Αυτή η κάψουλα μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπό σας σε μόλις μια νύχτα. Όταν ξυπνήσετε δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα!

Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για το δέρμα σας και μπορεί να έχει άμεσα αποτέλεσματα σε αυτό. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε και άλλες θεραπείες που μπορείτε εύκολα να κάνετε με αυτή τη βιταμίνη και μπορείτε να παρατηρήσετε κάποιες ορατές αλλαγές στο δέρμα σας μέσα σε μόλις λίγες ημέρες από την εφαρμογή της .

Δείτε ακόμη: Ορός λάμψης με κάψουλες βιταμίνης Ε που θα κάνει το δέρμα σας απίστευτο!

Για όλες αυτές τις θεραπείες θα χρειαστείτε κάψουλα βιταμίνης Ε. Απλώς πάρτε μια κάψουλα, ζουλήξτε τη και βγάλτε έξω από αυτή το έλαιο που περιέχει μέσα.

Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για το δέρμα σας και μπορεί να έχει άμεσα αποτέλεσματα σε αυτό.

1.) Μαύροι κύκλοι

Για τους μαύρους κύκλους ανακατέψτε μερικές σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε με αμυγδαλέλαιο και κάντε μασάζ για μερικά λεπτά στους μαύρους κύκλους σας. Αφήστε το μείγμα να δράσει για όλη την διάρκεια της νύχτας.

Δείτε ακόμη: 2 δισκία βιταμίνης C είναι αρκετά για να μεταμορφώσουν το πρόσωπό σας σε μόλις 5 λεπτά!

2.) Σκασμένα χείλη

Απλά ρίξτε λίγες σταγόνες έλαιου βιταμίνης Ε και εφαρμόστε τες στα χείλη σας. Αφήστε το έλαιο να δράσει για όλη τη διάρκεια της νύχτας

3.) Κρέμα νύχτας

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα προσώπου, πριν από την εφαρμογή της στο πρόσωπό σας, προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι βιταμίνης Ε στην ενυδατική σας. Ανακατέψτε και εφαρμόστε τη στο πρόσωπό σας.

Αν δεν έχετε κάποια ενυδατική κρέμα, ανακατέψτε Αλόη Βέρα με μερικές σταγόνες έλαιο βιταμίνης Ε και εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας σαν ενυδατική κρέμα.

Δείτε ακόμη: Πιείτε αυτή την βιταμίνη και πείτε αντίο στα κουνούπια!

4.) Φρύδια / Βλεφαρίδες

Ανακατέψτε μερικές σταγόνες έλαιο βιταμίνης Ε και καστορέλαιο. Απλώστε το στο φρύδια και τις βλεφαρίδες σας! Αφήστε το μείγμα να δράσει όλη τη νύχτα!

Θα ενθουσιαστείτε με τα αποτελέσματα ης Βιταμίνης Ε!

Πηγή: keepyourbody.com
Close