Χριστούγεννα 2020: 15 μοντέρνες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

Χριστούγεννα 2020: 15 μοντέρνες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ!

Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν κι εμείς θέλουμε να μπούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο χριστουγεννιάτικο κλίμα! Το μανικιούρ μας εδώ και πολλά χρόνια είναι ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματα και το στιλ μας!

Έτσι μπορούμε για το 2020 να υιοθετήσουμε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο μανικιούρ! Η χριστουγεννιάτικη διάθεση θα ανέβει ακόμη περισσότερο και τα Χριστούγεννα του 2020 θα μας βρουν πιο όμορφες από ποτέ!

Δείτε ακόμα Μανικιούρ στο σπίτι: Εύκολες ιδέες για βάψεις τα νύχια σου

Στο σημερινό άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές  ιδέες για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ το 2020! Η μία ιδέα είναι καλύτερη από την άλλη και εμείς δεν ξέρουμε ποια ιδέα να πρωτοδιαλέξουμε για το μανικιούρ μας. Διαβάστε παρακάτω:

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Κόκκινα και λευκά νύχια με χιονονιφάδες και ταράνδους

Το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων. Δεν μπορούμε λοιπόν να μην το επιλέξουμε για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ μας! Επιλέξτε τον συνδυασμό του κόκκινου και του λευκού και αναδείξτε ακόμη περισσότερο το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας με ταράνδους, χριστουγεννιάτικα δέντρα κι άλλα χριστουγεννιάτικα σχέδια!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Κόκκινα και λευκά νύχια με χιονονιφάδες και ταράνδους 

Το κόκκινο μπορεί να είναι το αγαπημένο χρώμα πολλών όμως δεν ισχύει για όλους αυτό! Σε όσες από εσάς το κόκκινο δεν είναι το χρώμα σας, μπορείτε να διαλέξετε το μελιτζανί. Είναι ένα ζεστό χρώμα που με τα χριστουγεννιάτικα σχέδια της αρεσκείας σας σίγουρα θα είναι πανέμορφο!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Μπορντό χρώμα στα νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Ένα παιχνιδιάρικο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με χιονονιφάδες και ταράνδους! Είναι υπέροχο και πολύ μοντέρνο και σίγουρα θα αναδείξει τα χέρια σου! Αν είσαι νέα κοπέλα ή κρύβεις πάντα μία νέα κοπέλα μέσα σου, αυτό το μανικιούρ σίγουρα θα σου αρέσει πολύ και θα σου ταιριάζει ακόμη περισσότερο!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Κόκκινο χρώμα στα νύχια με ζωγραφισμένες χιονονιφάδες, ταράνδους και Άγιο Βασίλη

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Κόκκινο χρώμα με λευκούς ταράνδους και αστέρια

Υπέροχο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με κόκκινα νύχια, λαμπερά λευκά αστέρια και λευκούς ταράνδους. Ένα χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με διάφορα παιχνιδιάρικα σχέδια. Απλή υπερπαραγωγή!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Κόκκινο χρώμα με λευκούς ταράνδους και αστέρια 

Από τα αγαπημένα μας σχέδια στο μανικιούρ. Ένα κόκκινο της φωτιάς που ανεβάζει την χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας στα ύψη με μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μάλιστα τα στρας, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το χριστουγεννιάτικο στολίδι, που είναι σχεδιασμένο στο μανικιούρ της φωτογραφίας!

Κόκκινο χρώμα στα νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Το κόκκινο δεν είναι το μοναδικό χρώμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα. Το μπλε της νύχτας είναι ένα πολύ μοντέρνο και σίγουρα πολύ χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μερικές χιονονιφάδες θα κάνουν το πιο όμορφο, χειμωνιάτικο και χριστουγεννιάτικο μανικιούρ.

Μπλε χρώμα στα νύχια με χιονονιφάδες και στρας

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Πράσινο μανικιούρ με αστέρια και χριστουγεννιάτικα στολίδια

Κι αν σας αρέσει να παίζετε με τα χρώματα στο μανικιούρ σας, μπορείτε να διαλέξετε το πράσινο! Σαν το χρώμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας. Ένα ιδιαίτερο και αρκετά πρωτότυπο χρώμα στο μανικιούρ που σίγουρα θα απογειώσει την εικόνα σας!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Πράσινο μανικιούρ με αστέρια και χριστουγεννιάτικα στολίδια 

Ένα μανικιούρ απλή υπερπαραγωγή! Λευκά νύχια με στρας και ένα υπέροχο μπλε. Αυτό το μανικιούρ είναι πραγματικά σαν πίνακας ζωγραφικής και αξίζει να το δοκιμάσετε!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με λευκό και μπλε χρώμα και στρας

Κι αν σας αρέσουν τα πιο σικ μανικιούρ η παρακάτω εικόνα είμαστε σίγουροι ότι θα σας ταιριάξει απόλυτα! Ένα υπέροχο γαλλικό μανικιούρ που έρχεται να ολοκληρωθεί με λευκά νύχια, στρας και χιονονιφάδες! Συγκλονιστικό!

Χριστουγεννιάτικα νύχια με λευκές και nude αποχρώσεις και στρας

Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή γεμάτη λάμψη και φώτα! Μπορείτε λοιπόν αυτή την λάμψη να την μεταφέρετε στα νύχια σας. Υπέροχα, λαμπερά νύχια με στρας, χιονονιφάδες και ένα υπέροχο nude χρώμα, για να μην γίνει το μανικιούρ σας υπερβολικό!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Ματ μπορντό χρώμα, ματ λευκό χρώμα με σχέδια και γκρι ματ με χιονονιφάδα στο μανικιούρ

Κι αν έχετε κοντά νύχια, δεν χρειάζεται να διαλέξετε ένα απλό μανικιούρ για τα Χριστούγεννα του 2020. Μπορείτε να παίξετε κι εσείς με πανέμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια στο μανικιούρ σας!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Ματ μπορντό χρώμα, ματ λευκό χρώμα με σχέδια και γκρι ματ με χιονονιφάδα στο μανικιούρ 

Ένα υπέροχο σκούρο μπλε που μοιάζει με μαύρο σε συνδυασμό με στρας και χριστουγεννιάτικα στολίδια ζωγραφισμένα στα νύχια σας! Είναι απλά υπέροχα και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας. Τώρα που οι σκούρες αποχρώσεις είναι must, μπορείτε να τις αναδείξετε υπέροχα τα Χριστούγεννα του 2020!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σε μπλε και λευκές αποχρώσεις με στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια

Το μαύρο χρώμα στο μανικιούρ και όχι μόνο είναι all time classic! Μπορείτε λοιπόν να το επιλέξετε ακόμη και για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας για το 2020! Αναδείξτε το ακόμη περισσότερο με στρας και ζωγραφισμένα αστέρια!

Χριστουγεννιάτικο μαύρο μανικιούρ με αστέρια

Τα Χριστούγεννα είναι μία εποχή που μας επιτρέπει να παίζουμε τα χρώματα. Το μοβ με στρας μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει ένα συγκλονιστικό μανικιούρ για τα Χριστούγεννα του 2020! Είναι απλά υπέροχο!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Μοβ με γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα στολίδια στο μανικιούρ

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Μοβ με γκλίτερ και χριστουγεννιάτικα στολίδια στο μανικιούρ 

Για το τέλος αφήσαμε ένα σικ μανικιούρ έτσι ώστε να μπορεί να βάλει στην ζωή της την λάμψη των Χριστουγέννων, με τον πιο σικ τρόπο. Nude αποχρώσεις με στρας και χριστουγεννιάτικα σχέδια. Απλά υπέροχα!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σε nude αποχρώσεις με στρας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

All photos via Pinterest

Close