τάσεις-στις-αφέλειες 2023-ιδέες-

Οι αφέλειες στα μαλλιά έχουν γίνει τάση τα τελευταία χρόνια και στο σημερινό άρθρο θα δούμε τις κορυφαίες τάσεις στις αφέλειες για κοντά και μακριά μαλλιά το 2023. Κοντές και μακριές αφέλειες για κάθε γυναίκα.

Οι αφέλειες είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια είτε μιλάμε για κοντές αφέλειες είτε για μακριές. Μπορείς να κάνεις αφέλειες τόσο σε μακριά, καρέ ή ακόμη και κοντοκουρεμένα μαλλιά και όλες αυτές τις ιδέες θα τις δούμε σήμερα μαζί σας!

Δείτε ακόμα Γαλλική πλεξούδα: Ιδέες για τον Χειμώνα 2023

Οι αφέλειες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από το πρόσωπο και φυσικά κάνει το βλέμμα πιο έντονο και πιο “αφελές” εξίσου και το όνομα. Είναι μία μοντέρνα επιλογή που σε κάνει πιο ροκ, girly αλλά και σικ ανάλογα το μάκρος που θα επιλέξεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για αφέλειες το 2023: Κοντές αφέλειες σε αυστηρό καρέ

Τώρα που το αυστηρό καρέ έχει γίνει τάση, μπορείς να το κάνεις πιο ροκ και να το συνδυάσεις με κοντές αφέλειες. Είναι ένα κούρεμα εναλλακτικό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που της αρέσει να πειραματίζεται με το στιλ της και να κάνει την διαφορά.

Αφέλειες 2023: 15 ιδέες με τις κορυφαίες τάσεις

Ιδέες για αφέλειες το 2023: Μακριές αφέλειες σαν φραντζάκια

Μπορείτε να κάνετε αφέλειες σαν τις παρακάτω που μάλιστα για το 2023 είναι στην κορυφή των τάσεων όσων αφορά τις αφέλειες. Κοντές αφέλειες στην μέση που μακραίνουν στα πλαϊνά σαν φραντζάκια. Είναι σ3ξυ και ταιριάζει σε κάθε μάκρος μαλλιών.

μακριές αφέλειες-σε-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για αφέλειες το 2023: Μακριές αφέλειες

Οι μακριές αφέλειες έχουν δύο καλά. Το πρώτο είναι ότι είναι μοντέρνες και το δεύτερο είναι ότι ειδικά όταν είναι τόσο αραιές όσο οι παρακάτω, μακραίνουν εύκολα και ακόμη πιο εύκολα σε λίγο καιρό γίνονται από αφέλειες τουφάκια, αν τυχόν δεν σας αρέσουν.

κοντές αφέλειες-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για αφέλειες το 2023: Κοντές αφέλειες σε γκρι μαλλιά

Πρόκειται για ένα πολύ ροκ κούρεμα και χτένισμα. Μακριά πλούσια γκρι μαλλιά με κοντές αφέλειες ίσιες σαν “χάρακας”. Είναι μοντέρνο κούρεμα και όλο και περισσότερες γυναίκες το υιοθετούν. Σίγουρα λοιπόν αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία.

κοντές-αφέλειες-σε-γκρι-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για αφέλειες το 2023: Κοντοκουρεμένα μαλλιά με κοντές αφέλειες

Συνήθως βλέπουμε αφέλειες σε μεσαίου μάκρους, καρέ μαλλιά και μακριά μαλλιά. Όμως το 2023 σας προτρέπει να πειραματιστείτε οπότε μπορείτε να επιλέξετε στο κοντοκουρεμένο ανδρόγυνο κούρεμά σας τις κοντές αφέλειες. Προσφέρει επιπλέον στιλ.

κοντά μαλλιά-με-αφέλειες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καρέ κούρεμα: Όλες οι τάσεις για το 2023

τάσεις-στις-αφέλειες 2023-ιδέες-

τάσεις-στις-αφέλειες 2023-ιδέες-

τάσεις-στις-αφέλειες 2023-ιδέες-

Ιδέες για αφέλειες το 2023: Οι αφέλειες μπορούν να αναδείξουν κάθε χτένισμα

Αν θέλετε να πιάσετε τα μαλλιά σας έναν ψηλό ή χαμηλό κότσο ή ακόμη και κοτσίδα ή αλογοουρά, οι αφέλειες ό,τι μάκρος κι αν έχουν θα κάνουν το χτένισμά σας να φαίνεται πιο πλούσιο. Διότι υπό διαφορετικές συνθήκες το πρόσωπό σας θα είναι πολύ “άδειο”.

κότσος-με-αφέλειες-ιδέες-

τάσεις-στις-αφέλειες 2023-ιδέες-

Ιδέες για αφέλειες το 2023: Αφέλειες σε μοντέρνες αποχρώσεις

Μπορείς να διατηρήσεις όλα τα μαλλιά σου φυσικά και να βάψεις μία τούφα από τις αφέλειές σου σε μία αγαπημένη σου απόχρωση. Θα τονίσεις ακόμη περισσότερο το νέο σου κούρεμα και φυσικά θα μαγνητίσεις τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς!

μοντέρνα-χρώματα-στις-αφέλειες-ιδέες-

τάσεις-στις-αφέλειες 2023-ιδέες-

τάσεις-στις-αφέλειες 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες

τάσεις-στις-αφέλειες 2023-ιδέες-

Ιδέες για αφέλειες το 2023: Αφέλειες με highlights

Τα highlights έγιναν τάση το 2019 και ουσιαστικά ήρθαν για να φωτίσουν τα μαλλιά και το πρόσωπο κάθε γυναίκας. Ακόμη και το 2023, παραμένουν στην κορυφή και μπορείτε να τα συνδυάσετε με μοντέρνες αφέλειες. Εμείς θα το διαλέγαμε σίγουρα!

μοντέρνα-χρώματα-στις-αφέλειες-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close