Καμένα μαλλιά από ισιωτική: 5 τρόποι να τα στρώσεις

Έχεις καμένα μαλλιά από ισιωτική με ψαλίδα και κόμπους; Έχουν γίνει σα τζίβα και αδύναμα επειδή χρησιμοποιήσεις συχνά την πρέσα μαλλιών; Θα σου δείξουμε 5 τρόπους να τα στρώσεις και 5 τρόπους έτσι ώστε να προστατέψεις και να μήν ξανακαούν

Οι γυναίκες του σήμερα χρησιμοποιούν πολύ συχνά μέσα στην εβδομάδα ισιωτική για να ισιώσουν τα μαλλιά τους. Αυτό συμβαίνει, διότι η μόδα της εποχής είναι τα ίσια μαλλιά χωρίς όγκο. Στην Ελλάδα λοιπόν που οι περισσότερες γυναίκες έχουν σπαστά μαλλιά η ισιωτική δίνει και παίρνει.

Φυσικά οι ισιωτικές φτιάχνονται με υλικά που όσο μπορούν προστατεύουν τα μαλλιά. Παρόλα αυτά, πάντα τα φθείρουν, όπως και κάθε άλλο θερμαντικό προϊόν, όπως είναι το πιστολάκι. Δεν είναι λίγες λοιπόν οι γυναίκες που έχουν καμένα μαλλιά εξαιτίας της ισιωτικής.

Καμένα μαλλιά από ισιωτική: 5 τρόποι να τα στρώσεις

Δείτε ακόμα Καμένα μαλλιά : Πως θα τα επανορθώσεις αμέσα

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα ασχοληθούμε με τα καμένα μαλλιά από ισιωτική. Θα σου δείξουμε 5 τρόπους να τα θρέψεις και να βρουν την χαμένη τους λάμψη και φρεσκάδα αλλά και 5 τρόπους να μην ξανασυμβεί το ίδιο. Διαβάστε παρακάτω: 

Τρόποι να στρώσεις τα καμένα μαλλιά από ισιωτική: Το κούρεμα αποτελεί μονόδρομος…

Το ξέρουμε ότι διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου ήλπιζες σε κάποια άλλη εναλλακτική λύση πέραν του κουρέματος. Φαίνεται όμως πως ο πιο σωστός τρόπος να θρέψεις τα μαλλιά σου αφού έχουν καεί από την ισιωτική είναι να τα κουρέψεις.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ευχάριστα νέα. Δεν χρειάζεται από μακριά μαλλιά μέχρι τον πωπό να πας κατευθείαν στο κοντό καρέ. Μπορείς να μιλήσεις με έναν κομμωτή και να πηγαίνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα κουρεύοντας κάθε φορά 1-2 δάχτυλα. Με αυτόν τον τρόπο η αλλαγή δεν θα είναι μεγάλη και τα μαλλιά σου θα θρέψουν.

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: Pinterest

 Τρόποι να θρέψεις τα καμένα μαλλιά από ισιωτική: Μην ξεχνάς να τα ενυδατώνεις

Τα καμένα μαλλιά αλλά και γενικότερα τα μαλλιά μας χρειάζονται ενυδάτωση. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να εφαρμόζεις λαδάκια, λοσιόν για τα μαλλιά και άλλα προϊόντα που βοηθούν στην ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής.

Επίσης όταν βγαίνεις στον ήλιο θα πρέπει να ψεκάζεις τα μαλλιά σου με ένα ειδικό προϊόν προστασίας από τον ήλιο, το χλώριο και το αλάτι. Αυτά τα προϊόντα είναι πολύ οικονομικά και σίγουρα κάνουν θαύματα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λάδι καρύδας για ακόμη πιο οικονομική λύση ενυδάτωσης.

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: tlife.gr

Τρόποι για να στρώσεις τα καμένα μαλλιά από ισιωτική: Συμβουλεύσου για μία θεραπεία

Αν επισκεφθείς το κομμωτήριο της αρεσκείας σου, μπορούν οι ειδικοί να σου συστήσουν μία ειδική θεραπεία για τα μαλλιά σου. Μπορούν να σου εφαρμόζουν εκείνοι την θεραπεία αν το κρίνουν απαραίτητο ή να σου προτείνουν τα υλικά που σου χρειάζονται.

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: facebook.com

Τρόποι να θρέψεις τα καμένα μαλλιά από ισιωτική: Μην λούζεσαι πολύ συχνά

Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο όμως τα συχνά λουσίματα δεν κάνουν γενικά καλό, πόσο μάλλον όταν τα μαλλιά σου έχουν καεί από την ισιωτική ή από οποιοδήποτε άλλον λόγο. Το νερό και το σαμπουάν αφαιρεί από τα μαλλιά τα φυσικά τους έλαια και τα κάνει πιο ξερά. Αν λοιπόν τα μαλλιά σου είναι ήδη καμένα, η ξηρότητα θα τα επιβαρύνει.

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: vita.gr

 Τρόποι να στρώσεις τα καμένα μαλλιά από ισιωτική: Άσε τα μαλλιά σου να ηρεμήσουν

Η καλύτερη συμβουλή που έχεις είναι να απομακρυνθείς για ένα χρονικό διάστημα από πιστολάκι, ισιωτική και βαφές. Τα μαλλιά σου αφού είναι καμένα θέλουν τον χρόνο τους να ηρεμήσουν και να θρέψουν.

Εκτός από τις θεραπείες, τις μάσκες και τα λαδάκια, θα πρέπει να μην τα επιβαρύνεις περισσότερο. Βάψε τα μαλλιά σου στο φυσικό τους χρώμα και άστα για λίγο στο φυσικό τους. Άλλωστε είναι υπέροχα και έτσι!

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: meygeia.gr

 Τρόποι για να μην ξανά καούν τα μαλλιά σου από την ισιωτική: Πριν το ίσιωμα εφάρμοσε σπρέι προστασίας

Στην αγορά υπάρχουν σπρέι προστασίας που μπορούν να σε βοηθήσουν να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από την θερμότητα της ισιωτικής αλλά και από την θερμότητα που εκπέμπει το πιστολάκι. Μην ξεχνάς να τα χρησιμοποιείς πριν από κάθε χρήση.

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: Pinterest

 Τρόποι για να μην ξανά καούν τα μαλλιά σου από την ισιωτική: Περιόρισε την χρήση της

Καταρχάς τα φυσικά σου μαλλιά είναι υπέροχα, οπότε το μόνο που μένει είναι να βρεις τον σωστό τρόπο να τα αναδείξεις. Επίσης μπορείς να ισιώνεις τα μαλλιά σου φυσικά, όμως το πολύ δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι και θα τα προστατεύεις και θα είσαι με ίσια μαλλιά τις μέρες που δεν μπορείς διαφορετικά.

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: hairtransplant.gr

 Τρόποι για να μην ξανά καούν τα μαλλιά σου από την ισιωτική: Μείωσε την θερμοκρασία της ισιωτικής σου

Το ότι η ισιωτική σου μπορεί να φτάσει τους 240 βαθμούς Κελσίου, δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου αποτελεσματική και σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Αν κάποια στιγμή τύχει να την χρησιμοποιήσεις λίγο παραπάνω μέσα στην εβδομάδα, κατέβασε την θερμοκρασία της.

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: dynamikhgynaika.gr

 Τρόποι για να μην ξανά καούν τα μαλλιά σου από την ισιωτική: Το Καλοκαίρι υιοθέτησε το wet styling

Το wet styling το λατρεύουμε εδώ και λίγα χρόνια και μπορείς να το λατρέψεις κι εσύ. Εκτός του ότι σε κρατάει στιλάτη και δροσερή, δεν χρειάζεται ούτε πιστολάκι ούτε ισιωτική για να το πετύχεις. Απλά άσε τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο να στεγνώσουν για περίπου μισή ώρα φυσικά και στην συνέχεια εφάρμοσε αφρό.

Δείτε ακόμα Κερατίνη στα μαλλιά: Μάθε την τιμή, την διαδικασία & όλα όσα πρέπει να προσέξεις

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: shape.gr

 Τρόποι για να μην ξανά καούν τα μαλλιά σου από την ισιωτική: Ίσιωσε τα μαλλιά σου ενώ είναι πλήρως στεγνά

Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι πλήρως στεγνά για να τα ισιώσεις. Όταν είναι νωπά ή τελείως βρεγμένα εκτός του ότι χαλάς ακόμη και την ίδια και την ισιωτική, βλάπτεις τα μαλλιά σου ανεπανόρθωτα. Αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις, έχε λίγη υπομονή!

καμένα-μαλλιά-από-ισιωτική-συμβουλές-για-να-θρέψουν-

Photo via: tuttogreen.it

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close