ιδέες-για-hair frosting-μαλλιά-Χειμώνας 2022-τάσεις-

Μία νέα τάση στα μαλλιά έρχεται να απογειώσει το look σου και μιλάμε για το hair frosting, που παίζει με τις ανοιχτόχρωμες και τις σκουρόχρωμες ανταύγειες. Δες 15 ιδέες για μακριά, καρέ και μεσαίου μάκρους μαλλιά για να επιλέξεις.

Το hair frosting είναι μία τεχνική χρώματος που έρχεται από τις αρχές του 2000. Κάνει δυναμικό come back και μπορούν να το υιοθετήσουν γυναίκες με μαύρα μαλλιά, ξανθά μαλλιά, καστανά μαλλιά, ακόμη και κόκκινα ή πυρόξανθα μαλλιά. 

Στην ουσία πρόκειται για μία τεχνική που συνδυάζει τις σκουρόχρωμες και τις ανοιχτόχρωμες ανταύγειες σε ένα μόνο χτένισμα και κάνει τα μαλλιά να αποκτούν μοναδικές τριχρωμίες και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα Ξανθά μαλλιά: Όλες οι τάσεις στις αποχρώσεις τον Χειμώνα του 2023

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε 15 ιδέες για hair frosting σε καρέ, μακριά, μεσαίου μεγέθους μαλλιά στις επικρατέστερες αποχρώσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Σε καστανόξανθα μακριά μαλλιά

Το «Hair frosting» είναι μια τεχνική χρώματος που δημιουργεί διάσταση με την προσθήκη από πολλές ανταύγειες με φωτεινό έντονο χρώμα και ανταύγειες πιο χαμηλής έντασης με πιο σκούρες αποχρώσεις.

«Τα μαλλιά με την ανοιχτή, φωτεινή απόχρωση μπερδεύονται και πέφτουν ακριβώς ανάμεσα στα πιο σκούρα μαλλιά, κάτι που μοιάζει με το πώς ο παγετός εγκαθίσταται στην κορυφή των δέντρων», λέει η hairstylist Wiley.

Hair Frosting: Η νέα τάση στα μαλλιά για τον Χειμώνα 2023 που θα γίνει το απόλυτο trend

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Σε μαύρα μαλλιά

Πιο συγκεκριμένα το χρώμα προστίθενται σε επιλεγμένες τούφες σε όλο το κεφάλι, δίνοντας ένα ομοιόμορφο και συνάμα αναμεμειγμένο αποτέλεσμα.

«Το hair frosting διαφέρει από τα παραδοσιακά foils και το balayage, καθώς τα μαλλιά φωτίζονται σε μεμονωμένες τούφες, ενώ οι διπλανές τούφες μαλλιών μένουν ανέγγιχτες, αναδεικνύοντας μια όμορφη διάσταση», λέει η Wiley.

Hair Frosting-σε-μαύρα μαλλιά-με-ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Καστανά μαλλιά με μελί ανταύγειες

Αυτή η τεχνική βοηθάει στην ανανέωση του συνολικού χρώματος χωρίς να προχωράει σε εξτρίμ αλλαγές. «Η παγίδα είναι να προσέξουμε να μην δημιουργηθεί ένα υποτονικό, αλλά ένα διακριτικό αποτέλεσμα, οι τόνοι των αποχρώσεων που θα επιλέξουμε έχουν σκοπό να αναμειχθούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν μια ήπια εμφάνιση».

Hair Frosting-σε-καστανά μαλλιά-με-μελί ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Καστανά μαλλιά με σαντρέ ανταύγειες

Για να προσαρμόσεις το look σου ακόμη πιο κοντά στο hair frosting, μπορείς να τοποθετήσεις ανταύγειες που θα βοηθήσουν να τραβήξουν τα βλέμματα σε συγκεκριμένες περιοχές του κεφαλιού, όπως γύρω από το πρόσωπο, δηλαδή ανταύγειες που να το πλαισιώνουν.

Hair Frosting-σε-καστανά μαλλιά-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες

Η απρόσκοπτη αναγέννηση του χρώματος είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής βαφής, είναι δύσκολο να παρατηρήσεις μια διαφορά μεταξύ των προηγουμένως βαμμένων μαλλιών και της νέας τεχνικής που έχει γίνει, χάρη στις ανταύγειες που είναι διασκορπισμένες στο κεφάλι.

Hair Frosting-σε-καστανά μαλλιά-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Ξανθά μαλλιά με ανταύγειες

Η τεχνική αυτή μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους τύπους και τα χρώματα μαλλιών, καθώς οι τόνοι μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν με το αρχικό χρώμα της βάσης.

Hair Frosting-σε-ξανθά μαλλιά-με-ανταύγειες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαύρα μαλλιά: Χτενίσματα και χρώματα για να τα αναδείξετε

ιδέες-για-hair frosting-μαλλιά-Χειμώνας 2022-τάσεις-

ιδέες-για-hair frosting-μαλλιά-Χειμώνας 2022-τάσεις-

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Δημιουργεί εντυπωσιακά αποτελέσματα

Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μπαλαγιάζ, με hair frosting, αφού αυτή η τεχνική δεν σε δεσμεύει στο που θα τοποθετήσεις τις ανταύγειες σου. Απλά, παίζει με σκουρόχρωμες και ανοιχτόχρωμες ανταύγειες σε μόνο μία βαφή.

hair frosting-σε-καστανά μαλλιά-με-σαντρέ ανταύγειες-ιδέες-

ιδέες-για-hair frosting-μαλλιά-Χειμώνας 2022-τάσεις-

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Μπορεί να αναδείξει τα καρέ σου μαλλιά

Αν θέλεις να αναδείξεις τα καρέ σου μαλλιά και δεν θέλεις να αποχωριστείς το ξανθό, όμως σου έχουν λείψει και λίγοι σκούροι τόνοι τότε το hair frosting είναι αυτό που αναζητάς. Ταιριάζει σε γυναίκες κάθε στιλ και κάθε ηλικίας και σίγουρα τον Χειμώνα του 2022 θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

καρέ μαλλιά-με-hair frosting-ιδέες-

ιδέες-για-hair frosting-μαλλιά-Χειμώνας 2022-τάσεις-

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Μία τεχνική που κλέβει τις εντυπώσεις

Μπορείς να παίξεις με όλες τις αποχρώσεις του ξανθού, να εντάξεις λίγους τόνους κόκκινου και καστανού και γενικά να μην φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα, δημιουργώντας ένα ζεστό και γλυκό αποτέλεσμα που θα απογειώσει το στιλ σου.

hair frosting-στα-μαλλιά-σε-μπούκλες-ιδέες-

Ιδέες με hair frosting μαλλιά: Είναι μία σικ επιλογή για κάθε γυναίκα

Αυτό που μας έκανε να προσέξουμε το hair frosting είναι ότι με τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων μπορεί να γίνει τόσο μία εξτρίμ όσο και μία σικ επιλογή για κάθε γυναίκα. Είτε είσαι μανούλα, είτε νέα κοπέλα που θες να πειραματιστείς, είτε και τα δύο, το hair frosting θα σου ταιριάξει!

hair frosting-στα-μαλλιά-σε-κυματιστά μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Νοεμβρίου 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

ιδέες-για-hair frosting-μαλλιά-Χειμώνας 2022-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close