ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Γυναίκες άνω των 40: 16 ιδέες για γυναικεία κουρέματα. 16 ιδέες για γυναικεία κουρέματα που ταιριάζουν απόλυτα σε γυναίκες άνω των 40.

Όσο ένας άνθρωπος μεγαλώνει τόσο αλλάζουν και οι ανάγκες του αλλά και το στιλ του. Βλέπετε το στιλ έχει να κάνει με τα βιώματα που έχουμε ζήσει, τις επιρροές μας αλλά και τον χαρακτήρα μας. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν επιλέξαμε για εσάς 16 καλοκαιρινές ιδέες για γυναικεία κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες άνω των 40.

Είναι γυναικεία κουρέματα μοντέρνα, ανάλαφρα, για όλα τα γούστα και για όλες τις γυναικείες προσωπικότητες. Θα ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα και φυσικά έχουν την τάση να αφαιρούν χρόνια και να προσθέτουν κύρος σε περίπτωση που αυτό αναζητάτε. Διαβάστε παρακάτω: 

Γυναικεία κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Ανδρόγυνο στιλ

Μην φοβηθείτε να αγαπήσετε την φυσική σας ομορφιά. Αφήστε τα μαλλιά σας γκρι αφού είναι ένα χρώμα μοντέρνο που προσδίδει γοητεία και κύρος τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. Αν θέλετε κι ένα μοντέρνο, ανάλαφρο και που αφαιρεί χρόνια κούρεμα για φέτος το Καλοκαίρι τότε σίγουρα πρέπει να υιοθετήσετε το ανδρόγυνο στιλ.

Γυναίκες άνω των 40: 16 ιδέες για γυναικεία κουρέματα

Γυναικεία κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Καρέ φιλαριστά μαλλιά

Όπως είπαμε και στον πρόλογο το στιλ μας είναι οι επιρροές μας. Οι γυναίκες άνω των 40 προέρχονται από μία γενιά που ο όγκος ήταν τάση και φαίνεται πως δεν θέλουν να τον απαρνηθούν. Και γιατί να το κάνουν άλλωστε; Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε ένα ανάλαφρο καρέ κούρεμα και να φιλάρετε τα μαλλιά σας.

καρέ-μαλλιά-με-όγκο-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-ιδέες-

Γυναικεία κουρέματα για γυναίκες άνω των 40:  Octopus hair σε μακρύ καρέ

Τα octopus hair είναι η νέα τάση του φετινού Καλοκαιριού και λέγονται έτσι επειδή οι άκρες τους μοιάζουν με πλοκάμια χταποδιού. Είναι ένα ροκ κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σίγουρα μπορείτε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

octopus hair-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-ιδέες-

Γυναικεία κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Ασύμμετρο καρέ

Μπορείτε επίσης να κουρέψετε τα μαλλιά σας σε ένα μοντέρνο ασύμμετρο καρέ. Είναι ένα γυναικείο κούρεμα, τόσο μοντέρνο όσο και σικ που δεν σας δεσμεύει όσων αφορά το χτένισμα που θα επιλέξετε. Αξίζει να το επιλέξετε.

ασύμμετρο καρέ-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-ιδέες-

Γυναικεία κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Κοντό καρέ με αφέλειες

Τα κοντά μαλλιά αφαιρούν χρόνια και προσδίδουν κύρος. Μπορείτε λοιπόν να προτιμήσετε ένα κοντό καρέ. Οι αφέλειες έρχονται να απογειώσουν την εικόνα σας. Προσδίδουν μία…αφέλεια στο βλέμμα (εξού και το όνομα) και θα τις λατρέψετε!

κοντό καρέ-με-αφέλειες-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιούλιος 2022: 15 ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα

ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Γυναικεία κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Μαλλιά μέχρι τον ώμο

Ένα διαχρονικό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και ανανεώνει την εξωτερική μας εμφάνιση είναι τα μαλλιά μέχρι τον ώμο. Μπορούμε να διαλέξουμε οποιοδήποτε χτένισμα για να το αναδείξουμε ενώ καλύπτει την ανάγκη κάθε γυναίκας για μακριά μαλλιά, χωρίς να γίνονται αφόρητα τους καλοκαιρινούς μήνες.

μακριά-μαλλιά-μέχρι-τον-ώμο-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-ιδέες-

Γυναικεία κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Μακριά μαλλιά με μύτες

Οι μύτες είναι μία μορφή κουρέματος που ακόμη και σήμερα αγαπιούνται πολύ. Μπορείτε λοιπόν να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, χωρίς να πάρετε πόντους από το μάκρος των μαλλιών σας. Φτιάξτε μοντέρνες μύτες και μαγνητίστε τα βλέμματα.

μακριά-μαλλιά-με-μύτες-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-ιδέες- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Γυναικεία κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Κοντά μαλλιά με φράντζα

Το συγκεκριμένο γυναικείο κούρεμα έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και για ακόμη μία σεζόν παραμένει στην κορυφή των τάσεων. Κοντά μαλλιά με φράντζα που σου δίνουν την δυνατότητα να τα φτιάξεις μπούκλες, να τα διατηρήσεις φυσικά ή και να τα ισιώσεις.

ανδρόγυνο κούρεμα-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-ιδέες- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Δείτε ακόμα Καμένα μαλλιά από ισιωτική: 5 τρόποι να τα στρώσεις

ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close