7 ασκήσεις που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το σώμα σας

Όλοι επιθυμούμε να έχουμε ένα τέλειο σώμα, και για να το επιτύχουμε αυτό δεν αρκεί μόνο να χάσουμε βάρος κάνοντας μια υγιεινή διατροφή, αλλά πρέπει να συμπεριλάβουμε και κάποια δραστηριότητα στην καθημερινή μας ρουτίνα. Έχετε δει πιθανώς φωτογραφίες από άτομα που έχουν το ίδιο βάρος αλλά άλλα είναι πιο γυμνασμένα και άλλα λιγότερο, και έχουν πολύ διαφορετικό σώμα.

Ωστόσο, θα γνωρίζετε οτι δεν είναι το βάρος που σας κάνει να φαίνεστε ωραίοι, αλλά ένα γυμνασμένο σώμα.

Για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας αρκεί να κάνετε κάποιες ασκήσεις είτε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο, για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα.

Δείτε ακόμη: Aσκήσεις για να ξεκινήσετε γυμναστική αν έχετε να χάσετε πολλά κιλά

Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι καλύτερο να συνδυάσετε την προπόνηση με βάρη με την προπόνηση cardio, διότι με τον ίδιο τρόπο θα κάψετε θερμίδες, θα χάσετε βάρος και θα χτίσετε και μυς. Σίγουρα, όμως ακολουθώντας ταυτόχρονα και μια υγιεινή διατροφή και ενυδατώνοντας το σώμα σας.

Δείτε ακόμη: Γυμναστήριο:Πρωί ή βράδυ; Μάθε ποια ώρα της ημέρας σε ωφελεί η γυμναστική

Τα καθίσματα, το σχοινάκι και το ποδήλατο είναι τρεις από τις επτά πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να μεταμορφώσετε το σώμα σας. Με αυτές τις ασκήσεις θα μπορείτε γρήγορα και εύκολα να ενισχύσετε και να χτίσετε τους μυς σας.

1. Άλματα με σχοινάκι

Αυτή η απλή και ανέξοδη άσκηση είναι ιδανική για την καύση θερμίδων, πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη άσκηση που εκτελείται για το ίδιο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης πολύ διασκεδαστική και θα σας υπενθυμίζει την παιδική σας ηλικία.

2. Βαθιά καθίσματα

Αυτή η ισχυρή άσκηση θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα κάτω μέρη του σώματος, θα ανορθώσει τους γλουτούς σας και συγχρόνως θα σας κάνει να κάψετε πολλές θερμίδες. Αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να μεταμορφώσετε το σώμα σας Στη καθημερινή ρουτίνα των βαθύ καθισμάτων μπορείτε να συμπεριλάβετε άλματα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη: 5 απλές ασκήσεις για να αποκτήσετε την πλάτη των ονείρων σας

3. Κάμψεις

Αυτή η άσκηση δεν είναι και από τις πιο εύκολες και γι ‘αυτό πολλοί τις αποφεύγουν. Έτσι, εάν αρχίσετε να κάνετε μόνο δύο κάμψεις ανά ημέρα, για μόνο μια εβδομάδα θα είστε μπορείτε εύκολα να φτάσετε τις πέντε. Αυτή η άσκηση είναι ιδανική για αν θέλετε να μεταμορφώσετε το σώμα σας, ειδικά το πάνω μέρος, τους ώμους και την πλάτη. Δείτε πώς τα κάνουν σωστά.

Για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας αρκεί να κάνετε κάποιες ασκήσεις είτε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο, για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα.

4. Προβολές

Οι προβολές είναι μια πολύ καλή άσκηση για το χτίσιμο και την ενίσχυση των μυών των ποδιών.

5. Κολύμπι

Αυτή η αναζωογονητική δραστηριότητα ενεργοποιεί πολλούς μυς, καίει περίπου 600 θερμίδες ανά ώρα και είναι ιδανική για ολόκληρο το σώμα. Αυτή η δραστηριότητα δεν είναι μόνο καλή ως προπόνηση, αλλά είναι επίσης πολύ καλή και για τους πνεύμονές.

Δείτε ακόμη: Το τρικ γυμναστικής της τεμπέλας -Αποτελεσματικό όπως η σωματική άσκηση

6. Τρέξιμο

Η αερόβια δραστηριότητα,όπως και η κολύμβηση, ενεργοποιεί σχεδόν όλους τους μυς του σώματός σας. Είναι εξαιρετική για την καύση των θερμίδων και για την απώλεια βάρους. Επιπλέον, το τρέξιμο είναι ευεργετικό για την ανακούφιση του άγχους.

7. Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι μία από τις καλύτερες δραστηριότητες για να αποκτήσετε τέλεια πόδια, και το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε το ρυθμό, αυξάνοντας τον ή μειώνοντας τον.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close