Τέρμα οι δικαιολογίες!Έχεις 6 λεπτά; Τόσο θα χρειαστείς για να γυμνάσεις όλο σου το σώμα με αυτό το πρόγραμμα

Έχεις 6 λεπτά; Τόσο θα χρειαστείς για να γυμνάσεις όλο σου το σώμα με αυτό το πρόγραμμα

Σε έναν ιδανικό κόσμο, το απόγευμα μετά τη δουλειά θα διαρκούσε μια ολόκληρη ημέρα και όλοι θα είχαμε χρόνο και καμία δικαιολογία για να χάσουμε το μάθημα της γυμναστικής.

Στον πραγματικό κόσμο, ελάχιστοι έχουν ένα ολόκληρο απόγευμα με ελεύθερο χρόνο διαθέσιμο για κάθε είδους δραστηριότητα. Οι υπόλοιποι, που αποτελούν και την πλειονότητα, προσπαθούν να τα στριμώξουν χωρέσουν όλα μέσα στις λίγες ώρες που απομένουν μέχρι το βράδυ.

Δεν ξέρω αν αυτό που μόλις περιέγραψα ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί η διαλειμματική άσκηση (HIIT), αλλά αν είσαι φαν της fitness στήλης του Ladylike, υποθέτω ότι έχεις καταλάβει ότι, πολύ την έχω αγαπήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close