4 τρόποι για κομψά χτενίσματα με ένα French Pin_

Παρακάτω θα δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι, 4 κομψά χτενίσματα χρησιμοποιώντας ένα French Pin.

Το French Pin είναι ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά που θυμίζει τσιμπιδάκι σε πιο μεγάλο μέγεθος. Με αυτό το αξεσουάρ οι γυναίκες μπορούν να πιάνουν πρόχειρα τα μαλλιά τους σε κότσους και κοτσίδες. Όμως χρησιμοποιώντας ένα french pin μπορούμε να δημιουργήσουμε και σικ χτενίσματα.

Βρήκαμε τυχαία στο youtube ένα βίντεο που μας δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε κομψά χτενίσματα στο σπίτι χρησιμοποιώντας απλά ένα french pin. Το σημερινό άρθρο απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά, όμως μπορεί και κάποια γυναίκα με καρέ κούρεμα να πάρει ιδέες.

Δείτε ακόμα Οι πλεξούδες είναι must τον Ιούνιο του 2021

Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και να σας εξηγήσουμε αναλυτικά την διαδικασία με απλά λόγια, διότι θεωρούμε ότι με το french pin μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα κομψά χτενίσματα. Αυτό είναι σωτήριο όταν έχουμε αργήσει για την δουλειά ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Διαβάστε παρακάτω: 

Η προετοιμασία των μαλλιών

Αξίζει να σημειωθεί πως για να φτιάξετε αυτά τα κομψά χτενίσματα με french pin δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία από μεριάς σας. Ακόμη κι αν είναι βρεγμένα μπορείτε να τα πιάσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους χρησιμοποιώντας πάντα το french pin σας.

Μάλιστα πολλές γυναίκες επιλέγουν να πιάσουν τα μαλλιά τους βρεγμένα με το french pin διότι μόλις τα λύσουν αποκτούν ανάλαφρες και καλοσχηματισμένες μπούκλες, χωρίς να χρησιμοποιήσουν κανενός είδους θερμότητα.

Σινιόν κότσος στα μαλλιά με French Pin

Για το συγκεκριμένο χτένισμα ξεκινάμε πιάνοντας τα μαλλιά μας σε χαμηλή αλογοουρά χωρίς όμως να βάλουμε το λαστιχάκι. Αφήνουμε μερικά τουφάκια να αγκαλιάζουν το πρόσωπά μας και κρατώντας τα μαλλιά σε αλογοουρά με το ένα χέρι αρχίζουμε να στριφογυρίζουμε το άλλο τα μαλλιά που κρέμονται.

Στην συνέχεια δημιουργούμε έναν σφιχτό κότσο κρύβοντας παράλληλα τις άκρες των μαλλιών μας προς τα μέσα. Κρατώντας τον κότσο σφιχτά βάζουμε το french pin με τον τρόπο που θα δούμε αναλυτικά στο βίντεο, που θα μοιραστούμε μαζί σας στο τέλος του άρθρου. Δημιουργήσαμε έναν σινιόν κότσο για επίσημες αλλά και casual εμφανίσεις.

κομψά_χτενίσματα_με_french pin_

Μισά μαλλιά πάνω, μισά μαλλιά κάτω

Και γι’ αυτό το απλό σικ χτένισμα η διαδικασία είναι παρόμοια με την διαδικασία που ακολουθήσαμε για να φτιάξουμε τον σινιόν κότσο. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση μαζεύουμε τα μισά μας μαλλιά σε αλογοουρά και δεν ολοκληρώνουμε τον κότσο, στριφογυρίζοντας όλο το μήκος των μαλλιών μας.

Δείτε ακόμα Τα τσιμπιδάκια επέστρεψαν και αποτελούν την No1 τάση στα μαλλιά

Αντιθέτως αφήνουμε ένα μέρος της άκρης να πέσει σαν αλογοουρά. Μέσα από μερικά απλά βήματα λοιπόν έχουμε ένα κομψό χτένισμα που μπορεί να μας συνοδεύσει στην δουλειά, στην βόλτα, σε μία επίσημη περίσταση.

κομψά_χτενίσματα_με_french pin_

Half up με κόμπο

Για το συγκεκριμένο κομψό χτένισμα ξεκινάμε πιάνοντας και πάλι τα μισά μαλλιά σε αλογοουρά και δένοντας σε έναν κόμπο. Στην συνέχεια βάζουμε το french pin για σταθεροποιήσουμε τον κόμπο στην θέση του και είμαστε έτοιμες!

κομψά_χτενίσματα_με_french pin_

Διπλός χαμηλός κότσος με κόμπους

Τέλος για το συγκεκριμένο χτένισμα αφού έχουμε ολοκληρώσει το half up με κόμπο, συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα μαλλιά κάνοντας έναν ακόμη κόμπο και τυλίγοντας τις άκρες προς τα μέσα. Στο τέλος στερεώνουμε τον δεύτερο κότσο με μία μεταλλική φουρκέτα και είμαστε έτοιμες.

κομψά_χτενίσματα_με_french pin_

Δείτε αυτά τα κομψά χτενίσματα αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close