ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Οκτώβριο 2022-

Μαλλιά Οκτωβρίου 2022: Ιδέες για μοντέρνα φθινοπωρινά γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα για να ανανεωθείτε τον Οκτώβριο 2022! Διαλέξτε την αγαπημένη σας!

Ο Οκτώβριος θα μας βάλει για τα καλά στο φθινοπωρινό κλίμα κι εμείς δεν έχουμε παρά να το απολαύσουμε. Αν θέλουμε να αναδείξουμε την ομορφιά μας και να μαγνητίσουμε τα βλέμματα τότε σίγουρα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα μαλλιά μας.

Γι’ αυτό στο σημερινό άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 15 μοντέρνες ιδέες για φθινοπωρινά γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα που θα καλύψουν όλα τα γούστα, όλα τα στιλ και όλες τις περιστάσεις. Εξτρίμ κουρέματα, σικ χτενίσματα και πολλή φαντασία. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Ίσια μαλλιά με σικ ponytail αλογοουρά

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το σημερινό μας άρθρο με ένα χτένισμα για μακριά μαλλιά. Μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου κάνοντας τα να δείχνουν μεταξένια και να πιάνεις τα μισά μαλλιά πάνω σε μία ponytail αλογοουρά. Μην ξεχνάς ότι οι ponytail αλογοουρές είναι το must του φετινού Φθινοπώρου – Χειμώνα 2022-2023.

Μαλλιά Οκτωβρίου 2022: Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Καρέ ίσια μαλλιά

Μπορείς επίσης τον Οκτώβριο να το τολμήσεις και να αποχωριστείς τα μακριά μαλλιά που πλέον σε έχουν κουράσει. Προτίμησε ένα όμορφο καρέ κούρεμα και επέλεξε να ισιώσεις τα μαλλιά σου ή να κάνεις κερατίνη, για να τονίσεις παραπάνω το καφέ σου.

καρέ-ίσια μαλλιά-τον-Οκτώβριο 2022-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Κορδέλες στα μαλλιά

Οι κορδέλες στα μαλλιά μπορεί να είναι μία καλοκαιρινή τάση, όμως φέτος το Φθινόπωρο θα μπουν για τα καλά στις ζωές μας. Επέλεξε μία μοντέρνα φθινοπωρινή κορδέλα για τα μαλλιά και ανέδειξε οποιοδήποτε κούρεμα ή χτένισμα σε κάθε επίσημη ή καθημερινή περίσταση.

κορδέλα-στα-μαλλιά-τον-Οκτώβριο 2022-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Κοντά καρέ μαλλιά με αφέλειες

Το παρακάτω κούρεμα ταιριάζει σε ροκ και δυναμικές γυναίκες κι αν θεωρείς ότι συγκαταλέγεσαι σε αυτές δεν βλέπουμε τον λόγο να μην το υιοθετήσεις. Ένα κοντό καρέ κούρεμα που οριακά είναι ανδρόγυνο με μακριές αφέλειες που σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο εντυπωσιακή.

κοντό καρέ-με-αφέλειες-τον-Οκτώβριο 2022-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Πες ναι στην πλεξούδα

Πολλές φορές το πιο απλό και κλασικό είναι και το πιο ωραίο. Αν βιάζεσαι να πας στην δουλειά ή έχεις στήσει τους φίλους σου στο ραντεβού, μία γρήγορη και κλασική ψηλή πλεξούδα είναι αυτό που χρειάζεσαι. Εντυπωσιακό χτένισμα, χωρίς πολύ κόπο.

πλεξούδα-τον-Οκτώβριο 2022-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Μαλλιά βγαλμένα από το 1990.

Η μόδα του 1990 θα δώσει το παρόν την σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-2023 οπότε, αυτό δεν μπορεί να μην φανεί και στα μαλλιά μας. Επέλεξε τα φιλαριστά μαλλιά της εποχής με τα έντονα κοψίματα και τον όγκο και μαγνήτισε τα βλέμματα.

φιλαριστά μαλλιά-τον-Οκτώβριο 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Bronze καστανό: Το χρώμα του Χειμώνα 2023 και ιδέες για τα μαλλιά σας

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Οκτώβριο 2022-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Κοντό καρέ με μπούκλες

Ένα κούρεμα και ένα χτένισμα που είναι πάντα σικ και ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Ένα κοντό καρέ που θα προσδώσει κύρος και φινέτσα στο στιλ σου με μπούκλες. Έτσι αν το φυσικό σου είναι οι μπούκλες δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου ενώ γενικότερα είναι ένα χτένισμα παιχνιδιάρικο.

κοντό καρέ-με-μπούκλες-τον-Οκτώβριο 2022-ιδέες-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Οκτώβριο 2022-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Οκτώβριο 2022-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Οκτώβριο 2022-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Χαμηλός κότσος στα μαλλιά

Πες ναι για ακόμη έναν μήνα στους χαμηλούς κότσου. Είναι ένα χτένισμα πανεύκολο και εντυπωσιακό που μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε καθημερινή περίσταση, ακόμη και στις δουλειές του σπιτιού. Δείχνει την γυναίκα περιποιημένη και όμορφη χωρίς πολλά πολλά.

χαμηλός κότσος-τον-Οκτώβριο 2022-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Οκτώβριο 2022: Ανδρόγυνο κούρεμα

Το ανδρόγυνο είναι η τάση της εποχής και φαίνεται πως την σεζόν 2020-2023 θα πρωταγωνιστήσει. Παίξε με το στιλ σου και πειραματίσου με το κούρεμά σου και δεν θα το μετανιώσεις. Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το κούρεμα και με εξτρίμ αποχρώσεις στα μαλλιά για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Οκτώβριο 2022-ιδέες-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Οκτώβριο 2022-

Δείτε ακόμα Ανδρόγυνο κούρεμα: Η απόλυτη τάση για τον Χειμώνα του 2023

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Οκτώβριο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close