ιδέες-για-γυναικεία-γυαλιά ηλίου-το-Καλοκαίρι 2022-

Γυαλιά ηλίου: 15 trendy ιδέες για το Καλοκαίρι 2022. Μοντέρνες ιδέες για γυναικεία γυαλιά ηλίου το Καλοκαίρι 2022.

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα όλο τον χρόνο διότι προστατεύουν τα μάτια από τον ήλιο. Ακόμη και τον Χειμώνα που ο καιρός είναι συνεχώς συννεφιασμένος ο ήλιος υπάρχει ακόμη κι αν δεν τον βλέπεις. Γι’ αυτό οι ειδικοί συμβουλεύουν πως πρέπει να φοράμε αντηλιακό και γυαλιά ηλίου όλο τον χρόνο.

Όμως το Καλοκαίρι όπως και να το κάνουμε ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν βάλει ποτέ γυαλιά ηλίου, θα βάλουν. Γιατί ο ήλιος είναι έντονος και γιατί ανεβάζουν το στιλ μας. Έτσι σήμερα θα δούμε ποιες είναι οι πιο μοντέρνες ιδέες για γυαλιά ηλίου το Καλοκαίρι.

Δείτε ακόμα Οι 4 hot τάσεις της σεζόν στα γυαλιά ηλίου -Μας έκλεψαν την καρδιά!

Γυαλιά ηλίου σε εξτρίμ χρώματα, γυαλιά ηλίου με χοντρούς ή λεπτούς σκελετούς, γυαλιά ηλίου με χρώμα στους φακούς και γενικότερα γυαλιά ηλίου για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Μένει μόνο να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα γυαλιά ηλίου. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό

Τα γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό ανήκουν στις τάσεις του 2022. Μάλιστα τα παρακάτω γυαλιά συνδυάζουν δύο τάσεις μαζί αφού είναι oversized δηλαδή μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα και ταυτόχρονα έχουν λεπτό σκελετό. Είναι γυαλιά άκρως boho και κλασικά που θα σε αναδείξουν.

Γυαλιά ηλίου: 15 trendy ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Στρογγυλά γυαλιά ηλίου με χοντρό σκελετό

Τα τελευταία χρόνια τα γυαλιά με χοντρό σκελετό έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους και μάλιστα είναι ιδιαίτερα μεγάλα τις περισσότερες φορές. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις στρογγυλά γυαλιά ηλίου με χοντρό μαύρο σκελετό και να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση με την φινέτσα και το στιλ σου.

στρογγυλά-μεγάλα-γυαλιά ηλίου-ιδέες-

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Γυαλιά ηλίου με χρώμα στον φακό

Το έκανε η θεά Rihanna γιατί να μην το κάνεις κι εσύ; Γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό που έχουν ίδιο χρώμα με τον φακό και ουσιαστικά φακός και σκελετός δεν ξεχωρίζονται εύκολα. Ένα διακριτικό κόκκινο στον φακό για το στιλ που δεν κουράζει τα μάτια και ταυτόχρονα σε κάνει να δείχνεις τόσο όμορφη.

γυαλιά ηλίου-με-κόκκινο-φακό-Rihanna-ιδέες-

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Γυαλιά ηλίου με vintage σκελετό για…γατίσιο βλέμμα

Τα γυαλιά ηλίου με τις αιχμηρές άκρες που παραπέμπουν σε γατίσιο βλέμμα είναι άλλη μία τάση για την φετινή σεζόν. Μάλιστα παρακάτω βλέπουμε πως μπορεί το χθες να συναντήσει το σήμερα με τόση μεγάλη επιτυχία. Γυαλιά ηλίου με vintage κλασικό, χοντρό σκελετό και γατίσια τελειώματα.

μαύρα-γυαλιά-ηλίου-με-μυτερές-άκρες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μάιος 2022: 7 συνδυασμοί για σύνολα με σορτσάκι

ιδέες-για-γυναικεία-γυαλιά ηλίου-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό

Για το Καλοκαίρι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Η επιδερμίδα σου θα έχει μαυρίσει και τα λευκά γυαλιά θα τονίζουν το μαύρισμά σου και θα δημιουργούν υπέροχες αντιθέσεις.

λευκά-γυναικεία-γυαλιά ηλίου-ιδέες-

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Γυαλιά καθρέφτες

Τα γυαλιά καθρέφτες εμφανίστηκαν πριν αρκετά χρόνια και μέχρι και σήμερα έχουν παραμείνει στην κορυφή των τάσεων. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι σικ γυαλιά ηλίου καθρέφτες και να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση. Είναι ροκ και συνάμα τόσο σικ.

γυαλιά ηλίου-με-φακό-καθρέφτη-ιδέες-ιδέες-για-γυναικεία-γυαλιά ηλίου-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Μικρά γυαλιά ηλίου

Κι ενώ τα oversized γυαλιά ηλίου έχουν καταφέρει να κλέψουν τις καρδιές μας, στον αντίποδα θα βρούμε το φετινό Καλοκαίρι και τα μικρά γυαλιά ηλίου σαν τα παρακάτω. Ταιριάζουν στις γυναίκες με γωνιές και γενικότερα μικρά χαρακτηριστικά.

μικρά-γυαλιά ηλίου-ιδέες-

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Γυαλιά ηλίου με νέον σκελετό

Μία εξτρίμ πρόταση που όμως αγαπήσαμε πολύ και θεωρούμε ότι βγάζει στην επιφάνεια τον παιχνιδιάρικο εαυτό μας είναι και τα γυαλιά ηλίου με νέον σκελετό. Είναι γυαλιά ηλίου που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα και ταιριάζουν σε γυναίκες με έντονη προσωπικότητα και ιδιαίτερο ταπεραμέντο.

γυαλιά ηλίου-με-νέον-σκελετό-ιδέες- ιδέες-για-γυναικεία-γυαλιά ηλίου-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Γυαλιά ηλίου βγαλμένα από το ’60.

Η μόδα του ’60 επέστρεψε το 2022 στα γυαλιά ηλίου κι έτσι βλέπουμε πως μπορείς μέσα στο 2022 να δείχνεις τόσο σικ και τόσο vintage. Τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου έχουν καταφέρει να μαγνητίσουν τα βλέμματα και μπορείς να τα δοκιμάσεις κι εσύ.

vintage-γυαλιά ηλίου-ιδέες- ιδέες-για-γυναικεία-γυαλιά ηλίου-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για γυαλιά ηλίου: Γυαλιά ηλίου με περίεργα σχέδια στον σκελετό

Φυσικά ένα όμορφο ζευγάρι γυαλιών ηλίου δεν έχει να κάνει μόνο με το σχήμα αλλά και τον φακό ή τον σκελετό. Έχει να κάνει και με τα σχέδια που κοσμούν τον σκελετό. Έτσι το 2022 φαίνεται πως τα περίτεχνα σχέδια στους σκελετούς των γυαλιών θα φορεθούν πολύ και θα αγαπηθούν ακόμη παραπάνω.

γυαλιά ηλίου-με-σχέδια-στον-σκελετό-ιδέες-

Δείτε ακόμα Παρεό και Καφτάνια: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

ιδέες-για-γυναικεία-γυαλιά ηλίου-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

 

Close