ιδέες-για-funky μακιγιάζ-Φεβρουάριος 2023-

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της Αποκριάς και του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι αν θέλουμε να επιλέξουμε ένα μοντέρνο μακιγιάζ σίγουρα θα πρέπει  να είναι funky για να ταιριάξει με το κλίμα της εποχής. Δείτε 16 ιδέες.

Το funky μακιγιάζ είναι μακιγιάζ που αποτελείται από έντονα χρώμα και λάμψεις τόσο στα χείλη όσο και στα μάτια ή στα ζυγωματικά. Είναι ένας τύπος μακιγιάζ που τον επιλέγουμε συνήθως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι όμως στην πραγματικότητα δεν έχει συγκεκριμένη εποχή.

Αφού ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα και των πάρτι και σίγουρα όλο και κάποια περούκα θα φορέσουμε την Τσικνοπέμπτη ή σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι, μερικές ιδέες για funky μακιγιάζ θα μας χρειαστεί. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές τέτοιες προτάσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για funky μακιγιάζ τον Φεβρουάριο: Γήινες αποχρώσεις με έντονες λάμψεις

Μπορείς ακόμη και σε μία funky εμφάνιση να επιλέξεις γήινες αποχρώσεις αλλά να προσδώσεις μία funky αισθητική μέσα από τις λάμψεις. Εφάρμοσε γκλίτερ στα μάτια και highlighter στα χείλη και στα ζυγωματικά σου. Τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν.

Φεβρουάριος 2023: 15 ιδέες για μοντέρνο funky μακιγιάζ

Ιδέες για funky μακιγιάζ τον Φεβρουάριο: Έντονες σκιές κάτω από τα μάτια

Αν τον Φεβρουάριο θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις τόσο στο ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου όσο και σε ένα αποκριάτικο πάρτι, μπορείτε απλά να εφαρμόσετε μία έντονη σκιά με γκλίτερ σαν την παρακάτω κάτω από τα μάτια.

μπλε-σκιά-με-γκλίτερ-κάτω-από-τα-μάτια-ιδέες-

Ιδέες για funky μακιγιάζ τον Φεβρουάριο: Γοργονέ αποτέλεσμα

Αυτό ταιριάζει περισσότερο σε ένα αποκριάτικο πάρτι εξαιτίας των έντονων χρωμάτων αλλά και των έντονων λάμψεων. Ακόμη κι αν αποφασίσετε να αντικαταστήσετε τα ροζ χρώματα με κάποια άλλα χρώματα της παλέτας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να τσιγκουνευτείτε το highlighter.

έντονο highlighter-ιδέες-

Ιδέες για funky μακιγιάζ τον Φεβρουάριο:  Μοντέρνα σχέδια με eye liner

Τα μοντέρνα και περίτεχνα σχέδια με eye liner τόσο σε μαύρο χρώμα όσο και σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα αγαπά η εκάστοτε κοπέλα, είναι τάση τα τελευταία χρόνια. Τις Απόκριες, την Τσικνοπέμπτη αλλά και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παίξε με τις έντονες αποχρώσεις στο eye liner και με τα πιο περίτεχνα σχέδια.

ροζ-eye liner-στα-μάτια-ροζ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Wet lips: Δες πως θα πετύχεις το απόλυτο trend για βελούδινα και juicy χείλη

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-Φεβρουάριος 2023-

Ιδέες για funky μακιγιάζ τον Φεβρουάριο: Παίξε με τις αντιθέσεις

Ο κανόνας λέει πως όταν έχεις έντονα βαμμένα τα μάτια σου τα χείλη σου πρέπει να είναι πιο “ήσυχα” και το αντίθετο. Όμως στις Απόκριες τέτοιοι κανόνες δεν χρειάζονται αφού δεν μας ενδιαφέρει το πόσο σικ θα είναι ένα μακιγιάζ αλλά πως θα καταφέρουμε το μακιγιάζ να ολοκληρώνει το κόνσεπτ που έχουμε στο μυαλό μας. Οι αντιθέσεις λοιπόν είναι τέλειες!

μπλε-σκιά-και-κόκκινο κραγιόν-ιδέες-

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-Φεβρουάριος 2023-

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-Φεβρουάριος 2023-

Ιδέες για funky μακιγιάζ τον Φεβρουάριο: Έντονο γκλίτερ στα μάτια

Τα γκλίτερ φέτος αποτελούν την μεγαλύτερη τάση τόσο στα ρούχα όσο και στο μανικιούρ ή στο μακιγιάζ. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα γκλάμουρ μακιγιάζ με σκιές σε γήινες αποχρώσεις με γκλίτερ. Λίγη “νεραϊδόσκονη” από μοβ σκιά με γκλίτερ στις άκρες των ματιών θα κάνουν το μακιγιάζ σου πιο funky.

καφέ-σκιά-με-γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-Φεβρουάριος 2023-

Ιδέες για funky μακιγιάζ τον Φεβρουάριο: Μπορείς να κάνεις το μακιγιάζ σου funky και με απαλές σκιές

Μπορείς να διαλέξεις μία απαλή ροζ σκιά στα μάτια και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο eye liner. Συγκεκριμένα όσο πιο μεγάλη είναι η γραμμή τόσο πιο funky αφού στο συγκεκριμένο τύπο μακιγιάζ δεν μετράει η ισορροπία αλλά η χαρά και ο πειραματισμός.

καφέ-σκιά-με-γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-Φεβρουάριος 2023-

Ιδέες για funky μακιγιάζ τον Φεβρουάριο: Σε όλο το πρόσωπο ένα χρώμα

Αυτή η τάση ξεκίνησε να γίνεται must τέτοια εποχή πέρσι. Φαίνεται πως φέτος μπορείτε να την επιλέξετε και για ένα πιο γιορτινό και funky αποτέλεσμα, το κόκκινο είναι μία εξαιρετική επιλογή χρώματος για σένα.

κόκκινη σκιά-και-κόκκινο lip gloss-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καστανά μάτια : 10 φοβέρες ιδέες μακιγιάζ για να τα αναδείξεις

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-Φεβρουάριος 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close