9 όμορφα χτενίσματα για παρανυφάκια

Μπορεί πρωταγωνιστές του γάμου να είναι η νύφη και ο γαμπρός, αλλά και το παρανυφάκι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Συνοδεύει τη νύφη στην εκκλησία, πετάει τα ροδοπέταλα και αποτελεί τη μασκότ της βραδιάς!

Για να είστε λοιπόν σίγουρες ότι οι κορούλες σας θα μείνουν ευχαριστημένες με το χτένισμα που θα κάνουν εκείνη τη μέρα που θα συνοδέψουν μια νύφη στην εκκλησία, σας παρουσιάζουμε 9 εντυπωσιακά χτενίσματα με τα οποία θα ενθουσιαστούν! Είτε σκοπεύετε να τα κάνετε οι ίδιες, είτε να τα δείξετε σε μια κομμώτρια, ρίξτε μια ματιά!

Πιάσιμο στο πλάι

paranyfaki_1

Χρησιμοποιήστε ένα εντυπωσιακό κοκαλάκι και κάντε αυτό το ανέμελο πιάσιμο στο πλάι.

Χαριτωμένες μπλουκλίτσες

paranyfaki_2

Οι μπούκλες είναι ένας απλός τρόπος για να αφήσετε ελεύθερα τα μακριά μαλλάκια της κορούλας σας ενώ δεν παύει να είναι μια κομψή εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για να πετύχετε αυτές τις τέλειες μπούκλες.

Στεφανάκι από λουλούδια

paranyfaki_3

Ένας εύκολος τρόπος αλλά συνάμα εντυπωσιακός είναι να βάλετε ένα στεφανάκι από λουλούδια στο κεφαλάκι της μικρής σας. Αυτό το στυλ είναι ανέμελο, απλό και ρομαντικό και ταιριάζει πολύ σε παρανυφάκια τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Πλεξούδα στο πλάι

paranyfaki_4

Όλες οι μαμάδες ξέρουν να κάνουν μια απλή πλεξούδα στο πλάι!

Γαλλική πλεξούδα: Δείτε εδώ πως να κάνετε τη τέλεια γαλλική πλεξούδα

paranyfaki_5

 

Η γαλλική πλεξούδα είναι ένα πολύ βολικό χτένισμα για παρανυφάκια κι αυτό επειδή πέρα από ένα κομψό χτένισμα δεν ενοχλεί καθόλου τα κοριτσάκια αφού όλα τα μαλλάκια είναι πιασμένα. Για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα μπορείτε να την κάνετε σε στυλ στεφανιού.

Μισά πάνω – μισά κάτω

paranyfaki_6

Ένα όμορφο χτένισμα που απαιτεί μικρή προσπάθεια είναι το πιάσιμο των μισών μαλλιών πάνω είτε με ένα κλιπ είτε σε αλογοουρά αφήνοντας τα υπόλοιπα μισά κάτω.

Ίσια κάτω

paranyfaki_7

Η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγα παιδιά δέχονται να κάτσουν για πολύ ώρα σε μια καρέκλα ακόμα κι αν είναι για να τους κάνουν ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Αν λοιπόν το κοριτσάκι σας είναι αρκετά ζωηρό και δεν κάθεται λεπτό σε ησυχία δεν υπάρχει λόγος να την καταπιέσετε. Αφήστε κάτω ελευθέρα τα εντυπωσιακά μαλλάκια της.

Κορδέλα από λουλούδια

paranyfaki_8

Είτε από ύφασμα. Έτσι καμιά τριχούλα δεν θα ενοχλεί την μικρή σας την μεγάλη μέρα.

Λουλούδι στην αλογοουρά

paranyfaki_9

Μια απλή αλογοουρά μπορεί να γίνει ξεχωριστή αν την στολίσετε με ένα λουλουδάκι για τα μαλλιά και την «ασφαλίσετε» με φουρκέτες. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

πηγη:baby.gr

Δείτε και εδώ πολλές πολλές ιδέες για παιδικά χτενίσματα βήμα βήμα

Close