Αυτή η γυναίκα έχασε 45 κιλά - Οι τροφές που την βοήθησαν

Κάθε στόχος που επιτυγχάνεται είναι μια μικρή νίκη στη ζωή. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, όταν η θέληση έχει τον πρώτο λόγο.

Είναι εντυπωσιακό το πώς ένας άνθρωπος καταφέρνει να αλλάξει εντελώς τον εαυτό του, ορμώμενος από μια απόφαση. Όταν σταματάς να έχεις ισορροπημένη σχέση με τον εαυτό σου, η ζωή αρχίζει να γίνεται δυσάρεστη και να γεμίζει αδιέξοδα.

Η περίπτωση της Ιlana Muhlstein είναι μια απόδειξη της σαρωτικής δύναμης του μυαλού: είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε για να αλλάζουμε την ζωή μας προς το καλύτερο.

Το παρελθόν της Ilana έχει εμπειρίες που βρίσκονταν σε αναντιστοιχία με τον πλούσιο ψυχικό της κόσμο.

Το σώμα της αποτελούσε εμπόδιο στην χαρά της: δεν είχε καθόλου καλή σχέση με αυτό. Η Ιlana έφτασε να ζυγίζει σχεδόν 98 κιλά. Η εικόνα της σήμερα δεν μαρτυρά ότι υπήρξε κάποτε ευτραφής.

«Συνειδητοποίησα ότι είχα πολλή ενέργεια να μοιραστώ με τους ανθρώπους γύρω μου, όμως, η εξωτερική μου εμφάνιση δεν συμβάδιζε με το πώς πραγματικά ένιωθα και ήθελα να ζήσω. Είχα πια αγανακτήσει να δικαιολογούμαι για το βάρος μου κι άρχισα να σκέφτομαι ότι έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου…».

Πηγή: iefimerida.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close