Οι 8 τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια που θα φορεθούν πολύ το 2021

Οι 8 τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια που θα φορεθούν  το 2021! Τα jean παντελόνια είναι το πιο κλασικό παντελόνι εδώ και πολλά χρόνια τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες. Είναι ένα παντελόνι που μπορείς να το επιλέξεις και σε πολύ casual εμφανίσεις αλλά και σε πιο βραδινές.

Με τον κατάλληλο συνδυασμό ένα jean παντελόνι μπορεί να απογειώσει το outfit σου. Γι’ αυτόν τον λόγο γυναίκες και άντρες αγαπούν πολύ τα jean παντελόνια και τα επιλέγουν πολύ συχνά μέσα στην καθημερινότητά τους. Μπορεί το 2021 να μην έχει έρθει ακόμη, όμως οι τάσεις για τα γυναικεία jean παντελόνια έχουν έρθει ήδη στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε ακόμα kaftan dresses : Ιδέες για το Φθινόπωρο που θα απογειώσουν το στυλ σας

Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις 8 επικρατέστερες τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια. Έτσι, θα ενημερωθείς σχετικά με τις τάσεις και θα είσαι in fashion το 2021, που δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις. Είναι jean παντελόνια που μπορούν να τα φορέσουν όλες και να τα υποστηρίξουν σε διαφορετικές περιστάσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Jean γυναικεία παντελόνια με σκισίματα και μπαντζάκια

Τα jean παντελόνια με σκισίματα και μπαντζάκια εδώ και πολλά χρόνια είναι τα αγαπημένα jean παντελόνια των νέων κ0ριτσιών! Το 2021 φαίνεται πως θα φορεθούν ακόμη περισσότερο, αφού θα είναι η αγαπημένη τάση που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: γκρι jean παντελόνι με σκισίματα και μπαντζάκια

Μπορεί να είπαμε ότι τα jean παντελόνια με σκισίματα και μπαντζάκια είναι η αγαπημένη επιλογή των νέων κòριτσιών, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, δεσμεύονται και δεν μπορούν να τα φορέσουν. Τα συγκεκριμένα jean παντελόνια δεν έχουν ηλικία. Θέλουν μόνο style και αυτοπεποίθηση!

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: μπλε jean παντελόνι με σκισίματα και μπαντζάκια

Συνδύασε λοιπόν το αγαπημένο σου jean παντελόνι με σκισίματα και μπαντζάκια και δημιούργησε εντυπωσιακά outfits! Μπορούν να σε συντροφεύσουν στις casual εμφανίσεις σου στο κέντρο, στον καφέ με τις φίλες ή ακόμη και στο πρώτο ραντεβού. Είναι ένα παντελόνι που δημιουργεί κυρίως street εικόνες! Αυτή είναι η γοητεία του.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: γαλάζιο jean παντελόνι με σκισίματα και μπαντζάκια

Jean γυναικεία παντελόνια σε φαρδιά γραμμή

Τα jean γυναικεία παντελόνια σε φαρδιά γραμμή είναι από αυτά τα jean που είναι σικ. Μπορούν να τα φορέσουν φυσικά γυναίκες κάθε ηλικίας. Έχουν έναν αέρα 80’s και κολακεύουν πολύ τα γυναικεία πόδια. Μπορούν να δημιουργήσουν πολύ σικ outfits και μπορείς να τα επιλέξεις ακόμη και στην δουλειά!

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: σκούρο μπλε jean παντελόνι σε φαρδιά γραμμή

Με μία δερμάτινη ζώνη στην μέση το jean παντελόνι σου σε φαρδιά γραμμή θα κολακέψει πολύ την σιλουέτα σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι εντυπωσιακή και μοντέρνα στο επαγγελματικό meeting. Μπορεί να είναι jean όμως η γραμμή του το κάνει να αποκτά ένα ξεχωριστό κύρος.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: σκούρο ξεβαμμένο μπλε jean παντελόνι σε φαρδιά γραμμή

Στην αγορά όμως, μπορείς να συναντήσεις και jean παντελόνια σε φαρδιά γραμμή, που έχουν πιο casual σχέδιο για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Είναι άνετα, δίνουν άλλον αέρα στο style σου και σίγουρα θα σε κάνουν να δείχνεις περιποιημένη, ακόμη και τα βροχερά πρωινά του Χειμώνα το 2021.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: γαλάζιο jean παντελόνι σε φαρδιά γραμμή

Jean γυναικεία παντελόνια σε μπλε και μαύρες αποχρώσεις

Το μπλε είναι σίγουρα η κλασική jean απόχρωση. Το μαύρο αποτελεί μία πολύ μοντέρνα παραλλαγή. Και οι δύο αποχρώσεις θεωρούνται κλασικές και safe επιλογές κι έτσι γυναίκες κάθε ηλικίας τα επιλέγουν τόσο για την καθημερινότητα όσο και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: μπλε jean παντελόνι

Η Jennifer Aniston μας έδειξε τον δρόμο λίγο καιρό πριν, φορώντας το αγαπημένο της μαύρο jean παντελόνι . Είναι φυσικά ένα πολύ safe παντελόνι αφού συνδυάζεται πανεύκολα. Το 2021 θα γίνει τάση κι εμείς σίγουρα αυτήν την τάση, θα την υιοθετήσουμε. Εσύ;

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: μαύρο jean παντελόνι Jennifer Aniston

Παρακάτω βλέπουμε ένα κλασικό σχέδιο σε μπλε jean παντελόνι που σίγουρα θα το προτιμήσεις. Εδώ και πολλά χρόνια είναι μόδα και φαίνεται πως το 2021 αυτό δε θα σταματήσει να ισχύει. Διάλεξε λοιπόν το παρακάτω παντελόνι και συνδύασε το, όπως εσύ επιθυμείς!

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: μπλε jean παντελόνι

Jean γυναικεία παντελόνια σε γκρι και γαλάζιες αποχρώσεις με σκισίματα

Οι αποχρώσεις γκρι και γαλάζιες στα jean παντελόνια είναι ιδιαίτερες. Δεν είναι οι συνηθισμένες αποχρώσεις που συναντάμε στα jean παντελόνια, όμως παραμένουν safe αποχρώσεις. Πολλές γυναίκες τα επιλέγουν τα τελευταία χρόνια και δεν το έχουν μετανιώσει αφού πραγματικά απογειώνουν το style τους.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: γκρι jean παντελόνι με σκισίματα

Ένα γαλάζιο jean παντελόνι είναι σε θέση να κάνει ένα απλό outfit να δείχνει υπερπαραγωγή με το σωστό σχέδιο. Έτσι, μπορείς να το επιλέξεις κι εσύ και να μαγνητίσεις τα βλέμματα στο κέντρο, στο πρώτο ραντεβού, στον καφέ σου ή ακόμη και στην δουλειά, όταν αυτή δεν απαιτεί αυστηρό dress code.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: γαλάζιο jean παντελόνι με σκισίματα

Jean γυναικεία παντελόνια ψηλοκάβαλα σε σκούρες μπλε αποχρώσεις

Παλιότερα τα ψηλοκάβαλα παντελόνια ήταν εκτός μόδας και τα επέλεγαν μόνο plus size γυναίκες που είχαν έντονα πλαϊνά. Ευτυχώς αυτό πέρασε και ελπίζουμε ανεπιστρεπτί, διότι τα ψηλοκάβαλα παντελόνια και ειδικότερα τα jean είναι πανέμορφα και δίνουν στο γυναικείο style έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: σκούρο jean παντελόνι ψηλοκάβαλο

Τα ψηλοκάβαλα jean παντελόνια σε σκούρες αποχρώσεις, τονίζουν υπέροχα την σιλουέτα σου, άσχετα με τις αναλογίες της. Είναι μια safe επιλογή που μπορείς να την δεις στην καθημερινότητα αλλά και σε πιο βραδινές εμφανίσεις.

Άλλωστε παραδέξου το. Πόσες φορές δεν έχεις επιλέξει για το ποτό σου, να φορέσεις ένα ψηλοκάβαλο jean παντελόνι σε σκούρες αποχρώσεις κι από πάνω ένα εντυπωσιακό τοπ;

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: σκούρο μπλε jean παντελόνι ψηλοκάβαλο

Jean γυναικεία παντελόνια ψηλοκάβαλα ξεβαμμένα

Τα ξεβαμμένα jean παντελόνια είναι σίγουρα μια κλασική απόχρωση. Είναι τα jean παντελόνια που φορούσαν περισσότερο γυναίκες και άντρες στα 90’s και αφού η μόδα κάνει κύκλους, το 2021, ήρθαν και πάλι στην επιφάνεια. Διάλεξε το αγαπημένο σου λοιπόν!

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: ψηλοκάβαλο ξεβαμμένο jean παντελόνι

Δημιούργησε ένα απόλυτο street look απλά επιλέγοντας το αγαπημένο σου jean παντελόνι και ένα μοντέρνο t-shirt. Μια νεανική και safe επιλογή που θα αναδείξει την ξεχωριστή προσωπικότητα σου με τον πιο μοντέρνο τρόπο! Εμείς εγκρίνουμε!

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: ψηλοκάβαλο ξεβαμμένο jean παντελόνι

Τα ψηλοκάβαλα jean παντελόνια όμως δεν είναι μόνο για street και casual εμφανίσεις. Με τους σωστούς συνδυασμούς μπορούν να γίνουν μια πολύ σικ και επίσημη επιλογή για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σου. Μη φοβηθείς λοιπόν να “παίξεις” με τους συνδυασμούς.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: ψηλοκάβαλο ξεβαμμένο jean παντελόνι

Γυναικεία jean παντελόνια σε ίσια γραμμή

Άλλη μία πρόταση για jean παντελόνια που είναι περισσότερο σικ από συνήθως. Με τους σωστούς συνδυασμούς το παρακάτω jean παντελόνι βγάζει στην επιφάνεια την σοφιστικέ πλευρά σου. Απλά εξαιρετικό!

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: γαλάζιο jean παντελόνι σε ίσια γραμμή

Μια μοντέρνα επιλογή που μπορεί να την επιλέξει κάθε γυναίκα. Δεν μετράει ο σωματότυπος και η ηλικία. Αρκεί να ξέρεις να το συνδυάσεις και να έχεις την αυτοπεποίθηση να το αναδείξεις. Και είμαστε σίγουροι ότι την έχεις!

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: γαλάζιο jean παντελόνι σε ίσια γραμμή

Μπορείτε να το δείτε κι εσείς στην παρακάτω εικόνα. Είναι σίγουρα μια μοντέρνα επιλογή που είναι σε θέση να σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο εντυπωσιακή και σ3ξυ! Μην φοβηθείς να το φορέσεις στην σχολή ή στην δουλειά αφού είναι πολύ άνετο και συνδυάζεται εύκολα.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: μπλε jean παντελόνι σε ίσια γραμμή

Γυναικεία jean παντελόνια σε ίσια και φαρδιά γραμμή

Λατρεύεις την εποχή των παιδιών των λουλουδιών; Λοιπόν το 2021 φαίνεται πως είναι η εποχή, που θα μπορέσεις να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το style! Φαρδιά jean παντελόνια σε ίσια γραμμή που δείχνουν την αρτιστίκ πλευρά σου.

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: γαλάζιο jean παντελόνι σε ίσια και φαρδιά γραμμή

Ψάχνεις το ιδανικό παντελόνι για την σχολή και την δουλειά; Λοιπόν νομίζουμε πως το 2021 θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτή την αναζήτηση. Το παρακάτω jean παντελόνι φαντάζει ιδανικό και είναι. Προτίμησε το κι εσύ!

Τάσεις στα γυναικεία jean παντελόνια: μπλε jean παντελόνι σε ίσια και φαρδιά γραμμή

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close