9 ιδέες για τατουάζ που κρύβουν το σημάδι της καισαρικής_

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε 9 υπέροχες ιδέες για τατουάζ που θα κρύψουν το σημάδι της καισαρικής.

Πολλές γυναίκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχουν κάνει καισαρική. Είτε την έκαναν επειδή φοβήθηκαν τους πόνους της γέννας, είτε επειδή ο γιατρός της συμβούλευσε έτσι, είτε επειδή κατά τη διάρκεια του τοκετού υπήρξε κάποια επιπλοκή.

Όπως και να ‘χει το σημάδι της καισαρικής είναι ένα σημάδι χαράς για κάθε γυναίκα. Της θυμίζει την εγκυμοσύνη της, την γέννα της και είναι κάτι σαν ανεξίτηλο τατουάζ που συμβολίζει τον ερχομό του παιδιού της. Παρόλα αυτά, υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να το κρύψουν.

Αγαπούν πολύ τα παιδιά τους, νιώθουν περήφανες για ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, όμως επιθυμούν το σημάδι της καισαρικής να μην φαίνεται. Άλλες πάλι, θέλουν να αναδείξουν το σημάδι της καισαρικής για να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Δείτε ακόμα Γυναικείο τατουάζ μανίκι: Οι 15 πιο μοντέρνες ιδέες για γυναικείο μανίκι

Όπως και να ‘χει αν θέλεις να κρύψεις το σημάδι της καισαρικής, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Τα τατουάζ είναι σε θέση να μετατρέψουν ακόμη και το πιο άγαρμπο εμφανισιακά σημείο του σώματός σου, σε έργο τέχνης. Διαβάστε παρακάτω: 

Λουλούδια στην κοιλιά για να κρύψεις το σημάδι της καισαρικής

Τα λουλούδια είναι ένα αγαπημένο σχέδιο στα τατουάζ και κρίνουμε ότι ταιριάζουν πολύ πάνω στο σημάδι της καισαρικής. Αυτό, διότι είναι ένα πολύ ρομαντικό σχέδιο για τατουάζ και σίγουρα συνδέεται με την υπέρτατη εμπειρία της γέννας.

τατουάζ_με_λουλούδια_για_να_κρύψεις_το_σημάδι της καισαρικής_

Λουλούδια με χρώμα στην κοιλιά

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν τατουάζ στην κοιλιά τους. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις λουλούδια με χρώμα για την κοιλιά σου και στο σημάδι της καισαρικής ο καλλιτέχνης, να ζωγραφίσεις το “κοτσάνι” των λουλουδιών. Υπέροχο τατουάζ.

τατουάζ_με_λουλούδια_για_να_κρύψεις_το_σημάδι της καισαρικής_

Αρκουδάκι πάνω στην τομή της καισαρικής

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο υπάρχουν γυναίκες που επιθυμούν να κρύψουν το σημάδι της καισαρικής και γυναίκες που θέλουν να το αναδείξουν. Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, μπορείς να κάνεις τατουάζ ένα αρκουδάκι να “περπατάει” πάνω στην τομή σου.

τατουάζ_με_αρκουδάκι_στο_σημάδι_της_καισαρικής_

Στεφάνι λουλουδιών στο κάτω μέρος της κοιλιάς

Το στεφάνι λουλουδιών θα κρύψει το σημάδι της καισαρικής με τον πιο όμορφο τρόπο και παράλληλα θα κάνει την κοιλιά σου να φαίνεται πανέμορφη και σαν να φοράς συνεχώς μία μοντέρνα ζώνη. Εμείς θα το επιλέγαμε σίγουρα. Εσύ;

τατουάζ_με_λουλούδια_για_να_κρύψεις_το_σημάδι της καισαρικής_

Ένα λουλούδι ανθίζει πάνω στην τομή σου

Το παρακάτω τατουάζ μπορεί να καλύψει και τις γυναίκες που θέλουν να κρύψουν το σημάδι και τις γυναίκες που θέλουν να το αναδείξουν. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, αυτό το πανέμορφο και διακριτικό λουλούδι θα κρύψει με όμορφο τρόπο το σημάδι από την καισαρική.

Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, αυτό το λουλούδι μπορεί να συμβολίσει την ζωή σου που άνθισε μετά τον ερχομό του παιδιού σου. Ή το ότι το παιδί σου άνθισε μέσα στην κοιλίτσα σου. Πολλοί συμβολισμοί, πολλές χρήσεις και σίγουρα ένα πανέμορφο τατουάζ.

τατουάζ_με_λουλούδι_για_να_κρύψεις_το_σημάδι της καισαρικής_

Ένα άλογο να καλπάζει πάνω στο σημάδι

Φτιάξε ένα άλογο και άστο να “τρέχει” και να “καλπάζει” πάνω στην τομή σου. Θα τονίσεις με πολύ όμορφο τρόπο το σημάδι που σου άφησε το μπεμπάκι σου για να έρθει στον κόσμο.

τατουάζ_με_άλογο_στο_σημάδι_της_καισαρικής_

Μία ανθοδέσμη στην τομή σου

Ακόμη κι αν το σημάδι της καισαρικής είναι βαθύ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να το κρύψεις ή να το κάνεις να φαίνεται πιο όμορφο. Η παρακάτω εικόνα σου δείχνει πως ένα απλό τατουάζ έκανε το σημάδι της καισαρικής να μοιάζει σαν ανθισμένος κήπος με λουλούδια και πεταλούδες.

τατουάζ_με_λουλούδια_για_να_κρύψεις_το_σημάδι της καισαρικής_

Φτερό…στον άνεμο!

Αν σου αρέσουν τα διακριτικά τατουάζ και θέλεις να κρύψεις το σημάδι της καισαρικής τότε ένα ρομαντικό φτερό στο κάτω μέρος της κοιλιάς σίγουρα είναι μία καλή επιλογή για σένα. Ένα σικ και μοντέρνο τατουάζ που κρύβει το σημάδι της καισαρικής και τονίζει την όμορφη κοιλίτσα σου.

τατουάζ_με_φτερό_στο_σημάδι_της_καισαρικής_

Δείτε ακόμα Αγάπησε το σώμα σου μετά την γέννα ακόμη κι αν αλλάξει

τατουάζ_με_λουλούδια_για_να_κρύψεις_το_σημάδι της καισαρικής_

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το σώμα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

All photos via Pinterest

Close