ιδέες-για-κόκκινα νύχια-Αγίου Βαλεντίνου 2023-

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει κι αν θέλετε να μπείτε στο κλίμα τότε αυτές οι ιδέες με κόκκινα ρομαντικά νύχια με καρδούλες, γκλίτερ και μοντέρνα σχέδια για μακριά και κοντά νύχια θα σας ενθουσιάσουν!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει για μία ακόμη φορά και για πολλούς ερωτευμένους είναι η αφορμή να αφιερωθούν στο ταίρι τους. Δώρα, ρομαντικά δείπνα, σινεμά και ανέμελες στιγμές με το άλλο μας μισό. Αν θέλετε να μπείτε στο κλίμα το στιλ σας είναι μία καλή λύση για να το πετύχετε.

Έτσι σήμερα θα σας δείξουμε μερικές ιδέες για ρομαντικά κόκκινα νύχια με καρδούλες, γκλίτερ και μοντέρνα σχέδια για μακριά και κοντά νύχια θα λατρέψετε! Οι ιδέες μας είναι μοντέρνες και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα οπότε σίγουρα θα βρείτε μία πρόταση που να ταιριάζει και στο δικό σας στιλ. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Κοντά κόκκινα νύχια με καρδούλες

Δεν είναι ανάγκη να έχεις μακριά νύχια για να αναδείξεις το φλογερό κόκκινο χρώμα. Ακόμη και σε κοντά νύχια όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα, το κόκκινο δείχνει υπέροχο και μπορείς να το κάνεις ακόμη πιο ρομαντικό με κόκκινες καρδούλες σε ροζ βάση.

Άγιος Βαλεντίνος 2023: Ιδέες για κόκκινα ρομαντικά νύχια

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Κόκκινα νύχια με γκλίτερ και καρδούλες

Άλλη μία πρόταση με καρδούλες, ιδανική για μακριά νύχια είναι η παρακάτω. Κόκκινα φλογερά νύχια με γκλίτερ σε συνδυασμό με ροζ ματ νύχια με ζωγραφισμένες καρδούλες. Ένα αρκετά παιχνιδιάρικο μανικιούρ που μας γυρνάει πίσω στα εφηβικά μας χρόνια.

κόκκινα-νύχια-με-γκλίτερ-και-καρδούλες-ιδέες-

ιδέες-για-κόκκινα νύχια-Αγίου Βαλεντίνου 2023-

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Κόκκινα νύχια με σχέδια

Μπορείς να παίξεις με την απόχρωση του κόκκινου και του απαλού ροζ και να δημιουργήσεις εντυπωσιακά και μοντέρνα μανικιούρ για τον Άγιο Βαλεντίνο. Παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ και κυματιστά σχέδια στα νύχια είναι δύο τάσεις που το 2023 θα πρωταγωνιστήσουν.

μοντέρνα-σχέδια-σε-κόκκινα νύχια-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Παίξε με τα γκλίτερ

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουν επίσημα δείπνα. Έτσι μπορείς σε αυτές τις περιπτώσεις να φορέσεις γκλίτερ. Αυτό ισχύει και για τα νύχια σου. Παρακάτω βλέπουμε μία ιδέα με γκλίτερ σε ένα ρομαντικό μανικιούρ που θα σου ανεβάσει την διάθεση.

κόκκινα-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Παίξε με το ροζ και το κόκκινο

Μία μοντέρνα παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε ροζ και κόκκινο είναι ό,τι πρέπει για ένα ρομαντικό αλλά και παιχνιδιάρικο μανικιούρ. Οι διακριτικές καρδούλες στις ίδιες αποχρώσεις ολοκληρώνουν την εικόνα και κάνουν τα νύχια σου πιο φαντασμαγορικά.

γαλλικό μανικιούρ-σε-ροζ-και-κόκκινο-με-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Βαθύ κόκκινο

Το κόκκινο από μόνο του είναι ένα ρομαντικό και παθιασμένο χρώμα γι’ αυτό και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα γι’ αυτήν την γιορτή. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα σικ μανικιούρ με βαθύ κόκκινο χρώμα και διακριτικά αλλά και μοντέρνα σχέδια.

κόκκινα-νύχια-με-σχέδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Όμπρε νύχια: Ιδέες για τον Φεβρουάριο 2023

ιδέες-για-κόκκινα νύχια-Αγίου Βαλεντίνου 2023-

ιδέες-για-κόκκινα νύχια-Αγίου Βαλεντίνου 2023-

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Κόκκινα νύχια σε φυσική βάση

Μπορεί το κόκκινο να σου φαίνεται υπερβολικό για το στιλ σου όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λύσεις να το εντάξεις στο στιλ σου. Μπορείς να διατηρήσεις την βάση των νυχιών σου φυσική και να παίξεις με κόκκινα σχέδια όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα.

κόκκινα-νύχια-σε-φυσική-βάση-με-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Κόκκινα και μαύρα νύχια

Το κόκκινο και το μαύρο είναι ένας ροκ συνδυασμός που για ακόμη μία φορά ξυπνάει μέσα μας το πάθος των εφηβικών μας χρόνων. Άλλωστε ο έρωτας λίγο ή πολύ μας γυρίζει πίσω στην εφηβεία κάθε φορά και αυτό είναι και το ωραίο με αυτό το συναίσθημα!

κόκκινα-και-μαύρα-νύχια-με-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Ματ κόκκινα νύχια

Και το ματ είναι ένα σχέδιο που μπορείς να επιλέξεις για ένα πιο σικ μανικιούρ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γίνεις και λίγο πιο παιχνιδιάρα με τις κατάλληλες καρδούλες στα νύχια. Ένα μανικιούρ που εμείς θα το διαλέγαμε σίγουρα.

ματ-κόκκινα-νύχια-με-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-κόκκινα νύχια-Αγίου Βαλεντίνου 2023-

Ιδέες για κόκκινα νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο: Νύχια…έργο τέχνης

Μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις του κόκκινου και να σχηματίσεις νύχια που να μοιάζουν με ανάγλυφα. Είναι πανέμορφα και πολύ πρωτότυπα και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το σχέδιο ταιριάζει τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά νύχια.

κόκκινα-νύχια-με-σχέδια-και-καρδούλες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Φεβρουαρίου 2023: 15 ιδέες για μοντέρνο μανικιούρ

ιδέες-για-κόκκινα νύχια-Αγίου Βαλεντίνου 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close