ιδέες-για-μπλε ηλεκτρίκ νύχια-2023-

Μπλε ηλεκτρίκ νύχια για τον Χειμώνα σε κοντά και μακριά νύχια με γκλίτερ ή μονόχρωμα. Θα κλέψετε τις εντυπώσεις με αυτές τις φανταστικές ιδέες για μανικιούρ!

Το μπλε ηλεκτρίκ είναι ένα χρώμα που δεν φεύγει πότε από την μόδα είτε μιλάμε για Χειμώνα, είτε για Φθινόπωρο, είτε για Άνοιξη, είτε για Καλοκαίρι. Τονίζει το χρώμα της επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα φωτεινό αλλά και σκοτεινό, ανάλογα το γούστο.

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε μερικές ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια! Νύχια με γκλίτερ και μοντέρνα σχέδια για κοντά και μακριά νύχια που σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε για κάθε περίσταση. Το 2024 θα αγαπηθεί πολύ αυτό το χρώμα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Μπλε ηλεκτρίκ και λευκά μυτερά νύχια

Μπορείς να διαλέξεις τα μεγάλα μυτερά νύχια που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια και να τα αναδείξεις με ένα μπλε ηλεκτρίκ χρώμα συνδυασμένο με λευκό γαλακτερό. Είναι πανέμορφα και μοντέρνα.

15 ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια τον Χειμώνα 2023

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Το μπλε ηλεκτρίκ αρκεί

Αν θέλεις ένα μοντέρνο μανικιούρ χωρίς όμως πολλά σχέδια, τότε διάλεξε ένα έντονο χρώμα και δεν θα έχεις ανάγκη τίποτα άλλο. Παρακάτω βλέπουμε πως το μπλε ηλεκτρίκ μπορεί να αναδείξει τα νύχια μας χωρίς τίποτα άλλο για να το αναδείξει.

μπλε-ηλεκτρίκ-κοντά νύχια-ιδέες-

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Ματ μεταλλικά μπλε ηλεκτρίκ νύχια με στρας και γκλίτερ

Μπορείς να διαλέξεις ένα επίσημο μανικιούρ που να μαγνητίσει τα βλέμματα, αντιγράφοντας την παρακάτω εικόνα. Μπλε ηλεκτρίκ νύχια με μεταλλικό σχέδιο σε ματ υφή συνδυασμένο με ένα λευκό μανό με γκλίτερ και στρας. Πανέμορφα!

μπλε ηλεκτρίκ νύχια-με-στρας-και-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Μυτερά μπλε ηλεκτρίκ νύχια με γκλίτερ

Οι Απόκριες πλησιάζουν και η παρακάτω ιδέα είναι τόσο αποκριάτικη όσο και κατάλληλη για κάθε άλλη γιορτινή και όχι μόνο περίσταση. Όμορφα και μοντέρνα γκλίτερ που έρχονται να συνδυαστούν με μπλε ηλεκτρίκ ματ νύχια.

ματ-μπλε ηλεκτρίκ νύχια-με-στρας-και-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Μεταλλικά μπλε ηλεκτρίκ νύχια

Τα μεταλλικά νύχια είναι η απόλυτη τάση την φετινή σεζόν και όπως βλέπετε ακόμη και σε μπλε ηλεκτρίκ τα μεταλλικά νύχια δείχνουν σικ και ιδιαίτερα. Μπορείτε να τα προτιμήσετε σε κάθε περίσταση, αλλά εμείς σίγουρα θα τα διαλέγαμε σε επίσημες καταστάσεις.

μεταλλικά-μπλε-ηλεκτρίκ-μυτερά νύχια-ιδέες-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για κεραμιδί νύχια

ιδέες-για-μπλε ηλεκτρίκ νύχια-2023-

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Όμπρε μεταλλικά μπλε ηλεκτρίκ νύχια

Μπορείτε να διαλέξετε ένα μοντέρνο όμπρε μανικιούρ σαν το παρακάτω σε μπλε ηλεκτρίκ μεταλλικό χρώμα. Είναι ένα πανέμορφο και σικάτο μανικιούρ με όλες τις ροκ νότες που μπορεί να έχετε ανάγκη. Είναι υπέροχα και θα τα διαλέγαμε σίγουρα.

όμπρε-μπλε-ηλεκτρίκ-νύχια-ιδέες-

ιδέες-για-μπλε ηλεκτρίκ νύχια-2023-

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Μπλε ηλεκτρίκ και θαλασσί νύχια με γκλίτερ

Συνδύασε το μπλε ηλεκτρίκ και το θαλασσί και κάνε τα θαλασσί νύχια πιο εντυπωσιακά με διακριτικά γκλίτερ. Άλλωστε τα γκλίτερ είναι της μόδας φέτος και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν όλη την νέα σεζόν. Αξίζει λοιπόν να τα υιοθετήσετε κι εσείς που ακόμη δεν τα έχετε εντάξει στο στιλ σας.

μπλε-και-θαλασσί-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ

Φυσικά και μπορείς με το μπλε ηλεκτρίκ να προτιμήσεις και μία μοντέρνα παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σαν το παρακάτω. Άλλωστε πλέον οι γυναίκες περισσότερο προτιμούν όλες τις παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ παρά το αυθεντικό γαλλικό μανικιούρ.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-σε-μπλε-ιδέες-

ιδέες-για-μπλε ηλεκτρίκ νύχια-2023-

Δείτε ακόμα Gold rose νύχια: Η κορυφαία τάση στα νύχια για το 2023

ιδέες-για-μπλε ηλεκτρίκ νύχια-2023-

ιδέες-για-μπλε ηλεκτρίκ νύχια-2023-

Ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια: Μεταλλικά ballerina nails

Τα ballerina nails παραμένουν στην κορυφή των τάσεων και θα δείξουν υπέροχα σε μπλε ηλεκτρίκ μεταλλικό χρώμα. Είναι ένα χρώμα με έμφυτη την λάμψη του και σίγουρα αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία σε κάθε μανικιούρ και σχήμα νυχιών.

ballerina nails-σε-μπλε ηλεκτρίκ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Nude νύχια με χρυσά σχέδια: 15 ιδέες για κάθε περίσταση

ιδέες-για-μπλε ηλεκτρίκ νύχια-2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close