ιδέες-για-ματ νύχια-τον-Χειμώνα 2022-

Τα ματ νύχια θα πρωταγωνιστήσουν τον Χειμώνα του 2022 – 2023 κι εμείς επιλέξαμε για εσάς 15 ιδέες με σκούρες ματ αποχρώσεις για μακριά και κοντά νύχια σε όλα τα σχέδια.

Κάθε Χειμώνα τα ματ νύχια γίνεται το απόλυτο must στο μανικιούρ. Είναι που αποτελούν νύχια χωρίς λάμψεις και αυτό τα κάνει άκρως χειμωνιάτικα. Κάθε ματ απόχρωση αυτομάτως μέχρι πριν μερικά χρόνια γινόταν χειμωνιάτικη αφού ήταν ματ, αν και τις τελευταίες σεζόν αυτό τείνει να αλλάξει.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στα ματ νύχια. Ματ νύχια σε σκούρες αποχρώσεις όπως μαύρο, πράσινο, μπορντό κι άλλα σκούρα χρώματα σε μακριά και κοντά νύχια, τετραγωνισμένα, μυτερά ή αμυγδαλωτά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Πράσινα ματ νύχια με γκλίτερ

Μπορεί να θες μία ματ απόχρωση όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να προσθέσεις λίγη λάμψη. Παρακάτω βλέπουμε εντυπωσιακά, μεγάλα τετράγωνα νύχια σε πράσινες αποχρώσεις που θα το συνδυάσουμε με λίγα γκλίτερ σε πράσινες και χρυσές αποχρώσεις.

Ματ νύχια: Ιδέες για τον Χειμώνα 2022

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Γκρι νύχια με χρυσά φύλλα

Τα χρυσά φύλλα σαν σχέδιο θα πρωταγωνιστήσει στο μανικιούρ μας τον Χειμώνα 2022. Έτσι μπορείς να επιλέξεις για τα μικρά τετράγωνα νύχια σου ένα γκρι ματ χρώμα και να προσθέσεις λίγα χρυσά φύλλα για να σπάσεις την μονοτονία.

γκρι-ματ νύχια-με-χρυσά φύλλα-ιδέες-

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Μπορντό νύχια με γκλίτερ

Το μπορντό όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα ματ μεταλλικό μπορντό και να το απογειώσεις με λίγα μπορντό γκλίτερ. Είναι ένα μανικιούρ κατάλληλο για επίσημες περιστάσεις και άκρως γιορτινό. Για να μπαίνουμε και σιγά σιγά στο κλίμα.

μπορντό νύχια-ματ-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Πράσινα ματ νύχια με 3D γκλίτερ

Τα 3D γκλίτερ αποτελούν την απόλυτη τάση για τον Χειμώνα 2022 έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ παίζοντας με ένα σκούρο ματ πράσινο για τα νύχια. Μερικά 3D γκλίτερ θα το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

πράσινα ματ νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Μπλε ηλεκτρίκ νύχια με λευκές λεπτομέρειες

Μπορείς να παίξεις με το μπλε ηλεκτρίκ και το λευκό, πάντα σε ματ σχέδιο για ένα εντυπωσιακό μανικιούρ για κάθε περίσταση. Μερικά γκλίτερ θα το απογειώσουν αν και το συγκεκριμένο μανικιούρ στέκεται τέλεια και χωρίς αυτά. Είναι κατάλληλο για κάθε γυναίκα.

μπλε-ηλεκτρίκ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Μοβ νύχια με λευκά “νερά”

Αν μοιράζεσαι το ίδιο πάθος με εμάς για το μοβ τότε σίγουρα αυτό πρέπει να είναι το επόμενο μανικιούρ σου. Ένα σαγηνευτικό ματ μοβ στα νύχια με λευκά “νερά” σε εξίσου ματ σχέδιο. Ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό μανικιούρ για κάθε γυναίκα που δεν φοβάται να ξεφύγει από τα συνηθισμένα.

ματ-μοβ-νύχια-με-λευκά-νερά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Βουργουνδίας: Η απόλυτη τάση και ιδέες

ιδέες-για-ματ νύχια-τον-Χειμώνα 2022-

ιδέες-για-ματ νύχια-τον-Χειμώνα 2022-

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Βαθύ μπλε με χρυσά σχέδια

Ένα βαθύ σαγηνευτικό και συνάμα ψυχρό χρώμα είναι ό,τι πρέπει για τους χειμερινούς μήνες. Αν αυτό το χρώμα από μόνο του, σου φαίνεται πολύ μουντό μερικά χρυσά σχέδια της αρεσκείας σου θα προσδώσουν στα νύχια σου την απαραίτητη, διακριτική και σικ λάμψη.

βαθύ μπλε-στα-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Black nails: Η τάση που θα επιλέγετε ξανά και ξανά για το μανικιούρ σας τους χειμερινούς μήνες

ιδέες-για-ματ νύχια-τον-Χειμώνα 2022-

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Μαύρα και ροζ νύχια με γκλίτερ και σταρ

Ματ ροζ και μαύρο χρώμα στα νύχια. Δύο χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους σε κάθε περίσταση και με κάθε αφορμή. Μερικά χρυσά γκλίτερ και στρας θα κάνουν το μανικιούρ σου σούπερ γιορτινό και ιδανικό για κάθε επίσημη περίσταση.

μαύρα-και-ροζ-ματ νύχια-με-γκλίτερ-και-στρας-ιδέες-

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Μαύρα νύχια με γκλίτερ στην βάση

Δημιούργησε κάτι σαν…ανάποδο γαλλικό μανικιούρ. Μυτερά νύχια σε μαύρο ματ χρώμα με μερικά γκλίτερ στην βάση τους για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Από εμάς για τα γκλίτερ και τα στρας έχουμε ένα μεγάλο “ΝΑΙ” και ελπίζουμε να ισχύει το ίδιο και για σένα.

μαύρα-ματ νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες- ιδέες-για-ματ νύχια-τον-Χειμώνα 2022-

Δείτε ακόμα Νύχια Νοεμβρίου 2022: 15 ιδέες για μοντέρνο μανικιούρ που θα λατρέψεις

ιδέες-για-ματ νύχια-τον-Χειμώνα 2022-

Ιδέες με ματ νύχια τον Χειμώνα: Το μαύρο…αρκεί

Το μαύρο είναι ένα κλασικό και αγαπημένο χρώμα και φαίνεται πως από μόνο του αρκεί, για να δημιουργήσει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν στην αγορά ματ μανό που δεν χρειάζονται φουρνάκι και έχουν το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα με την μανικιουρίστα αν πιάνει και λίγο το χέρι σου.

μαύρα-ματ νύχια-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close