Με αυτό το κόλπο μπορείτε να κρύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξυπνάς νωρίς το πρωί, και να βλέπεις στον καθρέφτη αυτούς τους απαίσιους μαύρους κύκλους. Πιθανόν να έχετε δοκιμάσει πολλά κόλπα ομορφιάς στο σπίτι για να τους ξεφορτωθείτε, αλλά το μυστικό για να τους κρύψετε αποτελεσματικά κρύβετε αλλού. Πού;;; Στο κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτό το χρώμα κραγιόν κάτω από τα μάτια σας και πραγματικά αξίζει τον κόπο, καθώς δεν θα πιστεύετε στο τελικό αποτέλεσμα! Δεν θα κρύψετε μόνο τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά θα μειώσετε επίσης την ποσότητα και του concealer που χρησιμοποιείτε, πράγμα που σημαίνει ότι θα φαίνεστε πιο φυσικές, εφαρμόζοντας λιγότερο μακιγιάζ.

Δείτε ακόμη: Bronze μακιγιάζ! Η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις Και το χειμώνα

Μόλις εντοπίσετε το τέλειο χρώμα για τον τόνο του δέρματός σας, τοποθετήστε το μπροστά σε έναν καθρέφτη. Ενώ το φυσικό φως της ημέρας είναι η καλύτερη επιλογή για την εφαρμογή του μακιγιάζ, δεν θα είστε πάντα τυχεροί να είστε σε ένα ωραίο δωμάτιο, έχοντας το φως του ηλίου. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ιδανικό να έχετε δύο φώτα στην κάθε πλευρά του καθρέφτη σας σε ίσες αποστάσεις.

Δεν θα κρύψετε μόνο τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αλλά θα μειώσετε επίσης την ποσότητα και του concealer που χρησιμοποιείτε,

Δείτε ακόμη: 10 τρικ μακιγιάζ που «πιάνουν» (και κρύβουν χρόνια)!

Προετοιμάστε το δέρμα στα μάτια σας εφαρμόζοντας κάποια ενυδατική κρέμα ή κρέμα ημέρας και αφήστε τη για αρκετή ώρα να απορροφηθεί πριν προχωρήσετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο σκιάς ματιών ή τα δάχτυλά σας για να απλώσετε το κραγιόν στα μάτια σας. Προσπαθήστε να μην το τρίψετε, απλώς εφαρμόστε το όπως θα κάνετε με οποιοδήποτε concealer. Μόλις, ολοκληρώσετε αυτή την διαδικασία μπορείτε να δημιουργήσετε την κάλυψη εφαρμόζοντας ένα μέικαπ στο χρώμα του δέρματος πάνω από το κραγιόν. Συνεχίστε με τη καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ, εφαρμόζοντας στα μάτια σας μια σκιά ματιών και μάσκαρα.

Δείτε ακόμη: Ο πλήρης οδηγός για το πως να εφαρμόσετε το μακιγιάζ ματιών!

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν χρειάζονται πολλά για να δείχνετε υπέροχες. Με τα σωστά κόλπα, μπορείτε να να φαίνεστε πανέμορφες! Αυτό το tutorial με το κόκκινο-πορτοκολί κραγιόν για τους μαύρους κύκλους είναι αρκετά απλό, εύκολο και απόλυτα αποτελεσματικό.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και σίγουρα θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Με αυτό το κόλπο μπορείτε να κρύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Close