ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-2023-

Το ασύμμετρο καρέ είναι η Νο1 τάση στα γυναικεία κουρέματα για το 2024 και στο σημερινό άρθρο θα δούμε ασύμμετρο καρέ σε όλα τα μάκρη και χρώματα.

Το καρέ κούρεμα τα τελευταία χρόνια είναι τάση και μπορείς να διαλέξεις το αυστηρό καρέ, το μακρύ καρέ ή το ασύμμετρο καρέ. Το ασύμμετρο καρέ, είναι στην ουσία ένα καρέ που η μία πλευρά είναι πιο μακριά από την άλλη.

Το ασύμμετρο καρέ λοιπόν είναι η Νο1 τάση για το 2023 και φαίνεται πως όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν. Συγκεκριμένα έχει ρίξει το Pinterest. Το ασύμμετρο καρέ είχε γίνει ξανά τάση στις αρχές του 2000 και φαίνεται πως επανήλθε και πάλι. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για ασύμμετρο καρέ: Με χαλαρές μπούκλες

Αν θέλετε να επιλέξετε το ασύμμετρο καρέ θα πρέπει να μάθετε και ποια χτενίσματα μπορείτε να κάνετε μετά την αλλαγή σας. Γι’ αυτό και το σημερινό άρθρο πρόκειται για ιδέες με χτενίσματα σε ασύμμετρο καρέ. Μπορείτε για παράδειγμα να διαλέξετε τις χαλαρές μπούκλες.

Ασύμμετρο καρέ: 15 ιδέες με το Νο1 trend στα γυναικεία κουρέματα το 2023

Ιδέες για ασύμμετρο καρέ: Ασύμμετρο καρέ με κοντοκουρεμένα μαλλιά

Μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω ασύμμετρο καρέ. Δηλαδή από την μία μεριά καρέ και από την άλλη μεριά να είναι κοντοκουρεμένο. Είναι πολύ μοντέρνο και ροκ και σίγουρα θα σε αναδείξει και θα αλλάξει ολοκληρωτικά το στιλ σου. Επίσης μειώνει χρόνια!

ασύμμετρο-καρέ-σε-μελιτζανί μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-2023-

Ιδέες για ασύμμετρο καρέ: Με αφέλειες

Εκτός από ασύμμετρο καρέ μπορείς να αναδείξεις το κούρεμά σου με μοντέρνες κοντές αφέλειες. Έτσι και αλλιώς οι αφέλειες, είναι τάση για το 2023 σε όλα τα μήκη και σχέδιά τους. Είναι πανέμορφα και πολύ μοντέρνα και η εικόνα μιλάει από μόνη της.

ασύμμετρο-καρέ-σε-σπαστά μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Γαλλική πλεξούδα: Ιδέες για τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-2023-

Ιδέες για ασύμμετρο καρέ: Σε σπαστά μαλλιά

Το ασύμμετρο καρέ φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό στα σπαστά μαλλιά. Μπορείς να το φτιάξεις πανεύκολα. Με λίγο αφρό σε μισοστεγνά μαλλιά και στην συνέχεια με στέγνωμα με πιστολάκι, το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

ασύμμετρο-καρέ-σε-σπαστά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για ασύμμετρο καρέ: Με μπούκλες

Οι μπούκλες δείχνουν υπέροχες σε κάθε κούρεμα όμως σίγουρα μπορούν να δείξουν υπέροχες και στο ασύμμετρο καρέ. Οι μπούκλες επίσης ως γνωστόν αφαιρούν χρόνια οπότε μπορεί αυτό το χτένισμα και αυτό το κούρεμα να το επιλέξει κάθε γυναίκα.

ασύμμετρο-καρέ-σε-μπούκλες-ιδέες-

ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-2023-

Ιδέες για ασύμμετρο καρέ: Σε ίσια μαλλιά

Αν θέλεις να κάνεις το ασύμμετρο καρέ να φαίνεται πιο σικ τότε σίγουρα μπορείς να επιλέξεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Τα ίσια μαλλιά είναι πάντα μία σικ επιλογή για τα μαλλιά σου και ειδικά στο ασύμμετρο καρέ, κάνει την εμφάνισή σου πιο αυστηρή.

ασύμμετρο-καρέ-σε-ίσια μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2023: 15 ιδέες με πλεξούδες για τις νυχτερινές εμφανίσεις

ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-2023-

Ιδέες για ασύμμετρο καρέ: Κάνε το ασύμμετρο καρέ να μοιάζει με αυστηρό καρέ

Το αυστηρό καρέ είναι τάση για το 2023 αλλά αν σου φαίνεται πολύ βαρετό μπορείς με τον παρακάτω τρόπο να κάνεις το ασύμμετρο καρέ σου να μοιάζει με αυστηρό. Πέρα από το χτένισμα, μπορείς να επιλέξεις το ασύμμετρο καρέ να έχει μικρή διαφορά σε μάκρος, κι έτσι να μοιάζει με αυστηρό.

ασύμμετρο-καρέ-σε-ίσια μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-2023-

Δείτε ακόμα Καρέ κούρεμα: Όλες οι τάσεις για το 2023

ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close