ιδέες-για-crocket-ντύσιμο-Καλοκαίρι 2023-

Το 2023 το transparent ντύσιμο είναι τάση γι’ αυτό και τα crocket ρούχα θα φορεθούν πιο πολύ από ποτέ. Δείτε 15 ιδέες για κάθε περίσταση με crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023.

Το crocket ντύσιμο, είναι τάση τα τελευταία Καλοκαίρια και οι γυναίκες το επιλέγουν για την παραλία, για το ποτό τους, τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και για τις υποχρεώσεις τους στο κέντρο. Είναι ένα boho ντύσιμο που παραπέμπει στα πλεκτά της γιαγιάς και φέτος θα φορεθεί πιο πολύ από ποτέ.

Αυτό συνέβη, διότι φέτος οι σχεδιαστές μόδας ανέδειξαν το transparent ντύσιμο. Δηλαδή διάφανα ρούχα, που περιλαμβάνουν τα δικτυωτά, τα crocket και γενικότερα τα διάφανα υφάσματα. Τα crocket είναι από τις πιο εύκολες επιλογές που μπορείς να κάνεις το Καλοκαίρι 2023 όσων αφορά το transparent ντύσιμο. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Μάξι πολύχρωμο φόρεμα

Η παρακάτω ιδέα για crocket φόρεμα είναι από τις πιο boho στο σημερινό άρθρο και αυτό αφορά τις αποχρώσεις του συγκεκριμένου φορέματος. Ένα μάξι φόρεμα, χρωματιστό και boho που μπορείς να το επιλέξεις σε κάθε καθημερινή περίσταση, ακόμη και στις διακοπές.

Crocket ντύσιμο: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2023

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Τοπ στα…ελληνικά χρώματα

Αν οι καλοκαιρινές σου διακοπές για το Καλοκαίρι 2023 θα γίνουν σε κάποιο ελληνικό νησί τότε το παρακάτω τοπ θα ταιριάξει σίγουρα με το κλίμα αλλά και με τα χρώματα και την ατμόσφαιρα του νησιού. Σε ελληνικά χρώματα, που παραπέμπουν σε ματάκι για ξεμάτιασμα. Ανεξάρτητα με το αν πιστεύεις στο…μάτι σίγουρα θα σε βάλει στο κλίμα.

crocket-τοπ-ιδέες-

ιδέες-για-crocket-ντύσιμο-Καλοκαίρι 2023-

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Παρεό για την παραλία

Μπορείς να επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και όχι μόνο ένα crocket παρεό για την παραλία. Είναι μία εξαιρετική ιδέα, ειδικά για τις διακοπές, που θέλουμε να κάνουμε όμορφες και καλοντυμένες εμφανίσεις ακόμη και στις ακρογιαλιές.

crocket-παρεό-ιδέες-

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Φόρεμα με ανοιχτό μπούστο

Τα φορέματα με ανοιχτό μπούστο είναι τάση τα τελευταία χρόνια και μπορείς να τα επιλέξεις και σε μία πιο crocket έκδοση. Θα κλέψεις τις εντυπώσεις με το μοναδικό σου στιλ και σίγουρα θα το ευχαριστηθείς πολύ.

πράσινο-crocket-μάξι φόρεμα-ιδέες-

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Τοπ και σορτσάκι

Ένα σετ με crocket τοπ και σορτσάκι μπορείς να το επιλέξεις τόσο στην παραλία όσο και στις υποχρεώσεις σου στο κέντρο, σε μία βόλτα στο κέντρο της πόλης και γενικά σε οποιαδήποτε casual περίσταση. Θα αναδείξει το σώμα σου και το καλοκαιρινό σου πνεύμα.

τοπ-με-σορτσάκι-crocket-ιδέες-

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Boho παντελόνια και μαγιό

Μπορείς να συνδυάσεις ένα crocket μαγιό ή ένα crocket τοπ που παραπέμπει σε μαγιό με ένα παντελόνι, εξίσου crocket. Είναι το τέλειο ντύσιμο και σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα στις διακοπές σου και όχι μόνο.

crocket-παντελόνι-με-μαγιό-ιδέες-

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Παντελόνα

Οι παντελόνες φοριούνται όλο τον χρόνο αλλά ειδικά το Καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και όταν μια στις τόσες επιλέγουμε ένα παντελόνι, θέλουμε να είναι αέρινο. Το παρακάτω ντύσιμο είναι τέλειο και για camping.

crocket-παντελόνι-με-μαγιό-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2023: 18 ιδέες για ντύσιμο με crop top για κάθε περίσταση

ιδέες-για-crocket-ντύσιμο-Καλοκαίρι 2023-

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Σικ φόρεμα

Μπορείς ακόμη και με crocket σχέδιο να βρεις στην αγορά σικ φορέματα που θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σου. Συνδύασέ το με ψάθινα καπέλα και crocket αξεσουάρ. Και όσων αφορά τα υποδήματα, ένα ζευγάρι πέδιλα σε γήινες αποχρώσεις αρκούν.

midi-crocket-φόρεμα-με-ψάθινο καπέλο-ιδέες-

ιδέες-για-crocket-ντύσιμο-Καλοκαίρι 2023-

ιδέες-για-crocket-ντύσιμο-Καλοκαίρι 2023-

ιδέες-για-crocket-ντύσιμο-Καλοκαίρι 2023-

Δείτε ακόμα Το ‘80s inspired look της Ιουλίας από την Γη της Ελιάς: Ποζάρει με μαύρο κορμάκι και sneakers

ιδέες-για-crocket-ντύσιμο-Καλοκαίρι 2023-

Ιδέες για crocket ντύσιμο το Καλοκαίρι 2023: Τοπ και μίνι φούστα

Αφού η μίνι φούστα πρωταγωνίστησε το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022-2023, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από το Καλοκαίρι 2023 που εδώ που τα λέμε η ζέστη, σε αναγκάζει από μόνη της να τις επιλέξεις. Ένα φανταστικό σετ!

crocket-τοπ-και-μίνι φούστα-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close