9 ασκήσεις για το στομαχι για να χάσετε γρήγορα το περιττό λίπος _

9 ασκήσεις για το στομαχι για να χάσετε γρήγορα το περιττό λίπος! Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε 9 γυμναστικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το περιττό λίπος στο στομάχι εύκολα και γρήγορα. Το περιττό λίπος στο στομάχι μπορεί να χαλάσει την εικόνα της σιλουέτας μας.

Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, κανένας δεν μπορεί να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο σώμα του, αν δεν συνδυάσει την γυμναστική με την σωστή διατροφή. Όμως με την καραντίνα τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας κρατήσει πίσω, όσων αφορά την όμορφη εμφάνιση της σιλουέτας μας.

Δείτε ακόμα Μπάλα γυμναστικής: 12 ιδέες για ασκήσεις

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε 9 αποτελεσματικές γυμναστικές ασκήσεις που θα μας βοηθήσει να χάσουμε το περιττό λίπος στο στομάχι. Έτσι θα έχουμε κοιλιά πλάκα μέχρι το Καλοκαίρι! Είναι ασκήσεις εύκολες που τις κάνουν και στα γυμναστήρια. Αξίζει να βάλετε την γυμναστική στην καθημερινότητά σας λοιπόν. Διαβάστε παρακάτω: 

Γυμναστική για το στομάχι “The roll”

Η γυμναστική άσκηση the roll στοχεύει στους κάτω κοιλιακούς του σώματος. Στην αρχή ξεκινάμε με την πλάτη μας. Σηκώνουμε τα πόδια μας από το πάτωμα και τα επεκτείνουμε ευθεία με τα χέρια μας, να εξαπλώνονται στα πλάγια.

Φέρνουμε τα πόδια μας προς το πάτωμα αλλά προσπαθούμε να μην το αγγίζουμε. Στην συνέχεια φέρνουμε τα γόνατά μας, πάλι στον κορμό μας και ανεβείτε πάλι. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για 30 δευτερόλεπτα.

Γυμναστική για το στομάχι “Windmills”

Η συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση στοχεύει στους πλάγιους και στους κάτω κοιλιακούς. Στην αρχή ξεκινάμε σε μία παρόμοια θέση με την προηγούμενη άσκηση, με τα πόδια μας επάνω. Αυτή τη φορά γέρνουμε με τα πόδια μας στο πλάι.

Φέρνουμε τα πόδια μας στην άλλη πλευρά όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πάτωμα, αλλά προσπαθούμε να μην το αγγίζουμε. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για 30 δευτερόλεπτα, αλλάζοντας προς όλες τις πλευρές.

Γυμναστική για το στομάχι “Starfish Crunch”

Η συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση στοχεύει στους κεντρικούς και στους κάτω κοιλιακούς. Θα πρέπει να ξαπλώσουμε στο πάτωμα με τα χέρια και τα πόδια να χωρίζονται, με τα χέρια μας πάνω από το κεφάλι μας. Στην συνέχεια αγγίζουμε το αντίθετο πόδι στο άλλο χέρι. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για 30 δευτερόλεπτα.

Γυμναστική για το στομάχι”Mountain Climbers”

Η συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση στοχεύει σε όλο τον κορμό. Βάζουμε τα χέρια μας στο πάτωμα και φέρνουμε το σώμα μας στα δάχτυλα των ποδιών μας, δηλαδή μένουμε σε μία στάση σανίδας. Η σπονδυλική στήλη πρέπει να είναι ωραία και ευθεία.

Θα πρέπει να φέρνουμε τα γόνατά μας γρήγορα, με στόχο προς τους αγκώνες μας. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε σφίξει τον πυρήνα μας, τραβώντας τον ομφαλό μας προς την σπονδυλική μας στήλη. Ανταλλάξτε τα πόδια μας για 30 δευτερόλεπτα.

Γυμναστική για το στομάχι “Russian Twists”

Η συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση στοχεύει στους πλάγιους κοιλιακούς. Ξεκινάμε καθισμένοι στο πάτωμα, ρίχνοντας τον κορμό μας πίσω σε γωνία 45 μοιρών. Μπορούμε να σηκώσουμε τα πόδια μας για πιο δύσκολη πρόκληση ή να τα κρατήσουμε στο πάτωμα. Λυγίζουμε την κοιλιακή περιοχή και μεταφέρουμε τα χέρια μας στα πλάγια.

Γυμναστική για το στομάχι”Spiderman σανίδα”

Η συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση στοχεύει στον κεντρικό κορμό και στους πλάγιους κοιλιακούς. Ξεκινάμε σε θέση πους απς. Σηκώνουμε το ένα πόδι έτσι ώστε το γόνατό μας να γυρίσει σε 90 μοίρες. Κρατάμε την πλάτη μας ευθείας και κρατάμε την θέση για 15 δευτερόλεπτα. Αλλάζουμε τα πόδια και κρατάμε άλλη μία φορά για 15 δευτερόλεπτα.

Γυμναστική για το στομάχι “Single Leg Drops”

Η συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση στοχεύει στους κάτω κοιλιακούς. Ξαπλώνουμε στην πλάτη μας και απλώνουμε τα χέρια μας στα πλάγια. Ανασηκώνουμε τα πόδια μας κατευθείαν επάνω και αρχίζουμε να τα κατεβάζουμε το ένα μετά το άλλο.

Όταν φέρνουμε κάτω, φροντίζουμε να μην αγγίξουμε το πάτωμα. Κρατάμε τα πόδια μας ίσια και τον πυρήνα μας συνεχώς ενεργό.

Γυμναστική για το στομάχι “Twofold Leg Circles”

Η συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση στοχεύει σε όλο τον κορμό. Ξεκινάμε στην πλάτη μας και σηκώνουμε τα πόδια μας στην οροφή κρατώντας τα πιεσμένα μαζί. Ξεκινάμε να περιστρέφουμε τα πόδια μας προς μία κατεύθυνση για 30 δευτερόλεπτα, στην συνέχεια προς την άλλη κατεύθυνση για άλλα 30 δευτερόλεπτα.

Γυμναστική για το στομάχι”Flutter Kicks”

Η συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση στοχεύει στους κάτω κοιλιακούς. Ξεκινάμε στην πλάτη μας και σηκώνουμε τα πόδια μας ευθεία. Ξεκινάμε να κλωτσάμε τον αέρα με τα πόδια μας. Κρατάμε την πλάτη μας σταθερά στο πάτωμα και εκπνέουμε βαθιά κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης άσκησης. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να νιώσουμε να καίνε οι κάτω μυς μας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω για να καταλάβετε ακόμη περισσότερο τις γυμναστικές ασκήσεις που σας περιγράψαμε:

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διατροφή και την γυμναστική στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close