Τι είναι η δίαιτα «έκτακτης ανάγκης» και γιατί οι ειδικοί υπόσχονται ότι έχει άμεσο αποτέλεσμα;

Πολλοί ειδικοί σε όλο τον κόσμο λένε ότι η λεγόμενη δίαιτα «έκτακτης ανάγκης» είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο διατροφής και λειτουργεί με απίστευτη ταχύτητα. Το σχέδιο διατροφής έκτακτης ανάγκης είναι ιδανικό για ανθρώπους που έχουν γεμάτη καθημερινότητα και δεν έχουν χρόνο για τακτική προπόνηση.

Αυτό το σχέδιο διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε πολλά επιπλέον κιλά και να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς μέσα σε μια νύχτα. Ακούγεται τέλειο, έτσι δεν είναι; Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι αποτοξινώνει το σώμα σας και καθαρίζει το αίμα σε μόνο 24 ώρες.

Το καλύτερο είναι ότι αυτό το σχέδιο διατροφής βασίζεται μόνο σε χυμούς, smoothies και τσάγια, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην εξάλειψη των αποβλήτων από το σώμα σας πολύ πιο γρήγορα.

Σχέδιο Διατροφής Έκτακτης Ανάγκης

Στις 8 το πρωί: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού.

Στις 10 π.μ.: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι νερό με χυμό πορτοκάλι ή χυμό μήλου

Στις 12 το μεσημέρι: θα πρέπει να πιείτε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Στη 1 μ.μ .: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι κρύο νερό με χυμό καρότου.

Στις 3 μ.μ.: θα πρέπει να πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι της αρεσκείας σας.

Στις 5 μ.μ.: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι φυσικό χυμό της αρεσκείας σας.

Στις 7 μ.μ.: θα πρέπει να πιείτε άλλο ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι.

Στις 9 μ.μ.: θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι νερό με χυμό γκρέιπφρουτ.

Στις 10 μ.μ.: Τέλος, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησατε. Δηλαδή θα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό λεμονιού.

Και μην ξεχνάτε: είναι πολύ σημαντικό να μην προσθέσετε οποιοδήποτε τεχνητό γλυκαντικό ή επιπλέον συστατικό στο τσάι και τους χυμούς σας. Δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα διατροφής για 1 ημέρα και θα αποκτήσετε άμεσα επίπεδη κοιλιά. Και, όπως αναφέραμε και πριν, αυτό το σχέδιο διατροφής θα σας βοηθήσει επίσης να καθαρίσετε το σώμα σας από όλα τα τοξικά απόβλητα. Θα αισθάνεστε χορτάτοι, γεμάτοι ενέργεια και πολύ πιο χαρούμενοι μέσα στη μέρα.

Πηγή: womantoc.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close