ιδέες-για-χτενίσματα-Φεβρουάριος-Άγιος Βαλεντίνος 2023-

Ο Φεβρουάριος πλησιάζει και μιας και είναι ο μήνας του έρωτα είπαμε να σας δείξουμε μερικές ιδέες για ρομαντικά και ταυτόχρονα μοντέρνα χτενίσματα για να επιλέξετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση τον Φεβρουάριο.

Ο Άγιος Βαλεντίνος, είναι η πιο όμορφη μέρα του χρόνου για τους ερωτευμένους. Αν λοιπόν φέτος, ο Φεβρουάριος σας βρήκε σε σχέση είτε για πρώτη φορά είτε για ακόμη μία φορά, μπορείτε να κάνετε μία όμορφη έξοδο με το άλλο σας μισό. Εκτός από τα ρούχα και το μακιγιάζ πρέπει να επιμεληθείτε και το χτένισμά σας.

Γι’ αυτό και στο σημερινό άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 15 μοντέρνες και ταυτόχρονα ρομαντικές ιδέες για χτενίσματα που μπορούμε να επιλέξουμε τόσο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσο και για κάθε άλλη γιορτινή και όχι μόνο περίσταση τον Φεβρουάριο. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο: Επιμελώς ατημέλητα ίσια μαλλιά

Μπορείτε για κάθε επίσημη ή καθημερινή περίσταση τον Φεβρουάριο να διαλέξετε το παρακάτω χτένισμα. Ισιώστε τα μαλλιά σας πολύ καλά και αφού τα ισιώσετε, ανακατέψτε τα λίγο με τα χέρια σας, ίσα ίσα να μην μοιάζουν τόσο “χτένισμα κομμωτηρίου”.

Φεβρουάριος 2023: 15 ιδέες για μοντέρνα και ρομαντικά χτενίσματα

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο: Κότσος με πλεξούδες

Ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα επίσημο χτένισμα είναι το παρακάτω, Ένας χαμηλός σικ κότσος που αποτελείται από μοντέρνες πλεξούδες που μοιάζουν με στεφάνι στο κεφάλι. Συνδυάστε αυτό το χτένισμα με μία όμορφη τουαλέτα και ένα σικ μακιγιάζ και είστε έτοιμες.

χαμηλός-κότσος-με-πλεξούδες-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο:  Φυσικές μπούκλες

Μπορείτε να κάνετε επίσημα χτενίσματα ή και καθημερινά χτενίσματα χωρίς να απαρνηθείς την φυσικότητα των μαλλιών σου. Αν έχεις μπούκλες δαχτυλίδι μαλλιά δεν είναι ανάγκη να φάτε τον χρόνο σας με μία ισιωτική στο χέρι. Μπορείς να αφήσεις φυσικά τα μαλλιά σου και θα είσαι μία κούκλα.

μπούκλες-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο: Χαμηλές γαλλικές αλογοουρές

Μπορείτε να κάνετε μία παραλλαγή γαλλικής πλεξούδας. Ξεκινήστε το χτένισμά σας με γαλλική πλεξούδα αλλά αντί για πλεξούδα, καταλήξτε σε αλογοουρά. Είναι ένα νεανικό χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και είναι άκρως μοντέρνο.

χαμηλές-αλογοουρές-σαν-γαλλική πλεξούδα-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο: Ίσια μαλλιά με τα μαλλιά πιασμένα στο πλάι

Ένα σικ και ταυτόχρονα ροκ χτένισμα είναι το παρακάτω. Ίσια μαλλιά με φράντζα και πιασμένα στο πλάι με τσιμπιδάκια. Μοιάζουν με ξυρισμένα αλλά δεν είναι και προσθέτουμε περισσότερο όγκο στα μαλλιά χωρίς όμως να υπερβάλλει.

ίσια-μαλλιά-Κιμ Καρντάσιαν-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο:  Αυστηρό καρέ σε ίσια μαλλιά

Η παρακάτω ιδέα είναι και για κούρεμα και για χτένισμα. Ένα αυστηρό καρέ είναι ένα ιδιαίτερα σ3ξυ και σικ κούρεμα που θα αφαιρέσει χρόνια και θα προσθέσει στιλ. Για να αναδείξεις το αυστηρό σου καρέ διάλεξε τα ίσια μαλλιά.

αυστηρό καρέ-σε-ίσια μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο: Πλεξούδα στα μακριά σου μαλλιά

Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και να κάνεις ένα ελαφρύ κυματιστό σπάσιμο στις άκρες. Για να κάνεις το χτένισμά σου πιο επίσημο μπορείς να απογειώσεις τα μαλλιά σου με μία γαλλική πλεξούδα στο πλάι. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

μακριά μαλλιά-με-πλεξούδα-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο: Χαμηλή αλογοουρά με μακριές αφέλειες

Και η παρακάτω ιδέα είναι τόσο για κούρεμα όσο και για χτένισμα. Οι μακριές αφέλειες είναι η τελευταία λέξη της μόδας για φέτος και μπορείς να τις επιλέξεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και για οποιαδήποτε άλλη στιγμή του Φεβρουαρίου. Δείχνουν υπέροχες με μία χαμηλή αλογοουρά σε ίσια μαλλιά.

χαμηλή αλογοουρά-με-μακριές αφέλειες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ασύμμετρο καρέ: 15 ιδέες με το Νο1 trend στα γυναικεία κουρέματα το 2023

ιδέες-για-χτενίσματα-Φεβρουάριος-Άγιος Βαλεντίνος 2023-

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο: Βάλε αξεσουάρ στα μαλλιά

Για ένα ρομαντικό χτένισμα δεν αρκεί μόνο το τι χτένισμα θα επιλέξεις αλλά και πως θα το αναδείξεις. Για όποιο χτένισμα κι αν επιλέξεις, μερικά διακριτικά και σικ αξεσουάρ για τα μαλλιά όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα είναι ό,τι πρέπει!

αξεσουάρ-στα-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-

ιδέες-για-χτενίσματα-Φεβρουάριος-Άγιος Βαλεντίνος 2023-

ιδέες-για-χτενίσματα-Φεβρουάριος-Άγιος Βαλεντίνος 2023-

ιδέες-για-χτενίσματα-Φεβρουάριος-Άγιος Βαλεντίνος 2023-

Δείτε ακόμα Αφέλειες 2023: 15 ιδέες με τις κορυφαίες τάσεις

ιδέες-για-χτενίσματα-Φεβρουάριος-Άγιος Βαλεντίνος 2023-

Ιδέες για χτενίσματα τον Φεβρουάριο: Κυματιστά μαλλιά σε καρέ

Μπορείς να κάνεις ένα πιο ροκ κούρεμα κάνοντας κυματιστά τα καρέ σου μαλλιά και προσθέτοντας επιπλέον όγκο. Είναι ένα μοντέρνο και νεανικό χτένισμα που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σε κάνει να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

καρέ μαλλιά-με-χαλαρές μπούκλες-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close