ανανέωση_μαλλιώ_ιδέες_για_κούρεμα_χρώμα_και_χτένισματα_

Το Καλοκαίρι πλησιάζει και όλες θέλουμε μία ανανέωση. Ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας, όμως αν θέλουμε να δούμε ουσιαστική ανανέωση , τότε σίγουρα πρέπει να ανανεώσουμε και να επιμεληθούμε τα μαλλιά μας.

Ο ήλιος που αρχίζει και γίνεται όλο και πιο ζεστός μας ανεβάζει την διάθεση και μας κάνει να θέλουμε να αδράξουμε την μέρα. Θέλουμε να ζήσουμε ένα Καλοκαίρι όντας πανέμορφες. Να κάνουμε νέες γνωριμίες ή να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας, να πάμε διακοπές, να διασκεδάσουμε.

Δείτε ακόμα 15 μοντέρνες ιδέες για χτενίσματα τον Μάιο του 2021

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν είπαμε να σας βοηθήσουμε με την ανανέωση των μαλλιών σας. Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές μοντέρνες ιδέες για κουρέματα, χτενίσματα αλλά και μοντέρνα χρώματα στα μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για ανανέωση μαλλιών

Πολλές γυναίκες, όταν θέλουν να κάνουν μία ριζική ανανέωση στα μαλλιά τους, αποφασίζουν να αλλάξουν κούρεμα. Συγκεντρώσαμε για εσάς λοιπόν μερικές μοντέρνες ιδέες για γυναικεία κουρέματα που θα είναι must το φετινό Καλοκαίρι και θα σας κολακέψουν σίγουρα.

Ανανεώσου με Καρέ φυλλαριστά μαλλιά

Το καρέ κούρεμα είναι τάση για την ανανέωση των μαλλιών σου τα τελευταία χρόνια και το Καλοκαίρι οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι εκτός από πολύ όμορφο θα είναι και πολύ πρακτικό. Κανείς δεν θέλει όταν έξω κάνει ζέστη να έχει τα μακριά μαλλιά να του ζεσταίνουν τον λαιμό και τους ώμους.

Φέτος φαίνεται πως ο όγκος στα γυναικεία μαλλιά ξεκινάει να γίνεται της μόδας. Αν λοιπόν δεν έχεις φυσικό όγκο στα μαλλιά σου, μπορείς να τους δώσεις εσύ τον απαραίτητο όγκο. Κόψε τα μαλλιά σου φυλλαριστά καρέ. Το φυλλάρισμα προσθέτει όγκο στα μαλλιά με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Τέλεια ιδέα για ανανέωση μαλλιών .

καρέ_φυλλαριστά_μαλλιά_ Ανανέωση_ μαλλιών_

Κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους για την  ανανέωση των μαλλιών

Αν τόσα χρόνια είχες πολύ μακριά μαλλιά και φοβάσαι ότι το καρέ δε θα σου πηγαίνει, τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις μία safe επιλογή και να κόψεις τα μαλλιά σου μέχρι τους ώμους. Είναι ένα κούρεμα που θα ανανεώσει την εξωτερική σου εμφάνιση, θα κάνει καλό στα μαλλιά σου αφού θα φύγουν η ψαλίδα και οι άκρες και αποκλείεται να μην σου πάει.

μαλλιά_μακριά_μέχρι_τον_ώμο_

Καρέ ίσια μαλλιά

Μπορείς από την άλλη να επιλέξεις για το φετινό Καλοκαίρι ένα απλό καρέ κούρεμα σε ίσια μαλλιά. Είναι ένα άκρως σικ κούρεμα που μπορείς να το υποστηρίξεις ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο καρέ έχει την τάση να αφαιρεί χρόνια από τις γυναίκες που το επιλέγουν και τις ανανεώνει ιδιαιτέρα.

καρέ_ίσια_μαλλιά_

Κάνε τουφάκια στα μαλλιά για την ανανέωση ων μαλλιών σου .

Μία νέα τάση ξεκίνησε από την Άνοιξη και αυτή είναι τα τουφάκια στα μαλλιά. Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου όπως είναι και να επιλέξεις να κόψεις τουφάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου. Τα μαλλιά σου δε θα έχουν πια μία κλασική και σχεδόν βαρετή χωρίστρα.

Επίσης, τα τουφάκια θα σε βοηθήσουν στις κοτσίδες. Θα έχεις πάντα δύο περιποιημένα τουφάκια που θα απογειώνουν τις κοτσίδες, τις πλεξούδες και τους κότσους σου. Ακόμη να το πάρεις απόφαση;

τουφάκια_στα_μαλλιά_

Κοντά καρέ μαλλιά

Άλλο ένα σικ κούρεμα για το φετινό Καλοκαίρι που είναι και πολύ πρακτικό από την άποψη ζέστης. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι αν επιλέξεις το παρακάτω κούρεμα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι θα χρειαστείς πιστολάκι κι αν δεν έχεις φυσικά ίσια μαλλιά, σίγουρα και μία ισιοτική. Προς τα κάλλη όμως τι είναι η…ζέστη;

καρέ_ίσια_μαλλιά_

Ανανέωση μαλλιών με ιδέες για χρώματα στα μαλλιά

Αν δεν θέλεις να αλλάξεις κούρεμα αλλά χρώμα, τότε σίγουρα η συγκεκριμένη κατηγορία θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που όταν επιλέγουν να ανανεωθούν αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών τους. Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή χρώματος, είναι σε θέση να κολακέψει πλήρως το πρόσωπό σου. Δες τις ιδέες μας παρακάτω: 

Όμπρε

Όσα χρόνια κι αν περάσουν το όμπρε θα είναι μία υπέροχη επιλογή για τις γυναίκες. Συνήθως στο όμπρε παίζεις με τις αποχρώσεις του ξανθού και του καστανού. Παρόλα αυτά, δεν θα σου βάλουμε όρια εμείς. Διάλεξε τα χρώματα που σου ταιριάζουν περισσότερο και επέλεξε το όμπρε για φέτος το Καλοκαίρι για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου .

όμπρε_στα_μαλλιά_

Extreme χρώματα στα μαλλιά

Αν είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει να πειραματίζονται τότε σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις μία βαφή που είναι extreme. Τα μοβ μαλλιά θα είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι όπως και μία συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου, που θα την μοιραστούμε μαζί σου παρακάτω. Η παρακάτω ιδέα, είναι μία καλοκαιρινή άποψη για το μοβ.

μοβ_μαλλιά_

Τζίντζερ

Και αυτή είναι η απόχρωση του κόκκινου που σας λέγαμε πιο πάνω. Φαίνεται πως τα τζίντζερ μαλλιά έχουν κλέψει τις καρδιές των γυναικών και ολοένα και περισσότερες τα επιλέγουν. Τα τζίντζερ μαλλιά έχουν την τάση να κάνουν το πρόσωπο να μοιάζει πιο εξωτικό και είναι σίγουρα μία άκρως καλοκαιρινή απόχρωση.

Ανανέωση_ μαλλιών _ τζίντζερ_μαλλιά_

Βάψε τις δύο μπροστινές σου τούφες

Η παρακάτω ιδέα είναι τάση από το 2020 και φαίνεται πως δε θα την αποχωριστούμε και φέτος. Μπορείς λοιπόν να βάψεις τις δύο μπροστινές σου τούφες με ένα χρώμα της επιλογής σου. Είναι εξτρίμ και ιδιαίτερη ιδέα που όμως αποκλείεται να μην σου πηγαίνει. Οπότε μπορείς να την χαρακτηρίσεις και safe.

βαμμένα_τα_δύο_μπροστινά_τουφάκια_στα_μαλλιά_

Ανταύγειες στα μαλλιά για την ανανέωση των μαλλιών

Οι ανταύγειες στα μαλλιά όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι τάση. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις να κάνεις ανταύγειες στα μαλλιά σου και να τα αναδείξεις ακριβώς όπως πρέπει.

ανταύγειες_στα_μαλλιά_

Μπαλαγιάζ

Το μπαλαγιάζ είναι η νέα τάση στα χρώματα των μαλλιών από το 2020. Μάλιστα έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον γυναικείο πληθυσμό, που το μπαλαγιάζ φαίνεται πως πλέον έχει αντικαταστήσει το όμπρε. Στην ουσία είναι διχρωμία στα μαλλιά σου.

Στο μπαλαγιάζ επιλέγεις μία βάση και στην συνέχεια κάνεις ανταύγειες, που είναι ιδιαίτερα σικ σε κάποια άλλη απόχρωση της επιλογής σου. Αυτές οι ανταύγειες έρχονται να ενωθούν στο τέλος. Το μπαλαγιάζ είναι περισσότερο αρμονικό από το όμπρε, αν θες την γνώμη μας.

μπαλαγιάζ_στα_μαλλιά_

Ξανθά πλατινέ μαλλιά

Η τάση με τα ξανθά πλατινέ μαλλιά επέστρεψε και φαίνεται πως φέτος το Καλοκαίρι θα είναι πολύ αγαπημένη. Αν είσαι ανοιχτόχρωμη τότε αξίζει να πειραματιστείς και να επιλέξεις να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά πλατινέ.

ξανθά πλατινέ_μαλλιά_

Σταχτί καστανό χρώμα

Άλλο ένα χρώμα που είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι. Είναι μία πολύ γλυκιά απόχρωση του καστανού, που νομίζουμε ότι ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Είναι άκρως ιδιαίτερη και πρωτότυπη και σίγουρα θα κολακέψει το πρόσωπό σου.

καστανά_σταχτί_μαλλιά_

Μαύρα μαλλιά

Μπορεί το Καλοκαίρι να είναι η εποχή που φοράμε τα ανοιχτά μας χρώματα, όμως φαίνεται πως το μαύρο δεν έχει εποχή. Φέτος το Καλοκαίρι οι αποχρώσεις του μαύρου θα είναι τάση, είτε μιλάμε για κλασικό μαύρο, είτε για μαύρο μπλε, είτε για μαύρο μοβ, είτε ακόμη και για πολύ σκούρο καστανό.

μαύρα_μαλλιά_

Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα

Για το τέλος αφήσαμε τα χτενίσματα. Καλά τα κουρέματα, καλές και οι αλλαγές όσων αφορά το χρώμα των μαλλιών, όμως μην ξεχνάτε ότι και τα χτενίσματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξωτερική μας εμφάνιση. Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς τα πιο must χτενίσματα του Καλοκαιριού.

Ponytaile αλογοουρά με ελαφριές μπούκλες

Η ponytaile αλογοουρά θα είναι πάντα μία safe και σικ επιλογή για κάθε γυναίκα όλο τον χρόνο. Ειδικά το Καλοκαίρι που η ζέστη μας κάνει να ιδρώνουμε και ο ιδρώτας χαλάει σε πολλές περιπτώσεις το χτένισμά μας, μία ponytaile αλογοουρά θα ήταν σίγουρα μία πολύ μοντέρνα, όμορφη και πρακτική λύση για εσένα.

ponytaile αλογοουρά_με_ελαφριές_μπούκλες_

Μισά μαλλιά πάνω μισά μαλλιά κάτω

Είναι ένα κλασικό χτένισμα που παραμένει μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ειδικά αν έχεις επιλέξει να κόψεις τα τουφάκια που σου περιγράψαμε στα κουρέματα, το συγκεκριμένο χτένισμα θα απογειωθεί ακόμη περισσότερο. Ιδανικό για την δουλειά, την βόλτα ή το πρώτο ραντεβού.

μαλλιά_πιασμένα_μισά_πάνω_μισά_κάτω_

Κότσος στο κέντρο του κεφαλιού

Μπορείς από την άλλη να πιάσεις τα μισά σου μαλλιά πάνω, αλλά αντί για αλογοουρά να τα πιάσεις σε κότσο. Ένα πολύ girly και φρέσκο χτένισμα που θα σε απογειώσει στην παραλία, στο beach bar και στις διακοπές σου γενικότερα.

μαλλιά_πιασμένα_μισά_πάνω_μισά_κάτω_με_κότσο_

Σπαστά μαλλιά

Τα σπαστά μαλλιά θα είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι. Μπορείς λοιπόν είτε να κάνεις τα μαλλιά σου σπαστά, περιστρέφοντας λίγο την ισιοτική στις άκρες των μαλλιών σου, είτε να επιλέξεις να διατηρήσεις το φυσικό τους στιλ, αφού οι περισσότερες Ελληνίδες έχουν σπαστά μαλλιά.

μαλλιά_πιασμένα_μισά_πάνω_μισά_κάτω_σπαστά_

Κότσος με κορδέλα

Το πιο καλοκαιρινό και μοντέρνο χτένισμα που κυριολεκτικά μπορεί να σε συνοδεύσει σε οποιαδήποτε περίσταση. Θέλεις να πας στην δουλειά; Θέλεις να τριγυρίσεις στα σοκάκια κάποιου νησιού στις καλοκαιρινές σου διακοπές; Θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου όπως όπως για την θάλασσα; Η παρακάτω ιδέα θα σε απογειώσει και θα σε ανανεώσει.

κότσος_με_κορδέλα_

Μπούκλες στα μαλλιά

Οι μπούκλες θα είναι πάντα ένα εντυπωσιακό χτένισμα για τις γυναίκες. Έχουν την τάση να αφαιρούν χρόνια από την γυναίκα που θα τις επιλέξει και να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Μη φοβηθείς λοιπόν να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου φέτος το Καλοκαίρι.

μπούκλες_μαλλιά_

Ίσια μαλλιά

Στην Ελλάδα ειδικά έχουμε τόση εμμονή με τα ίσια μαλλιά, που πιστεύουμε ότι αυτός ο τύπος χτενίσματος, δε πρόκειται να φύγει ποτέ από τις τάσεις. Επέλεξε να ισιώσεις τα μαλλιά σου και στην συνέχεια άστα είτε ελεύθερα είτε απογείωσέ τα με ένα υπέροχο χτένισμα σαν και το παρακάτω.

μαλλιά_πιασμένα_μισά_πάνω_μισά_κάτω_ίσια_ κοτσίδα_στα_μαλλιά_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close