Αυτές είναι οι τάσεις στα γυναικεία παλτό για το 2020-2021

Αυτές είναι οι τάσεις στα γυναικεία παλτό για το 2020-2021. Κυκλοφόρησαν λίγο καιρό πριν από τους μεγάλους οίκους μόδας και τα  παρουσίασαν στην Εβδομάδα Μόδας! Είναι γυναικεία παλτό που θα φορεθούν πολύ το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020 – 2021.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι οίκοι μόδας σκέφτηκαν όλες τις γυναικείες προσωπικότητες. Έτσι βρήκαν σχέδια στα γυναικεία παλτό που θα μπορούσε να υποστηρίξει από την πιο extreme και μοντέρνα μέχρι την πιο vintage και χαμηλών τόνων γυναίκα.

Εμείς αποφασίσαμε να σας τα παρουσιάσουμε, αφού το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας επιβάλλουν το παλτό, αν θέλουμε να είμαστε πάντα ζεστές. Οι θερμοκρασία ξεκινούν και πέφτουν τις τελευταίες μέρες σε όλη την Ελλάδα, οπότε ήρθε ο καιρός να κάνουμε κάποιες αγορές. Διαβάστε παρακάτω:

Oversized γυναικεία παλτό

Τα oversized γυναικεία παλτό θα είναι η απόλυτη τάση για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020-2021! Είναι γυναικεία παλτό, που είναι σε θέση να αναδείξουν το στυλ σου και να κάνουν ένα κατά τα άλλα πολύ απλό outfit να φαντάζει υπερπαραγωγή.

Δείτε ακόμα Οι τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια που θα φορεθούν το 2021

τάσεις στα γυναικεία παλτό για το 2020-2021: Oversized γυναικεία παλτό

Photo via: ediva.gr

Σίγουρα δεν είναι ένα παλτό που δεν μπορείς να υποστηρίξεις στην καθημερινότητά σου, ακόμη κι αν στις πασαρέλες φάνηκε too much. Υπάρχουν oversized μοντέρνα παλτό στην αγορά που μπορείς να τα επιλέξεις για το επαγγελματικό meeting, την βόλτα σου ή όποια άλλη περίσταση επιθυμείς.

 

τάσεις στα γυναικεία παλτό για το 2020-2021: Oversized γυναικείο παλτό γαλάζιο

Photo via: Pinterest

Το παρακάτω oversized παλτό ας πούμε ότι είναι μία πολύ σικ και μοντέρνα πρόταση ακόμη και για τις επίσημες εμφανίσεις σου. Το μπεζ χρώμα το κάνει σικ και σε βοηθά να το συνδυάσεις εύκολα. Τα κοψίματα του, το κάνουν να φαίνεται πως αγκαλιάζει απόλυτα το γυναικείο κορμί.

τάσεις στα γυναικεία παλτό για το 2020-2021: Oversized γυναικείο παλτό μπεζ

Photo via: Pinterest

Γυναικεία παλτό που “αγκαλιάζουν” το σώμα

Και μιας και αναφερθήκαμε στα παλτό που αγκαλιάζουν το σώμα, φαίνεται πως οι οίκοι μόδας δημιούργησαν παλτό μόνο και μόνο γι’ αυτό. Γυναικεία παλτό λοιπόν, που είναι τόσο εφαρμοστά και μακριά, που πολλές φορές δίνουν την ψευδαίσθηση του φορέματος.

τάσεις στα γυναικεία παλτό για το 2020-2021: Γυναικεία παλτό  

Photo via: ediva.gr

Το παρακάτω παλτό είναι εφαρμοστό, αγκαλιάζει το σώμα και είναι μία πολύ μοντέρνα πρόταση. Το σχέδιό του είναι σίγουρα πιο extreme οπότε ταιριάζει σε δυναμικές γυναικείες προσωπικότητες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να ξεχωρίσουν.

τάσεις στα γυναικεία παλτό για το 2020-2021: Γυναικείo παλτό καφέ

Photo via: Pinterest

Αν ψάχνεις όμως κάτι πιο σικ, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα παλτό σαν το παρακάτω. Οι βελούδινη υφή του είναι που μας έκανε να το ξεχωρίσουμε. Αγκαλιάζει και αυτό μοναδικά το γυναικείο σώμα ενώ το μπορντό χρώμα και το βελούδινο ύφασμα, το κάνει να ταιριάζει απόλυτα σε φλογερές γυναίκες.

τάσεις στα γυναικεία παλτό για το 2020-2021: Γυναικείo παλτό βελούδινο μπορντό

Photo via: Pinterest

Γυναικεία Faux παλτό

Οι γούνες εδώ και πολλά χρόνια έχουν αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια, το να έχεις γούνα ήταν σχεδόν το γυναικείο όνειρο που ανυπομονούσαν να το εκπληρώσουν. Βέβαια, οι τωρινές γούνες είναι συνθετικές ως επί το πλείστον.

Ακόμη κι αν δεν είναι όλες όμως, εμείς θα σας συμβουλεύαμε να προτιμήσετε τις συνθετικές, διότι τα ζώα δεν υπάρχουν για να τους κλέβουμε την γούνα τους με αντίτιμο τον θάνατο, σε μία εποχή που υπάρχουν συνθετικά υφάσματα με το ίδιο μοναδικά αποτελέσματα.

Αυτό δεν είναι μόνο δική μας άποψη αλλά και πολλών οίκων μόδας που φαίνεται πως έχουν απορρίψει την πραγματική γούνα από τις γκαρνταρόμπες τους. Το κίνημα για τα δικαιώματα των ζώων έχει μεγάλη επιρροή και στην μόδα με τα τελευταία χρόνια να έχει γίνει τάση η φιλοζωία και η οικολογική συνείδηση.

Μην κοιτάζουμε μόνο την ομορφιά και τον εαυτό μας οπότε.

τάσεις στα γυναικεία παλτό: 2020-2021: Γυναικεία Faux παλτό 

Photo via: ediva.gr

Στο θέμα μας τώρα. Μια υπέροχη συνθετική γούνα θα μπορούσε να σε συντροφεύσει σε κάποια επίσημη εμφάνισή σου. Είναι σίγουρα μία πολύ σικ πρόταση που σε κάνει να δείχνεις μεγαλοπρεπής και με κύρος. Είναι επίσης και μία πολύ ζεστή επιλογή. Στα Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν που έρχονται λοιπόν, ξέρεις τι να επιλέξεις.

τάσεις στα γυναικεία παλτό: 2020-2021: Γυναικείο Faux παλτό  μπεζ

Photo via: Pinterest

Υπάρχουν όμως και γούνες σε extreme σχέδια που μπορεί να επιλέξει μία γυναίκα και σε πιο casual εμφανίσεις. Το παρακάτω σχέδιο ας πούμε, θα μπορούσες να το φορέσεις στην βόλτα σου και να το απολαύσεις μέχρι το τέλος. Είναι μοντέρνο και νεανικό!

τάσεις στα γυναικεία παλτό: 2020-2021: Γυναικείο Faux παλτό  μπεζ λευκό

Photo via: Pinterest

Οι γυναικείες καμπαρντίνες θα φορεθούν πολύ

Οι καμπαρντίνες είναι η αδυναμία μας. Μακριά παλτό που δένουν στην μέση και θυμίζουν τις ταινίες με τους μυστικούς πράκτορες. Αυτή η τάση φαίνεται πως δεν έχει εξασθενίσει ακόμη, με τα τελευταία χρόνια μάλιστα να έχει αγαπηθεί ακόμη περισσότερο από ότι παλιά.

τάσεις στα γυναικεία παλτό: 2020-2021: γυναικείες καπαρντίνες

Photo via: ediva.gr

Αν θέλεις λοιπόν να δείχνεις μυστηριώδης γυναίκα και να αναδείξεις το αυστηρό σου look μια γυναικεία καπαρντίνα στην απόχρωση που επιθυμείς είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ταιριάζει σε γυναίκες με αυστηρά χαρακτηριστικά αλλά και όχι μόνο.

τάσεις στα γυναικεία παλτό: 2020-2021: γυναικεία καπαρντίνα μπεζ

Photo via: Pinterest

Η καπαρντίνα είναι η αγαπημένη μας επιλογή διότι έχει έναν μοναδικό τρόπο να σε κάνει να δείχνεις αυστηρή και μυστηριώδης και ταυτόχρονα σικ. Η γυναικεία καπαρντίνα δεν έχει ηλικία και σίγουρα δεν σε δεσμεύει ο σωματότυπος. τάσεις στα γυναικεία παλτό: 2020-2021: γυναικεία καπαρντίνα μπεζ

Photo via: Pinterest

Γυναικείες κάπες

Οι γυναικείες κάπες φαίνεται πως είναι μία πολύ ζεστή και μοντέρνα λύση για τον Χειμώνα του 2020-2021. Μάλιστα έχουν ένα μεγάλο ατού. Μπορούν να κολακέψουν οποιοδήποτε σωματότυπο αφού δίνουν τον όγκο που σε κολακεύει την ίδια στιγμή που ίσως θες να κρύψεις μερικές ατέλειες.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 γυναικείες κάπες

Photo via: ediva.gr

Επίσης είναι μία άκρως σικ πρόταση αφού οι γυναικείες κάπες από την φύση τους, έχουν μια σοφιστικές νότα. Φαίνεται πως φέτος θα μπορέσεις να τις επιλέξεις άφοβα, αφού βρίσκονται στις top φάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020-2021.

τάσεις στα γυναικεία παλτό: 2020-2021: γυναικεία κάπα καρό

Photo via: Pinterest

Μια όμορφη γυναικεία κάπα είναι σε θέση να σε κάνει να δείχνεις σαν πρωταγωνίστρια από ταινία. Έχουν κάτι το μυστηριώδη οι κάπες που έχουν και κουκούλα. Αν θες να μαγνητίσεις τα βλέμματα δεν σου μένει παρά να τις επιλέξεις.

τάσεις στα γυναικεία παλτό: 2020-2021: γυναικεία κάπα λευκή

Photo via: Pinterest

Γυναικεία παλτό με ψηλό γιακά

Ένα παλτό που σίγουρα θα σου κρατήσει συντροφιά τις κρύες μέρες και τα κρύα βράδια του Χειμώνα. Καταφέρνει να κρατά όλο το σώμα ζεστό με τον πιο μοντέρνο και extreme για μερικές γυναίκες τρόπο. Μη φοβηθείς να πειραματιστείς με το στυλ σου όμως. Άλλωστε οι φετινές τάσεις το επιβάλουν.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 γυναικείο παλτό με ψηλό γιακά

Photo via: ediva.gr

Άλλωστε πολλά γυναικεία παλτό με ψηλό γιακά δεν είναι τόσο extreme όσο φαντάζεσαι. Μπορεί μάλιστα να είναι τόσο σικ, που να μπορείς να τα επιλέξεις στο επαγγελματικό meeting ή σε μία επίσημη εμφάνισή σου.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 γυναικείο παλτό με ψηλό γιακά γκρι με φερμουάρ

Photo via: Pinterest

Αν θέλεις όμως, μπορείς να διαλέξεις και κάτι πιο πρωτότυπο. Σίγουρα θα σου πηγαίνει πολύ. Πιστεύουμε επίσης ότι αυτή η αλλαγή στην εμφάνισή σου θα σε ανανεώσει. Και μία ανανέωση είναι σίγουρα αυτό που χρειαζόμαστε όλοι και όλες στον Χειμώνα που μας περιμένει…

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 γυναικείο παλτό με ψηλό γιακά μαύρο

Photo via: Pinterest

Γυναικεία poncho

Τα γυναικεία poncho είναι άλλη μία τάση που σίγουρα εμείς θα την υιοθετήσουμε. Όντας plus size θεωρούμε ότι θα μας κολακέψει πολύ και σίγουρα ταιριάζει πολύ στις γυναίκες κάθε σωματότυπου. Τα γυναικεία ponchos μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 poncho

Photo via: ediva.gr

Ένα σικ γυναικείο poncho σίγουρα θα αναδείξει το outfit σου τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε μία πιο επίσημη εμφάνιση. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και χρώμα και ετοιμάσου να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 poncho καρό

Photo via: Pinterest

Ακόμη κι ένα μαύρο poncho με διακριτικά σχέδια θα μπορούσε να σε κάνει να ξεχωρίσεις από την μάζα. Είναι τόσο ιδιαίτερο και μοντέρνο σαν σχέδιο που δεν χρειάζεται τις αποχρώσεις για να σε κάνει να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 poncho μαύρο

Photo via: Pinterest

Μακριά καπιτονέ παλτό

Τα καπιτονέ παλτό είναι μία αγαπημένη επιλογή για τις γυναίκες κάθε ηλικίας εδώ και αρκετά χρόνια. Ειδικότερα τον τελευταίο καιρό που η vintage κουλτούρα έχει γίνει καθημερινότητα. το καπιτονέ φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Κι άλλο.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 καπιτονέ παλτό

Photo via: ediva.gr

Ένα καπιτονέ oversized παλτό λοιπόν πιστεύουμε ότι θα σου ταίριαζε πολύ. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και χρώμα και ετοιμάσου να βγάλεις στην επιφάνεια την vintage και ιδιαίτερη προσωπικότητά σου.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 καπιτονέ παλτό καφέ

Photo via: Pinterest

Τα καπιτονέ παλτό μπορούν να είναι και oversized για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν extreme επιλογές στην μόδα και τους αρέσει να αλλάζουν συχνά την εικόνα τους στον καθρέφτη. Αν είσαι μία από αυτές τις γυναίκες. η παρακάτω εικόνα μπορεί να σου δώσει έμπνευση.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 καπιτονέ παλτό μαύρο

Photo via: Pinterest

Δερμάτινα jackets

Τα δερμάτινα jackets είναι η Νο1 επιλογή για τις νέες γυναίκες στην χώρα μας εδώ και δεκαετίες. Είναι σίγουρα μια rock επιλογή που όλες μας έχουμε κάνει έστω και μια φορά στην ζωή μας. Μην ξεχνάτε ότι μας βολεύει πολύ στην καθημερινότητα και όχι μόνο.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 δερμάτινα jackets

Photo via: ediva.gr

Ένα δερμάτινο jacket λοιπόν μπορεί να σε κάνει να δείχνεις όμορφη και μοντέρνα σε μερικές υποχρεώσεις στου στο κέντρο, στη δουλειά, στο πρώτο ραντεβού ή στον καφέ με τις φίλες. Μη φοβηθείς να το επιλέξεις, αφού δεν είναι μία πρόχειρη επιλογή αλλά τάση.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 δερμάτινο jacket μαύρο

Photo via: Pinterest

Υπάρχουν και δερμάτινα jackets που “αγκαλιάζουν” τόσο όμορφο το γυναικείο κορμί, που μπορούν εύκολα να αποτελούν και μία πιο σικ πρόταση με τους σωστούς συνδυασμούς. Σίγουρα δεν μπορείς να το επιλέξεις για μία επίσημη εμφάνιση, όμως για την μπυρίτσα σου το Σάββατο βράδυ (ή απόγευμα έτσι όπως γίναμε) είναι ότι πρέπει.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 δερμάτινο jacket μαύρο

Photo via: Pinterest

Πλεκτές ζακέτες

Θυμάσαι τις πλεκτές ζακέτες που σου έραβε η γιαγιά και σε έπρηζε να φορέσεις η μαμά; Φέτος είναι τάση και φαίνεται πως το όνειρο κάθε Ελληνίδας μάνας που σέβεται τον εαυτό της (χαχα) θα γίνει πραγματικότητα. Υπέροχες, vintage και ζεστές. Τι άλλο θες;

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 πλεκτές ζακέτες

Photo via: ediva.gr

Μια μακριά πλεκτή ζακέτα είναι ότι πρέπει για την σχολή, το σχολείο, την δουλειά ή την βόλτα. Είναι μια casual επιλογή που θα σε κρατήσει ζεστή και τις πιο κρύες μέρες του Χειμώνα δίνοντάς σου παράλληλα απίστευτο στυλ.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 πλεκτή ζακέτα γαλάζια

Photo via: Pinterest

Ετοιμάσου να μαγνητίσεις τα βλέμματα φορώντας την αγαπημένη σου πλεκτή ζακέτα στις αγαπημένες σου αποχρώσεις. Το μουσταρδί για παράδειγμα θα είναι μόδα για άλλη μια χρονιά, οπότε μπορείς να συνδυάσεις αυτές τις δύο εικόνες και να δημιουργήσεις υπέροχες εικόνες.

τάσεις στα γυναικεία παλτό 2020-2021 πλεκτή ζακέτα μουσταρδί

Photo via: Pinterest

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close