Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Τα chin bangs είναι η…νέα γενιά στις αφέλειες και φαίνεται πως τον Χειμώνα του 2023 όλες οι γυναίκες αυτό το κούρεμα θα επιλέξουν! Δες 15 ιδέες!

Οι αφέλειες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει must αφού χαρίζουν μία νεότητα στις γυναίκες, ταιριάζουν στις περισσότερες και είναι στιλάτες. Παρόλα αυτά οι αφέλειες το Καλοκαίρι είναι σκέτο βάσανο, αφού κολλούν πάνω στο ιδρωμένο μέτωπό σου και πολλές φορές σγουραίνουν.

Τον Χειμώνα από την άλλη πολλές γυναίκες νιώθουν ότι οι αφέλειες τους κρύβουν τα φρύδια, οπότε και το πιο σημαντικό σημείο του προσώπου όσων αφορά την έκφραση. Γι’ αυτό και τα chin bangs έρχονται να μας λύσουν τα χέρια σχετικά με τις αφέλειες τον Χειμώνα του 2023. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με chin bangs: Chin bangs σε μακριά καστανά μαλλιά

Τα chin bangs είναι μακριές αφέλειες που μοιάζουν με “κουρτινάκια”. Κάνουν χωρίστρα στην μέση και μερικές φορές δεν είναι καν ευδιάκριτα ότι είναι chin bangs και όχι μία κλασική χωρίστρα στη μέση. Γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζονται λιγότερη περιποίηση, δεν κρύβουν τα χαρακτηριστικά σου και είναι πιο άνετο και εύκολο κούρεμα.

Chin bangs: Η νέα τάση στις αφέλειες για τον Χειμώνα του 2023

Ιδέες με chin bangs: Η J.Lο. μας δείχνει τον δρόμο

Ήδη τα chin bangs έχουν κατακτήσει τις καρδιές των διάσημων στο Hollywood αλλά και αλλού. Είναι ένα γυναικείο κούρεμα που ταιριάζει πολύ σε κάθε πρόσωπο και ανεξαρτήτου ηλικίας ενώ χαρίζει ένα ροκ αλλά και νεανικό στιλ.

Chin bangs-στην-Jennifer Lopez-ιδέες-

Ιδέες με chin bangs: Chin bangs σε ξανθά μεσαίου μήκους μαλλιά

Επίσης τα chin bangs έχουν το θετικό ότι ταιριάζουν σε κάθε μήκος. Μπορείτε να τα υιοθετήσετε στα μακριά σας μαλλιά, στα καρέ σας μαλλιά, στα μακριά καρέ μαλλιά ή στα μεσαίου μήκους μαλλιά. Θα δείχνετε κούκλες όπως και να ‘χει!

Chin bangs-σε-μακριά-ξανθά μαλλιά-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Cobra hairs: Το απόλυτο κούρεμα για τα μαλλιά σου

Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Ιδέες με chin bangs: Σε καρέ καστανά μαλλιά

Αν έχεις καρέ μαλλιά τα chin bangs μπορούν πραγματικά να απογειώσουν το κούρεμά σου και να σε βοηθήσουν να κάνεις επιτέλους αυτήν την πολυπόθητη αλλαγή! Τα καρέ μαλλιά άλλωστε – ειδικά όταν μιλάμε για τόσο αυστηρό καρέ – δεν μας δίνουν και πολλές επιλογές.

Chin bangs-σε-καρέ-καστανά μαλλιά-ιδέες-

Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Ιδέες με chin bangs: Chin bangs σε ίσια μαλλιά

Τα chin bangs ταιριάζουν τόσο σε γυναίκες με μπούκλες ή σπαστά μαλλιά όσο και σε γυναίκες με ίσια μαλλιά. Ειδικά στις γυναίκες με ίσια μαλλιά τα chin bangs είναι πολύ ροκ αφού μας θυμίζουν τα κουρέματα που προτιμούσαν οι ροκάδες και οι μεταλάδες μερικά χρόνια πριν.

Chin bangs-ίσια-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Bronze καστανό: Το χρώμα του Χειμώνα 2023 και ιδέες για τα μαλλιά σας

Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Ιδέες με chin bangs: Δοκίμασε αυτό το κούρεμα στα σπαστά σου μαλλιά

Κι αν ήθελες αποδείξεις ότι τα chin bangs ταιριάζουν και σε σπαστά μαλλιά η παρακάτω εικόνα θα σε βοηθήσει να το πιστέψεις. Γι’ αυτόν τον λόγο έγιναν τόσο γρήγορα must και σίγουρα μιλάμε για το πιο μοντέρνο αλλά και πρακτικό κούρεμα της σεζόν.

Chin bangs-σπαστά-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με chin bangs: Σε κάνουν να δείχνεις πιο σοφιστικέ

Επίσης είναι πολύ όμορφο κούρεμα για κάθε γυναίκα γιατί μπορείς να δείξεις τόσο νέα όσο και σοφιστικέ και με κάποιο κύρος. Προσαρμόζονται σε κάθε στιλ και σίγουρα κάθε γυναίκα που τα υιοθετεί μαγνητίσει τα βλέμματα.

Chin bangs-σε-καρέ-τζίντζερ μαλλιά-ιδέες-

Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Οκτωβρίου 2022: Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα

Chin bangs-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Ιδέες με chin bangs: Ιδανικό κούρεμα για αυστηρό καρέ

Κι αν ψάχνεις μία μικρή πινελιά που θα κάνει το αυστηρό σου καρέ να έχει περισσότερο στιλ τότε τα chin bangs είναι αυτό που αναζητούσες. Ένα υπέροχο κούρεμα για να δείχνεις ακόμη πιο στιλάτη, χωρίς όμως να χάσεις το κύρος σου αν δουλεύεις σε μία επιχείρηση με dress code.

Chin bangs-σε-καρέ-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close