Octopus hair-ιδέες-για-γυναικεία κουρέματα-Άνοιξη 2022-

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας . Octopus hair:  15 ιδέες με το octopus hair, το νέο μοντέρνο γυναικείο κούρεμα για την Άνοιξη που έχει ρίξει το Pinterest.

Μία νέα τάση ήρθε να κλέψει τις καρδιές μας μετά το mullet hair και μιλάμε για το octopus hair. Το octopus hair είναι εμπνευσμένο από τα μαλλιά που είχε πολλά χρόνια πριν η αγαπημένη μας Τζένιφερ Άνιστον, όταν έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια”.

Το octopus hair ξεκίνησε να παίρνει δημοτικότητα στην Ιαπωνία το 2022 όμως όταν η τραγουδίστρια Μπίλι Έιλις το υιοθέτησε ξεκίνησε να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητό και στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Έτσι την Άνοιξη του 2022 το octopus hair θα αγαπηθεί πολύ.

Δείτε ακόμα Milk tea hair : Η απόλυτη τάση το 2022 για τα μαλλιά

Στο σημερινό μας άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 15 ιδέες με octopus hair σε μαλλιά μεσαίου μήκους αλλά και μακριά μαλλιά. Επίσης θα σας δώσουμε συμβουλές για το πως μπορείτε να το αναδείξετε και τι χρειάζεται για να το περιποιηθείτε. Διαβάστε παρακάτω:

Τι είναι το octopus hair;

Το octopus hair στην ουσία είναι έντονα φιλαριστά μαλλιά σε όλο το μήκος τους, τα οποία θυμίζουν κάπως το mullet κούρεμα. Οι ρίζες του βρίσκονται όπως είπαμε και πιο πάνω, στην Ιαπωνία όμως ξεκίνησε από μία έμπνευση που είχε η Τζένιφερ Άνιστον μερικά χρόνια πριν, όταν πρωταγωνιστούσε ακόμη στα Φιλαράκια.

Το octopus κούρεμα διαθέτει όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού, όπου τα μαλλιά ακολουθούν το σχήμα του προσώπου κι έτσι δίνει την αίσθηση του χταποδιού, εξού και το όνομα. Παρόλα αυτά πολλές γυναίκες το υιοθετούν, κάνοντας μύτες που είναι αρκετά έντονες και “γυρνούν” σαν τα πλοκάμια του χταποδιού.

Ποιες μπορούν να υιοθετήσουν το octopus hair;

Το octopus hair είναι ένα κούρεμα που δεν σε περιορίζει. Μπορείς να διατηρήσεις το μήκος των μαλλιών σου, απλά αφαιρώντας όγκο από τις άκρες του και δίνοντας περισσότερο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού ή κάνοντας μύτες που μοιάζουν με πλοκάμια χταποδιού.

Μπορείς λοιπόν να το επιλέξεις ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως σε μεσαίου μήκους μαλλιά δείχνει πιο εξτρίμ ενώ σε μακριά μαλλιά δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Επίσης το octopus hair ταιριάζει πολύ με αφέλειες ή πλάγιες φράντζες αλλά ακόμη και με την κλασική χωρίστρα στην μέση ή στο πλάι.

Επειδή το octopus hair είναι ένα εξτρίμ κούρεμα, πολλές γυναίκες τείνουν να το συνδυάσουν με εξτρίμ χρώματα στα μαλλιά τους. Έτσι αποχρώσεις όπως το μπλε, το μοβ ή μερικές κόκκινες ανταύγειες ταιριάζουν πολύ. Δείχνει όμως το ίδιο εντυπωσιακό και με γήινα χρώματα όπως είναι το καστανό, το ξανθό και τα μαύρα μαλλιά.

Πως μπορούμε να περιποιηθούμε το octopus hair;

Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι ένα γυναικείο κούρεμα προτού το υιοθετήσουμε σκεφτόμαστε κατά πόσο εκτός από εντυπωσιακό είναι και πρακτικό. Στο octopus hair λοιπόν εξαιτίας του φιλαρίσματος του, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.

Στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι και αυτό από μόνο του, σου χαρίζει ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα. Όταν θέλεις να το περιποιηθείς λίγο περισσότερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία στρογγυλή βούρτσα και να δώσεις όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού, γυρίζοντας τα μαλλιά προς τα μέσα.

Επίσης τόνισε τις άκρες τους με ένα γύρνα από μέσα προς τα έξω. Ποτέ μην ξεχνάς πριν περιποιηθείς τα μαλλιά σου να εφαρμόσεις μία μάσκα μαλλιών ή μαλακτική για τα μαλλιά στο λούσιμο, διότι βοηθάει τα μαλλιά να προστατευθούν από τα θερμαντικά αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσεις όπως είναι το πιστολάκι.

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας:   Octopus hair σε μακριά μαλλιά με μπαλαγιάζ ξανθό

Αν θέλεις να ανανεώσεις τα μαλλιά σου φέτος την Άνοιξη τότε αξίζει τον κόπο να δώσεις μία ευκαιρία στο octopus hair. Το octopus hair είναι ένα κούρεμα που μπορεί να σε βοηθήσει να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση χωρίς αναγκαστικά να χάσεις το μήκος των μαλλιών σου. Θα δείξει υπέροχο με ένα μπαλαγιάζ σε ξανθές αποχρώσεις.

Octopus hair: Το πιο μοντέρνο γυναικείο κούρεμα για την Άνοιξη

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας:  Octopus hair με ξανθές ανταύγειες

Το octopus hair είναι ένα εξτρίμ κούρεμα, που όμως μπορούμε να το προσαρμόσουμε στην δική μας καθημερινότητα. Έτσι μπορείς να αποκτήσεις ένα σικ αποτέλεσμα με octopus κούρεμα όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας.

Octopus hair-σε-μακριά-μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Μερικές ξανθές ανταύγειες στα καστανά σου μαλλιά θα κάνουν το octopus hair ακόμη πιο εντυπωσιακό. Επίσης την Άνοιξη οι γυναίκες τείνουν να “ανοίγουν” τις αποχρώσεις των μαλλιών τους, οπότε μπορείς να κάνεις αυτή την πολυπόθητη αλλαγή και να δείξεις εντυπωσιακή.

Octopus hair-σε-μακριά-μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας:  Octopus hair σε μεσαίου μεγέθους μαλλιά

Το octopus hair ταιριάζει επίσης και σε γυναίκες με μεσαίου μεγέθους μαλλιά αλλά και γυναίκες άνω των 40. Κάνουμε αυτή τη διαφοροποίηση όχι επειδή θεωρούμε ότι οι γυναίκες άνω των 40 πρέπει να έχουν κάτι που να τις περιορίζει, αλλά γιατί στην Ελλάδα οι γυναίκες άνω των 40 προσέχουν πολύ τι προσέχουν. Δες λοιπόν την παρακάτω ιδέα.

Octopus hair-σε-μαλλιά-μεσαίου μάκρους-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας:  Octopus hair σε μακριά καστανά μαλλιά

Μπορεί να μην θέλεις να αλλάξεις το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου και εμείς είμαστε μαζί σου σε αυτό. Μπορείς όμως να κάνεις την αλλαγή με ένα καινούριο κούρεμα. Όπως είναι το octopus hair. Έτσι τα καστανά σου μαλλιά θα δείξουν υπέροχα και εντυπωσιακά χωρίς να τα επιβαρύνεις.

Octopus hair-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας:   Octopus hair έχει και η Μπίλι Έιλις

Η Μπίλι Έιλις κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει είδωλο για τους έφηβους και να αρέσει ακόμη και σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι γνωστή για το εκκεντρικό στιλ της και είναι αυτή που έκανε το octopus hair πιο γνωστό στην Αμερική και στην Ευρώπη.

Octopus hair-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας:  Εντυπωσιακό octopus hair σε μακριά μαλλιά

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το octopus hair τείνει να δείχνει πολύ εντυπωσιακό και σαγηνευτικό σε γυναίκες με πλούσια μακριά μαλλιά. Το φιλάρισμα που το χαρακτηρίζει δίνει επιπλέον όγκο στα μαλλιά που είναι τάση για το 2022 και οι άκρες σαν πλοκάμια χταποδιού κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν παραμυθένια.

Octopus hair-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας:   Octopus hair σε καρέ μαλλιά

Ακόμη κι αν έχεις καρέ μαλλιά, μπορείς σίγουρα να υιοθετήσεις αυτή την νέα τάση που ήρθε για να μείνει. Στα καρέ κουρέματα το octopus hair είναι εξτρίμ και αρκετά νεανικό οπότε αν θέλεις να διαφοροποιηθείς και να κάνεις μία αλλαγή το octopus hair σίγουρα θα σε βοηθήσει σε αυτό.

Octopus hair-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Bubble ponytail: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

Octopus hair-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Octopus hair: Ιδέες για τα μαλλιά σας:   Το παραδοσιακό octopus hair

Το octopus hair στην Ιαπωνία ξεκίνησε όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία. Ένα κούρεμα που σίγουρα είναι εξτρίμ όμως μπορούμε να το υιοθετήσουμε για μία πιο ροκ έκδοση του εαυτού σου.

Octopus hair-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022- Octopus hair-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022- Octopus hair-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022- Octopus hair-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022- Octopus hair-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Μαρτίου 2022: 20 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

Octopus hair-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-Άνοιξη 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close