ιδέες-για-να-συνδυάσεις-το-bright shirt-την-Άνοιξη 2022-

Bright shirts: 15 ιδέες για την Άνοιξη.Τα bright shirts είναι η νέα τάση στο γυναικείο ντύσιμο για την Άνοιξηκι εμείς σου παρουσιάζουμε 15 ιδέες να τα υιοθετήσεις.

Τα bright shirts είναι μία νέα τάση που ήρθε για να μείνει την Άνοιξη . Πρόκειται για πουκάμισα σε φωτεινά χρώματα που μπορείτε να τα βρείτε στην αγορά είτε μονόχρωμα, είτε με πολύχρωμα σχέδια και φυσικά σε όλα τα μήκη και μεγέθη.

Τα bright shirts μπορούν να φορεθούν είτε σαν ανοιξιάτικα πανωφόρια είτε σαν μπλούζες. Εφόσον η Άνοιξη είναι η εποχή των χρωμάτων που η γη ανθίζει και ο ήλιος λάμπει τα bright shirts θα μας βάλουν για τα καλά σε ανοιξιάτικο κλίμα.

Δείτε ακόμα Ντύσιμο Απριλίου 2022: 23 μοντέρνες ιδέες

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 15 ιδέες για να συνδυάσετε και να αναδείξετε το αγαπημένο σας bright shirt. Μπορείτε να βρείτε τα bright shirts σε όλα τα αγαπημένα σας χρώματα και να δημιουργήσετε φωτεινά, πολύχρωμα και ανοιξιάτικα σύνολα. Διαβάστε παρακάτω:

Bright shirts: Ροζ bright shirt με denim παντελόνι

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα συγκλονιστικό ντύσιμο συνδυάζοντας ένα ροζ bright shirt με ένα denim παντελόνι σε γκρι αποχρώσεις. Είναι δύο χρώματα που μπορεί να φαίνονται αταίριαστα όμως στην πραγματικότητα ταιριάζουν πάρα πολύ δημιουργώντας υπέροχες αντιθέσεις για τις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις σου.

Bright shirts: 15 ιδέες να υιοθετήσεις την νέα τάση για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022

Bright shirts: Bright shirt σαν πανωφόρι

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις ένα bright shirt και να το φορέσεις σαν πανωφόρι μία ηλιόλουστη μέρα της Άνοιξης. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα λευκό ανοιξιάτικο μπλουζάκι και ένα λευκό παντελόνι. Οι καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις σου θα γίνουν συγκλονιστικές.

ροζ-bright shirt-με-τζιν-παντελόνι-ιδέες-

Bright shirts: Bright shirt σαν τοπ

Μπορείς να δέσεις το αγαπημένο σου bright shirt σαν τοπ και να δημιουργήσεις μία σ3ξυ εικόνα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Συνδύασε αυτό το τοπ με ένα τζιν παντελόνι ή μία παντελόνα και ετοιμάσου να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

ροζ-bright shirt-με-τζιν-παντελόνι-ιδέες-

Bright shirts: Μοβ bright shirt με πράσινο μπλουζάκι και πράσινο σορτσάκι

Δημιούργησε μία άκρως λαμπερή και funky εικόνα συνδυάζοντας τα αγαπημένα μας χρώματα. Μιλάμε φυσικά για το δροσερό πράσινο και το μοντέρνο μοβ. Ένα πράσινο μπλουζάκι με ένα πράσινο σορτσάκι θα δείξουν πιο όμορφα από ποτέ με ένα μοβ brigh shirt σαν πανωφόρι.

μοβ-bright shirt-με-πράσινο τοπ-και-πράσινο-σορτσάκι-ιδέες-

Bright shirts: Πράσινο bright shirt σαν πανωφόρι

Αν βιάζεσαι για την δουλειά ή την βόλτα όμως θες να δείχνεις μοντέρνα τότε μπορείς να συνδυάσεις ένα λευκό μπλουζάκι με το αγαπημένο σου τζιν και να αναδείξεις την εικόνα σου με ένα πράσινο bright shirt. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να ακολουθήσεις τις τάσεις την Άνοιξη του 2022.

πράσινο-bright shirt-με-τζιν-παντελόνι-ιδέες-

Bright shirts: Κίτρινο bright shirt

Ένα κίτρινο bright shirt μπορεί να σπάσει την μονοτονία και να κάνει το αγαπημένο σου τζιν να μοιάζει ακόμη πιο όμορφο και μοντέρνο. Γενικότερα τα brights shirts συνδυάζονται πανεύκολα με τζιν και μονόχρωμες παντελόνες, παντελόνια ή ακόμη και κολάν ή σορτσάκια.

κίτρινο-bright shirt-με-τζιν-παντελόνι-ιδέες-

Bright shirts: Πορτοκαλί bright shirt με παντελόνι με ρίγες

Ένα πορτοκαλί bright shirt σίγουρα θα σε κάνει να λάμπεις αφού είναι ένα ζεστό χρώμα που παραμένει πάντα στις τάσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μοντέρνο ριγέ παντελόνι σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις παίζοντας με τα χρώματα και τα σχέδια.

πορτοκαλί-bright shirt-με-παντελόνι-με-ρίγες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Φλοράλ φορέματα: 18 ανοιξιάτικες ιδέες

ιδέες-για-να-συνδυάσεις-το-bright shirt-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-το-bright shirt-την-Άνοιξη 2022-

Bright shirts: Τζιν bright shirt

Φυσικά στα bright shirts κατατάσσονται και τα τζιν πουκάμισα σε γαλάζιες ή λευκές αποχρώσεις. Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις ένα τζιν πουκάμισο και να δημιουργήσεις ένα total jean ντύσιμο ή να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου κολάν.

τζιν-bright shirt-με-κολάν-ιδέες-

Bright shirts: Κίτρινο παστέλ bright shirt

Για άλλη μία χρονιά τα παστέλ χρώματα είναι στις ανοιξιάτικες αλλά και στις καλοκαιρινές τάσεις όσων αφορά το γυναικείο ντύσιμο. Έτσι ένα αγαπημένο bright shirt σε κίτρινες παστέλ αποχρώσεις θα απογειώσει σίγουρα την εξωτερική σου εμφάνιση.

κίτρινο παστέλ-bright shirt-με-παντελόνα-ιδέες- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-το-bright shirt-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-το-bright shirt-την-Άνοιξη 2022-

Bright shirts: Φλοράλ bright shirt

Όπως είπαμε τα bright shirts περιγράφουν πουκάμισα σε φωτεινά χρώματα. Μπορείς λοιπόν σίγουρα να μπεις στο κλίμα της εποχής και να υιοθετήσεις αυτή την τάση εντάσσοντας στην γκαρνταρόμπα σου ένα σατέν πουκάμισο σε φούξια χρώμα με λουλούδια.

φλοράλ-bright shirt-με-παντελόνι-ιδέες- ιδέες-για-να-συνδυάσεις-το-bright shirt-την-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Άνοιξη 2022: Τα 4 πιο μοντέρνα φλατ παπούτσια

ιδέες-για-να-συνδυάσεις-το-bright shirt-την-Άνοιξη 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close