Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Αύγουστος 2022: 15 ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές. Ιδέες για καλοκαιρινό μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές τον Αύγουστο 2022.

Τον Αύγουστο οι περισσότεροι από εμάς θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι, στις καλοκαιρινές διακοπές θέλουμε όλοι να είμαστε πανέμορφοι και περιποιημένοι. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πως μπορεί ο γυναικείος πληθυσμός, να περιποιηθεί τον εαυτό του μέσω του μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα έχουμε συγκεντρώσει για εσένα 15 ιδέες για μακιγιάζ που μπορείς να υιοθετήσεις τον Αύγουστο 2022 σε κάθε περίσταση. Από ελεύθερο κάμπινγκ μέχρι πεντάστερο ξενοδοχείο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγνητίσεις τα βλέμματα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές: Χρυσή σκιά με μπεζ lip gloss

Η χρυσή σκιά είναι μία πολύ καλή επιλογή για το μακιγιάζ του Καλοκαιριού, ειδικά από τον Ιούλιο και μετά που λίγο ή πολύ όλοι έχουμε μαυρίσει. Κάνει το μαύρισμά μας πιο σαγηνευτικό και το τονίζει περισσότερο. Το συνδυάζεις με ένα μπεζ lip gloss και σαγηνεύεις σε κάθε περίσταση.

Αύγουστος 2022: 15 ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές: Μοβ σκιά με μπεζ κραγιόν

Τον Αύγουστο στις διακοπές, έχεις την ανάγκη να τονίσεις το μαύρισμά σου και να πειραματιστείς με το στιλ σου. Έτσι μία μοβ σκιά στα μάτια θα τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά σου και μπορείς να συνδυάσεις αυτήν την μοβ σκιά με το μπεζ κραγιόν.

μοβ σκιά-και-μπεζ-χείλη-τον-Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές:  Φούξια κραγιόν

Μπορείς τον Αύγουστο να επιλέξεις ένα φωτεινό και πολύ χαρούμενο φούξια κραγιόν. Συνδύασέ το με απαλά χρώματα στα μάτια ή ακόμη κι ένα φυσικό μακιγιάζ αφού τα έντονα χείλη και τα έντονα μάτια, κάνουν το αποτέλεσμα υπερβολικό.

φούξια-κραγιόν-τον-Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές: Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις

Το Καλοκαίρι επιλέγουμε συνήθως μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις για πιο δροσερά αποτελέσματα. Έτσι επέλεξε μία καφέ σκιά και ένα μπεζ κραγιόν που θα σε κάνουν να δείξεις σαγηνευτικά όμορφα. Είναι ένα μακιγιάζ για την πιο επίσημη αλλά και την πιο καθημερινή περίσταση στις διακοπές σου.

μακιγιάζ-σε-γήινα χρώματα-τον-Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Δείτε ακόμα Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι

Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές: Γκλίτερ στα μάτια με κόκκινα χείλη

Για ένα πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ που μπορεί να σε αναδείξει στο βραδινό σου κοκτέιλ και σε κάποιο καλοκαιρινό πάρτι είναι και το παρακάτω. Γκλίτερ με μοβ και θαλασσί αποχρώσεις στα μάτια συνδυασμένα με κόκκινα, φλογερά χείλη.

γκλίτερ-στα-μάτια-με-κόκκινα χείλη-Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές: Καλοκαιρινό μακιγιάζ σε καφέ χρώμα

Καφέ μάτια και καφέ χείλη για ένα μονόχρωμο μακιγιάζ που πρωταγωνιστεί την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022. Είναι ένα μοναδικό μακιγιάζ που ταιριάζει πολύ στις μελαχρινές γυναίκες ή στις γυναίκες που μαύρισαν αρκετά το Καλοκαίρι.

καφέ-σκιά-και-καφέ-κραγιόν-Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές: Θαλασσί σκιά στα μάτια

Αν δεν βάλεις θαλασσί σκιά στα μάτια το Καλοκαίρι, πότε θα το κάνεις; Για ένα άκρως καλοκαιρινό και θαλασσινό αποτέλεσμα στις καλοκαιρινές σου διακοπές τον Αύγουστο, μπορείς να βάλεις μία θαλασσί σκιά και να την συνδυάσεις με μαύρες λεπτομέρειες.

θαλασσί σκιά-στα-μάτια-Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές: Πράσινη σκιά στα μάτια για δροσερά αποτελέσματα

Μία πράσινη σκιά δημιουργεί πάντα πιο εξωτικά και δροσερά αποτελέσματα. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε επέλεξε λαχανί αποχρώσεις ενώ αν είσαι μελαχρινή επέλεξε πιο σκούρες αποχρώσεις του πράσινου. Θα είσαι μία κούκλα.

πράσινη σκιά-στα-μάτια-Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές: Ροζ eye liner στα μάτια

Τα τελευταία χρόνια τα eye liner κυκλοφορούν στην αγορά σε όλες τις αποχρώσεις και ξεφεύγουν από το παραδοσιακό μαύρο. Με αυτόν τον τρόπο τονίζεις ακόμη περισσότερο το βλέμμα σου ενώ μπορείς να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ χωρίς να κουραστείς ιδιαίτερα.

 

ροζ eye liner-στα-μάτια-Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Δείτε ακόμα Κόκκινα χείλη στο μακιγιάζ για ένα καυτό Καλοκαίρι: Δες 15 ιδέες

Αύγουστο 2022-ιδέες-για-μακιγιάζ-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close