8 τεμπέλικα μυστικά ομορφιάς που θα σας κάνουν να κερδίσετε χρόνο!

Υπάρχουν μέρες που έχετε αργήσει στη δουλειά και πρέπει να βιαστείτε ή απλά βαριέστε να ασχοληθείτε με τις ώρες με την προετοιμασία σας. Αυτές ακριβώς τις στιγμές τα τεμπέλικα μυστικά ομορφιάς μπορούν να σας γλυτώσουν χρόνο, αλλά και κόπο. Είναι ιδανικά κόλπα για πολυάσχολες γυναίκες.

Έτσι, θα μπορέσετε να δείχνετε και πάλι πολύ όμορφη, χωρίς να έχετε χάσει ώρες για να το πετύχετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε κάποια μικρά tips και tricks και θα είστε έτοιμη σε χρόνο DT.

Δοκιμάστε λοιπόν τα 8 τεμπέλικα μυστικά ομορφιάς που θα δείτε στην λίστα που ακολουθεί και κάντε την καθημερινότητα σας και όχι μόνο πιο εύκολη. Γλιτώστε χρόνο από το βάψιμο αλλά και το χτένισμα σας, ακόμη κι αν δεν βιάζεστε. Γιατί να κάθεστε με τις ώρες στο μπάνιο για να πετύχετε κάτι που μπορείτε να κάνετε σε λίγα μόλις λεπτά. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που κερδίσατε σε κάτι πιο δημιουργικό και ουσιαστικό. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα πάτε στην δουλειά ή την βόλτα σας απεριποίητη και άσχημη.

Βάλτε βαζελίνη στα σημεία που θα ψεκάσετε μετά το άρωμα σας
Αν θέλετε να αυξήσετε την διάρκεια της κολόνιας σας όταν βγαίνετε έξω, δοκιμάστε να εφαρμόστε πρώτα λίγη βαζελίνη στα σημεία που θα την ψεκάσετε.

Σκουπίστε το πρόσωπο σας με ένα φίλτρο για γαλλικό καφέ
Αν δεν είστε από τις γυναίκες που αγοράζετε τα χαρτάκια που μαζεύουν την λιπαρότητα του προσώπου σας, απλά πάρτε ένα φίλτρο γαλλικού καφέ από το ντουλάπι της κουζίνας σας. Σκουπίστε λοιπόν την επιπλέον λιπαρότητα από το δέρμα σας με αυτό και απολαύστε το πρόσωπο σας.

Κάντε απολέπιση στα σκασμένα χείλη με ένα παλιό και πλυμένο καλά βουρτσάκι μάσκαρας
Τα σκασμένα χείλη είναι ότι χειρότερο. Δεν είναι μόνο άσχημα στο πως φαίνονται, αλλά δυσκολεύουν και την σωστή και ομοιόμορφη εφαρμογή του κραγιόν σας. Αυτό όμως είναι ένα από τα τεμπέλικα μυστικά ομορφιάς που θα σας δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Απλά κάντε απολέπιση στα σκασμένα χείλη με ένα παλιό και πλυμένο καλά βουρτσάκι μάσκαρας.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close