφορά.

oversized_jean_με_ραφή_στο_μπαντζάκι_ Denim trends_

Photo via: Pinterest

Τζιν με καμπάνα

Η δεκαετία του ’70 είναι μία δεκαετία που έγραψε την δική της ιστορία στην γυναικεία μόδα και φαίνεται πως το 2021, η μόδα θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή. Έτσι οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς ξεκίνησαν να πλασάρουν τζιν με έντονη καμπάνα που θυμίζουν τα jeans και γενικότερα τα γυναικεία παντελόνια των 70’s.

jean_με_καμπάνα_ Denim trends_

Photo via: Pinterest

Συνήθως τα τζιν με καμπάνα θα τα δεις να είναι στενά στην πάνω περιοχή των ποδιών με μία έντονη καμπάνα στις γάμπες που τα κάνει να δείχνουν πιο μοντέρνα και στιλάτα. Σίγουρα είναι μία άριστη επιλογή για την δουλειά, αφού μπορεί να είναι jean όμως δείχνει πολύ σικ και είναι μέσα στα denim trends.

jean_με_καμπάνα_

Photo via: ladylike.gr

Παρακάτω σας έχουμε και μία plus size επιλογή για τζιν με καμπάνα, γιατί είμαστε κι εμείς plus size και το χαιρόμαστε. Όπως καταλαβαίνετε, οι φετινές τάσεις, σίγουρα αφορούν όλες τις γυναίκες, και καλά κάνουν.

jean_με_καμπάνα_ Denim trends_

Photo via: Pinterest

τζιν_με_καμπάνα_

Photo via: madamefigaro.gr

Distressed

Μην μπερδεύεστε με τον τίτλο. Μιλάμε στην πραγματικότητα για τα αγαπημένα μας τζιν με σκισίματα που έκαναν πάταγο μέχρι το 2010 αλλά στην συνέχεια ξεχάστηκαν. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να τα ξανά θυμηθούμε τον πιο μοντέρνο τρόπο.

jean_με_σκισίματα_

Photo via: Pinterest

Αυτά τα τζιν σίγουρα θα απογειώσουν οποιαδήποτε casual εμφάνισή σου με τον πιο rock τρόπο. Τα πιο αγαπημένα μας jeans ήρθαν για να μείνουν το 2021 κι εμείς ανυπομονούμε να τα φορέσουμε.

jean_με_σκισίματα_

Photo via: Pinterest

Αν θέλεις λοιπόν να δημιουργήσεις μία rock εικόνα τότε σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου τζιν με σκισίματα με ένα τοπ κι ένα ζευγάρι μποτάκια ή ακόμη και sneakers. Δε θα το μετανιώσεις.

jean_με_σκισίματα_Denim trends_

Photo via: Pinterest

jean_με_σκισίματα_

Photo via: madamefigaro.gr

Patchwork

Τα patchwork jeans είναι μία καινούρια τάση που μας αρέσει πολύ και φαίνεται αρκετά extreme και νεανική. Πρόκειται για τζιν που δείχνουν ότι έχουν μπαλώματα. Μπορείς να βρεις τέτοια τζιν σε αποχρώσεις κλασικές  όπως η φωτογραφία παρακάτω, αλλά όχι μόνο.

Patchwork_τζιν_

Photo via: Pinterest

Όσο πιο patchwork τόσο πιο extreme και μοντέρνο το αποτέλεσμα. Είναι μία πολύ πρωτότυπη τάση στα denim trends που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε και τις γυναίκες στην Ελλάδα να το φορούν.

Patchwork_τζιν_

Photo via: Pinterest

Για το τέλος αυτής της κατηγορίας, αφήσαμε ένα patchwork jean σε ροζ αποχρώσεις. Άλλωστε όπως αναφέραμε και στην αρχή τα τζιν σε έντονες αποχρώσεις είναι μόδα για το 2021 και δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην συνδυάσεις δύο τάσεις μαζί. Ειδικά αν το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο, σαν αυτό της φωτογραφίας.

Patchwork_τζιν_σε_ροζ_χρώμα_ Denim trends_

Photo via: Pinterest

Patchwork_jean_

Photo via: madamefigaro.gr

Tie-dye jeans

Τα tie dye τζιν είναι ακόμη μία extreme, μοντέρνα και φυσικά άκρως νεανική τάση στα jeans για το 2021. Μιλάμε στην ουσία για τζιν σε πολλές αποχρώσεις με υπέροχα σχέδια που μοιάζουν με αφηρημένη τέχνη. Είναι πολύ μοντέρνα και ιδιαίτερα και σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις συγκλονιστικά outfits φορώντας τα.

Tie-dye_jeans_

Photo via: Pinterest

Όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία ένα λευκό τζιν δε θα είναι ποτέ ξανά ένα απλό λευκό τζιν με τα tie dye σχέδια να το συνοδεύουν. Μπλε tie dye σχέδια λοιπόν που σίγουρα θα αναδείξουν το στιλ σου και την νεανικότητά σου.

Tie-dye_jeans_

Photo via: Pinterest

Κι αν σου φαίνεται λίγο υπερβολική η συγκεκριμένη τάση, είπαμε να σου παρουσιάσουμε κι ένα tie dye τζιν παντελόνι με πιο απαλά σχέδια για πιο σικ και minimal εμφανίσεις. Σίγουρα θα αναδείξουν το στιλ σου και σίγουρα θα αποτελέσεις fashion icon της παρέας, αν το επιλέξεις.

Tie-dye_jeans_

Photo via: Pinterest

tie_dye_jean_

Photo via: madamefigaro.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την γυναικεία μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close