ιδέες-για-όμπρε νύχια-Φεβρουάριος 2023-

Τα όμπρε νύχια είναι πάντα τάση και στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε ιδέες για όμπρε νύχια, υπέροχα για τις Απόκριες ή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο 2023. Τέλειες ιδέες για μακριά και κοντά νύχια.

Τα όμπρε νύχια είναι τάση τα τελευταία χρόνια και αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή, για κάθε γυναίκα. Μπορείς να παίζεις με όλα τα χρώματα, οπότε τα όμπρε νύχια είναι τέλεια τόσο για τον Χειμώνα, όσο και για τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου.

Αν θέλεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ για τις Απόκριες ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει τότε τα όμπρε νύχια είναι μία εξαιρετική επιλογή. Θα δούμε ιδέες ιδανικές για κάθε περίσταση τον Φεβρουάριο που θα αναδείξουν τα χέρια σου. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με όμπρε νύχια: Όμπρε μεταλλικά μπλε νύχια

Τα μεταλλικά νύχια έχουν αγαπηθεί πολύ από τις πρώτες μέρες του 2023 και φαίνεται πως το επικρατέστερο χρώμα είναι το σκούρο μπλε. Έτσι μπορείς να φτιάξεις ένα μανικιούρ σε μπλε μεταλλικό χρώμα και σε όμπρε σχέδιο. Τέλεια ιδέα για κάθε περίσταση του Φεβρουάριου.

Όμπρε νύχια: Ιδέες για τον Φεβρουάριο 2023

Ιδέες με όμπρε νύχια: Όμπρε νύχια με γκλίτερ

Αν τις Απόκριες θέλεις να μεταμφιεστείς σε νεράιδα, γοργόνα ή ψάχνεις ένα μοντέρνο και ρομαντικό μανικιούρ τόσο για του Αγίου Βαλεντίνου όσο και για κάθε άλλη περίσταση, μπορείς να επιλέξεις την παρακάτω ιδέα. Nude βάση με γκλίτερ όμπρε σχέδιο που κλέβει τις εντυπώσεις.

όμπρε-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με όμπρε νύχια: Νύχια…φωτιά

Ένα μανικιούρ ιδανικό για τις Απόκριες που βρίσκονται πολύ κοντά είναι και το παρακάτω. Όμπρε νύχια με κόκκινα σχέδια που μοιάζουν με φωτιά. Είναι μία τέλεια επιλογή που θα κλέψει τις εντυπώσεις και σίγουρα θα το λατρέψεις.

όμπρε νύχια-με-κόκκινες-φωτιές-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Φεβρουαρίου 2023: 15 ιδέες για μοντέρνο μανικιούρ

ιδέες-για-όμπρε νύχια-Φεβρουάριος 2023-

ιδέες-για-όμπρε νύχια-Φεβρουάριος 2023-

ιδέες-για-όμπρε νύχια-Φεβρουάριος 2023-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για κεραμιδί νύχια

ιδέες-για-όμπρε νύχια-Φεβρουάριος 2023-

Ιδέες με όμπρε νύχια: Παίξε με τις καρδούλες

Φυσικά ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος ρομαντισμό. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα ρομαντικό και συνάμα σύγχρονο και παθιασμένο μανικιούρ σαν το παρακάτω. Όμπρε νύχια σε κόκκινο φλογερό χρώμα με διακριτικές καρδούλες για την τσαχπινιά.

κόκκινα-όμπρε νύχια-με-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες με όμπρε νύχια: Ματωμένα νύχια

Αν θέλεις φέτος Απόκριες να ντυθείς κάτι…τρομαχτικό, αυτό το μανικιούρ είναι ότι πρέπει. Κόκκινα φλογερά νύχια που μοιάζουν με ματωμένα. Τόσο τρομαχτικά, τόσο ροκ αλλά και τόσο εντυπωσιακά και μοντέρνα που σίγουρα θα τα λατρέψεις.

κόκκινα-όμπρε νύχια-με-αίμα-ιδέες-

Ιδέες με όμπρε νύχια: Παίξε με τις φωτεινές αποχρώσεις

Μπορεί τα παρακάτω χρώματα να τα επιλέγουμε συνήθως το Καλοκαίρι όμως ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που σπάει κάθε όριο και κάθε “κανόνα” στα χρώματα, εξαιτίας των Αποκριών. Έτσι η παρακάτω ιδέα για όμπρε νύχια είναι εξαιρετική.

ματ-όμπρε-νύχια-σε-ροζ-και-θαλασσί-ιδέες-

ιδέες-για-όμπρε νύχια-Φεβρουάριος 2023-

Ιδέες με όμπρε νύχια: Όμπρε μοβ νύχια με γκλίτερ

Το μοβ είναι από τα αγαπημένα μας χρώματα και η παρακάτω ιδέα συνδυάζει δύο τάσεις. Όμπρε μοβ νύχια με velvet σχέδιο. Τα velvet νύχια από το 2022 ξεκίνησαν να αγαπιούνται πολύ και θα παραμείνουν στην κορυφή των τάσεων ακόμη και το 2023.

όμπρε-μοβ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με όμπρε νύχια: Όμπρε νύχια σε γαλάζιο και μπλε

Από τις αγαπημένες μας ιδέες είναι και η παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν επιλέξεις καλοκαιρινές αποχρώσεις τον Φεβρουάριο για να αναδείξεις την μεταμφίεσή του, επέλεξε ματ σχέδιο για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

ματ-όμπρε νύχια-με-θαλασσί-και-μπλε-ιδέες-

Ιδέες με όμπρε νύχια: Μοντέρνα σχέδια

Επίσης μπορείς να αναδείξεις τα όμπρε νύχια σου και με άλλα σχέδια πέρα από το όμπρε. Μικρές πινελιές που μοιάζουν με αστεράκια, είναι μία μοναδική επιλογή για σένα που θες να σαγηνεύσεις με το μανικιούρ σου. Εμείς θα το επιλέγαμε σίγουρα.

ματ-όμπρε νύχια-με-θαλασσί-και-μπλε-ιδέες-

ιδέες-για-όμπρε νύχια-Φεβρουάριος 2023-

Ιδέες με όμπρε νύχια: Όμπρε σε γήινες αποχρώσεις με φεγγαράκια

Μπορείς να επιλέξεις και τις γήινες αποχρώσεις τον Φεβρουάριο. Η παρακάτω ιδέα είναι μία μοναδική επιλογή και μερικά διακριτικά σχέδια με φεγγαράκια, αστεράκια ή ό,τι άλλο αγαπάς που να θυμίζουν ουρανό είναι μία πολύ ατμοσφαιρική επιλογή.

γήινες-αποχρώσεις-σε-όμπρε νύχια-με-φεγγάρι-ιδέες-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για μπλε ηλεκτρίκ νύχια τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-όμπρε νύχια-Φεβρουάριος 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close