Αυτό είναι το πιο must γυναικείο κούρεμα για το 2021

Αυτό είναι το πιο must γυναικείο κούρεμα για το 2022! Το 2021 μετράει αντίστροφα για να μας αποχαιρετήσει και ίσως είναι η πρώτη χρονιά, που δεν έχουμε κανενός είδους μελαγχολία που θα φύγει η παλιά χρονιά. Στο καλό και να μην ξαναγυρίσει φίλες και φίλοι!

Ελπίζουμε λοιπόν πως το 2022 θα είναι πιο ευχάριστη χρονιά και όλα θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να επανέρχονται στο κανονικό τους. Κυκλοφόρησε λοιπόν ήδη το νέο must στα γυναικεία κουρέματα. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, θα δούμε ποιο γυναικείο κούρεμα θα γίνει must το 2022.

Δείτε ακόμα Safety cut: Το κούρεμα της καραντίνας & μερικές ιδέες να το υιοθετήσεις

Λίγο οι δύο καραντίνες, λίγο ο κορονοϊός λίγο όλα τα υπόλοιπα κακά που μας βρήκαν το 2020, φαίνεται πως οι γυναίκες το 2022 θα έρθουν σε επαφή με την extreme πλευρά τους. Έχουμε ανάγκη από μία ριζική αλλαγή και νομίζουμε πως βρήκαμε τον τρόπο να την κάνουμε με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Δείτε παρακάτω:

Γυναικείο κούρεμα με κοντά ξανθά μαλλιά

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ποιο θα είναι το γυναικείο κούρεμα που θα γίνει must το 2022; Μα φυσικά το αντρικό κοντό κούρεμα με πλούσια μαλλιά στην κορυφή για να μην χάσουμε και την θηλυκότητά μας. Το ανδρόγυνο στυλ είναι μόδα τα τελευταία χρόνια αλλά φαίνεται πως το 2021, θα κυριαρχήσει!

Γυναικείο κούρεμα με κοντά ξανθά μαλλιά 

Αν επιλέξετε το αντρικό κούρεμα για τα μαλλιά σας είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά! Και θα είναι εντυπωσιακά διότι αυτό το αντρικό κούρεμα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Κάθε ηλικίας και κάθε χρώματος! Μπορείτε να κάνετε σικ εμφανίσεις με κοντό αντρικό κούρεμα, όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας.

γυναικείο κούρεμα με κοντά καστανά μαλλιά

Κι αν είστε rock προσωπικότητα τότε σίγουρα αυτό το αντρικό κούρεμα θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την rock σας πλευρά! Βάψτε τα μαλλιά σας ένα extreme χρώμα που θα σας ταιριάζει και αναδείξτε το με ένα αντρικό κούρεμα. Βάλτε αφρό στην κορυφή του κεφαλιού, όπου θα την αφήσετε να μακρύνει λίγο περισσότερο και προσθέστε στυλ στην εμφάνισή σας!

γυναικείο κούρεμα με πορτοκαλί κοντά μαλλιά

Γυναικείο κούρεμα με κοντά μελιτζανί μαλλιά

Αν έχετε μαλλιά μπούκλες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ένα αντρικό κούρεμα, θα σας ταλαιπωρήσει. Με ένα ψαλίδι για μπούκλες μπορείτε να αναδείξετε το αντρικό σας κούρεμα, τονίζοντας τις μπούκλες σας στην κορυφή του κεφαλιού σας! Υπέροχο αποτέλεσμα και τόσο σικ!

Γυναικείο κούρεμα με κοντά μελιτζανί μαλλιά 

Κι αν φοβάστε ότι μία τόσο extreme αλλαγή μπορεί να σας κάνει να χάσετε την γοητεία και την σοβαρότητά σας εμείς με την παρακάτω εικόνα θα σας αποδείξουμε το ακριβώς αντίθετο! Η σοβαρότητα βγαίνει από μέσα μας και όχι από την εξωτερική μας εμφάνιση!

γυναικείο κούρεμα με μαύρα κοντά μαλλιά

Η παρακάτω εικόνα δεν είναι μόνο μία πολύ όμορφη πρόταση για το γυναικείο κούρεμα που θα επικρατήσει το 2022. Θα μπορούσε να αποτελεί και μία μοναδική πρόταση για την βαφή των μαλλιών που θα χρησιμοποιήσετε! Ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα που δεν το έχουμε δει σε πολλές γυναίκες αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα ταίριαζε στις περισσότερες!

γυναικείο κούρεμα με κοντά καστανόξανθα μαλλιά

Γυναικείο κούρεμα με κοντά καστανά μαλλιά

Το αντρικό κούρεμα μπορεί να γίνει μία πολύ σικ πρόταση ακόμη και σε μία άκρως επίσημη εμφάνιση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το 2022 θα μας επιτρέψει να παίρνουμε ξανά μέρος σε επίσημες εμφανίσεις. Δείτε την παρακάτω εικόνα και πάρτε ιδέες:

Γυναικείο κούρεμα με κοντά καστανά μαλλιά 

Πολλές γυναίκες επέλεξαν το αντρικό κούρεμα αφήνοντας τα ξυρισμένα σημεία του κεφαλιού στο φυσικό τους χρώμα και έβαψαν ξανθά τα μαλλιά που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού! Μία υπέροχη και άκρως νεανική και μοντέρνα αντίθεση χρωμάτων!

γυναικείο κούρεμα με κοντά ξανθά μαλλιά

Μπορείτε να επιλέξετε το αντρικό κούρεμα και να διατηρήσετε την θηλυκότητά σας ως έχει. Όπως είπαμε και παραπάνω η τσαχπινιά και η θηλυκότητα είναι κάτι που όσες γυναίκες τα έχουν, θα συνεχίσουν να τα έχουν όσα κουρέματα κι αν αλλάξουν!

γυναικείο κούρεμα με καστανόξανθα μαλλιά

Κοντό γυναικείο κούρεμα με μαύρα μαλλιά

Μία από τις αγαπημένες μας εικόνες. Έχει έντονο το στοιχείο του punk που μας αρέσει! Προσέξατε κι εσείς την δυναμικότητα που αποπνέει αυτό το κούρεμα ή μόνο εμείς; Ταιριάζει “γάντι” λοιπόν στις δυναμικές γυναίκες!

Κοντό γυναικείο κούρεμα με μαύρα μαλλιά 

Κι αν σας αρέσει να παίζετε με τα χρώματα τότε σίγουρα μπορείτε να αναδείξετε ένα μπλε ηλεκτρίκ χρώμα με ένα κοντό αντρικό και μοντέρνο κούρεμα! Το 2022 θα σας βρει πιο ανανεωμένες και πιο όμορφες από ποτέ!

γυναικείο κούρεμα με μπλε κοντά μαλλιά

Κι επειδή το μοβ είναι το αγαπημένο μας χρώμα μπορείτε να διατηρήσετε στα ξυρισμένα σημεία του κεφαλιού σας το φυσικό σας χρώμα και να βάψετε την κορυφή του κεφαλιού σας με ένα πολύ όμορφο και γλυκό μοβ χρώμα!

γυναικείο κούρεμα με μοβ κοντά μαλλιά

Το μαύρο χρώμα στα μαλλιά είναι all time classic και σίγουρα θα σας αρέσει πολύ και στο κοντό αντρικό σας κούρεμα. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω, μπορείτε να διατηρήσετε την μακριά σας φράντζα ακόμη και με κοντό κούρεμα.

γυναικείο κούρεμα με μαύρα κοντά μαλλιά

Γυναικείο κούρεμα με ξανθά κοντά μαλλιά

Κι αν σας αρέσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά και ακόμη δεν σας έχει κουράσει, μπορείτε να το υιοθετήσετε και στο κοντό αντρικό κούρεμα που το 2021 οι περισσότερες γυναίκες θα υιοθετήσουν!

Γυναικείο κούρεμα με ξανθά κοντά μαλλιά 

Οι stars του Hollywood εδώ και χρόνια το έχουν επιλέξει! Φαίνεται πως φέτος το αντρικό γυναικείο κούρεμα θα είναι must όχι μόνο στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα. Τι περιμένεις λοιπόν; Με την αλλαγή του χρόνου άλλαξε και μαλλιά!

γυναικείο κούρεμα με ξανθά μαλλιά

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close