Μαλλιά σε βαθύ κόκκινο : Ιδέες για το 2021_

Τα Μαλλιά σε βαθύ κόκκινο είναι τάση και μεις σας  εχουμε Ιδέες για το 2021 για κόκκινα μαλλιά σε φανταστικές αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου.

Το 2022 φαίνεται πως για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, προτείνει στις γυναίκες ένα φλογερό χρώμα που μας αρέσει πολύ. Το φλογερό κόκκινο είναι η απόλυτη πρόταση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021, ενώ έχουμε ένα προαίσθημα ότι θα κυριαρχήσει και τον Χειμώνα.

Το βαθύ κόκκινο είναι ένα φλογερό χρώμα που ταιριάζει σε γυναίκες με λευκές και σταρένιες επιδερμίδες. Βέβαια υπάρχουν και αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου που μπορούν να τις υιοθετήσουν και οι μελαχρινές. Μπορεί λοιπόν να φαίνεται ένα χρώμα που δεν ταιριάζει σε όλες, όμως για κάθε γυναίκα υπάρχει η σωστή απόχρωση του βαθύ κόκκινου.

Δείτε ακόμα DIY βαφές για ξανθά, καστανά & κόκκινα μαλλιά με απλά φυσικά υλικά!

Το βαθύ κόκκινο είναι ένα extreme χρώμα που προσφέρει γοητεία στην γυναίκα. Την κάνει να μοιάζει πιο rock και ανέμελη και δείχνει πως είναι μία γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο και εκρηκτικό στιλ. Σίγουρα είναι από τις αγαπημένες μας τάσεις για το 2022. Σήμερα θα δούμε 15 ιδέες για κόκκινα μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Καρέ μαλλιά σε βαθύ κόκκινο

Το καρέ κούρεμα είναι η απόλυτη τάση τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν. Αν θέλεις να αναδείξεις το καρέ σου κούρεμα τότε πρέπει να δοκιμάσεις την απόχρωση του βαθύ κόκκινου. Βαθύ κόκκινο στα καρέ σου μαλλιά που θα σε κάνουν να δείχνεις rock.

Μαλλιά _σε_ βαθύ_ κόκκινο_Καρέ_

Μπαλαγιάζ σε βαθύ κόκκινο

Η μόδα του όμπρε φαίνεται πως σιγά σιγά δίνει την θέση της στο μπαλαγιάζ. Το μπαλαγιάζ μοιάζει με όμπρε χωρίς να είναι. Στην ουσία βάφεις τις άκρες των μαλλιών σου με ένα χρώμα που επεκτείνετε με ανταύγειες μέχρι την κορυφή του κεφαλιού σου ή και λίγο πιο κάτω.

Αν δεν θέλεις να αποχωριστείς την φυσική σου ρίζα λοιπόν, μπορείς να κάνεις τα φυσικά σου μαλλιά να δείξουν πιο extreme επιλέγοντας το βαθύ κόκκινο για να κάνεις μπαλαγιάζ.

μπαλαγιάζ_σε_βαθύ_κόκκινο_

Μαλλιά σε βαθύ κόκκινο με αποχρώσεις του μοβ

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το βαθύ κόκκινο έχει πολλές αποχρώσεις κι έτσι, μπορεί να ταιριάξει σε κάθε γυναίκα. Παρακάτω βλέπουμε μία πρόταση για βαθύ κόκκινο με έντονες τις αποχρώσεις του μοβ. Έτσι μοιάζει με φλογερό μελιτζανί και ταιριάζει πολύ σε γυναίκες με σταρένια και λευκή επιδερμίδα.

βαθύ_κόκκινο_με_αποχρώσεις_του_μοβ_

Βαθύ κόκκινο συνδυασμένο με σκούρο καστανό

Άλλη μία πρόταση για μπαλαγιάζ μόνο που αυτή τη φορά συνδυάστηκε το βαθύ κόκκινο με το σκούρο καστανό. Το σκούρο καστανό είναι το φυσικό χρώμα στα μαλλιά των περισσότερων γυναικών στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να βάψεις τα μαλλιά σου από την ρίζα όμως. Μπορείς να τα αναδείξεις με ένα βαθύ κόκκινο μπαλαγιάζ.

μπαλαγιάζ_σε_βαθύ_κόκκινο_

Δείτε ακόμα Mahogany: 19+1 φανταστικές αποχρώσεις για καστανοκόκκινα μαλλιά

Βαθύ κόκκινο – σε μακριά μαλλιά

Το σαγηνευτικό βαθύ κόκκινο που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία είναι φτιαγμένο για μελαχρινές γυναίκες. Έχει μία φωτεινότητα που φωτίζει τα χαρακτηριστικά σου όμως η σκούρα βάση του, το κάνει να ταιριάζει απόλυτα στην μελαχρινή σου επιδερμίδα.

βαθύ_κόκκινο_σε_μακριά μαλλιά_

Το βαθύ κόκκινο της φωτιάς!

Αν είσαι μία rock προσωπικότητα είναι πολύ πιθανό όλο αυτό το φλογερό ταπεραμέντο να θέλεις να το υιοθετήσεις και στο στιλ σου. Το βαθύ κόκκινο της φωτιάς σίγουρα ταιριάζει σε αυτό το στιλ. Κάνει την γυναίκα που θα το επιλέξει να δείχνει rock και extreme με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

βαθύ_κόκκινο_σε_μακριά μαλλιά_

Βαθύ κόκκινο σε χάλκινη απόχρωση

Το χάλκινο είναι μία τελείως διαφορετική απόχρωση από το βαθύ κόκκινο. Στην παρακάτω εικόνα όμως βλέπουμε, πως ο συνδυασμός των βαφών μπορούν να δημιουργήσουν ένα βαθύ κόκκινο με στοιχεία χάλκινου. Φτιαγμένο για τις γυναίκες που τους αρέσουν οι αλλαγές αλλά δεν τους αρέσουν οι extreme αλλαγές.

βαθύ_κόκκινο_σε_μακριά μαλλιά_με_χάλκινες_αποχρώσεις_

Βαθύ κόκκινο με καστανές αποχρώσεις σε καρέ μαλλιά

Το καρέ κούρεμα της παρακάτω φωτογραφίας είναι στην κορυφή των τάσεων για το 2021. Μπορείς να το αναδείξεις ακόμη πιο πολύ με ένα βαθύ κόκκινο με καστανές αποχρώσεις. Ιδανικό για τις γυναίκες με λευκή, σταρένια αλλά και μελαχρινή επιδερμίδα.

βαθύ_κόκκινο_σε_καρέ_μαλλιά_

Rock βαθύ κόκκινο

Σίγουρα το βαθύ κόκκινο έχει πολλές αποχρώσεις κι έτσι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Όμως το κόκκινο από την φύση του έχει έντονο το rock στοιχείο. Οπότε δε θα μπορούσε να λείπει από την σημερινή λίστα ένα φλογερό βαθύ κόκκινο που θα αναδείξει την extreme πλευρά σου.

βαθύ_κόκκινο_σε_μακριά_μαλλιά_

Βαθύ κόκκινο σε καρέ μαλλιά με αφέλειες

Τις αφέλειες τις επιλέγουν οι γυναίκες για να δείχνουν πιο ανέμελες. Οι αφέλειες βλέπετε έχουν την τάση να κάνουν το βλέμμα των γυναικών πιο…αφελές και girly. Εξού και το όνομά τους. Μπορείς λοιπόν να προβάλεις ακόμη περισσότερο την νεανικότητά σου, μέσα από ένα βαθύ κόκκινο.

βαθύ_κόκκινο_σε_καρέ_μαλλιά_

Σαγηνευτικό βαθύ κόκκινο

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι πλέον κιτς, πολύ παιδικές ή ακόμη και αρκετά…μεγαλίστικες. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και η παρακάτω εικόνα το αποδεικνύει0. Η σωστή απόχρωση του βαθύ κόκκινου μπορεί πραγματικά να σε κάνει να δείχνεις άκρως σαγηνευτική και να αναδεικνύει την θηλυκότητά σου.

βαθύ_κόκκινο_σε_μακριά_μαλλιά_

Βαθύ κόκκινο μπαλαγιάζ σε καρέ μαλλιά

Συνήθως το μπαλαγιάζ το προτιμούν γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά. Όμως μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο μπαλαγιάζ σε καρέ μαλλιά κι εμείς έχουμε την πιο μοντέρνα πρόταση για το 2021. Βαθύ κόκκινο μπαλαγιάζ σε καρέ μαλλιά και… όποιος αντέξει!

βαθύ_κόκκινο_σε_καρέ_μπαλαγιάζ_μαλλιά_

Βαθύ κόκκινο σε καρέ μαλλιά με όγκο

Φίλες μου τα τελευταία χρόνια ο όγκος είχε ποινικοποιηθεί στα γυναικεία μαλλιά και όχι μόνο. Όμως στην Μεσόγειο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν πλούσια μαλλιά με όγκο. Φέτος λοιπόν δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς και οφείλεις να αναδείξεις τα μαλλιά σου με ένα βαθύ κόκκινο.

βαθύ_κόκκινο_σε_καρέ_μαλλιά_

Βαθύ κόκκινο σε λευκή επιδερμίδα

Αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα ένα σκούρο βαθύ κόκκινο σαν αυτό στην παρακάτω φωτογραφία θα σου ταιριάξει πολύ και θα σε κάνει να δείχνεις σαν Σκανδιναβή!

Μαλλιά_ σε_ βαθύ_ κόκκινο_ Μαλλιά_ σε_ βαθύ_ κόκκινο_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close