Πυρόξανθο : Η απόλυτη απόχρωση του Χειμώνα

Το πυρόξανθο είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά τον Χειμώνα 2022. Σήμερα θα δούμε μερικές ιδέες για πυρόξανθα μαλλιά, σε κοντά, μακριά, καρέ και μεσαίου μήκους μαλλιά, καθώς και σε μπούκλες, ίσια ή σπαστά μαλλιά.

Το πυρόξανθο είναι μία απόχρωση που συνδυάζει το ξανθό και το κόκκινο. Είναι ξανθά μαλλιά με κόκκινους τόνους, που κάνει τις γυναίκες που το επιλέγουν να δείχνουν πιο νέες και πιο φυσικές. Ταιριάζει ιδιαίτερα στις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ροζ μαγουλάκια, ενώ αν έχεις και φακίδες, θα δείχνεις απλά εντυπωσιακή.

Τον Χειμώνα του 2022, το πυρόξανθο είναι μία απόχρωση του ξανθού που θα πρωταγωνιστήσει κι έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα εκτενή άρθρο με αυτό. Θα δούμε ιδέες για πυρόξανθα κοντά, μακριά και μεσαίου μάκρους μαλλιά, καθώς και διάφορα χτενίσματα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με πυρόξανθο: Πυρόξανθα καρέ, ίσια μαλλιά

Αν θέλεις να αφαιρέσεις τουλάχιστον 10 χρόνια από την ηλικία σου, τότε σίγουρα πρέπει να αντιγράψεις το παρακάτω κούρεμα. Τα καρέ μαλλιά, έχουν την τάση να κάνουν τις γυναίκες να μικροδείχνουν, ενώ σε συνδυασμό με το πυρόξανθο χρώμα, το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Πυρόξανθο: Η απόλυτη απόχρωση του Χειμώνα

Ιδέες με πυρόξανθο: Πυρόξανθα κυματιστά μαλλιά μεσαίου μάκρους

Πολλές γυναίκες επιλέγουν τα μεσαίου μάκρους μαλλιά και οι λόγοι είναι πολύ απλοί. Καταρχάς, σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέγεις μοντέρνα χτενίσματα, χωρίς να σε δεσμεύουν σε αντίθεση με τα ανδρόγυνα ή τα κοντά καρέ. Επίσης, είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει στις γυναίκες που τους πάνε τα μακριά μαλλιά αλλά συνάμα τους κουράζουν κιόλας.

Και ακριβώς επειδή είναι μεσαίου μάκρους, δεν χρειάζονται την ίδια περιποίηση με τα πολύ μακριά μαλλιά και σίγουρα, είναι πιο εύκολα στην διαχείριση. Αν λοιπόν θες να απογειώσεις τα μεσαίου μάκρους μαλλιά σου, ένα πυρόξανθο χρώμα είναι αυτό που χρειάζεσαι. Επέλεξε στο χτένισμα, τα κυματιστά, που είναι τάση από το Καλοκαίρι του 2021.

πυρόξανθα μαλλιά-μεσαίου μάκρους-ιδέες-

Ιδέες με πυρόξανθο: Πυρόξανθα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, τα πυρόξανθα μαλλιά είναι στην ουσία μία απόχρωση του ξανθού με κόκκινους τόνους. Έτσι μπορείς να επιλέξεις να αναδείξεις ακόμη περισσότερο τα πυρόξανθα μαλλιά σου κάνοντας μερικές ξανθές διακριτικές ανταύγειες.

πυρόξανθα-μαλλιά-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

ιδέες-για-πυρόξανθα μαλλιά-Χειμώνας 2022-

Ιδέες με πυρόξανθο: Πυρόξανθα μακριά μαλλιά

Τα μακριά σου μαλλιά θα δείξουν υπέροχα με ένα πυρόξανθο χρώμα που ήρθε για να μείνει. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις ακόμη και μέσα στην καρδιά του Χειμώνα αφού θα προσθέσει χρώμα μέσα στο μουντό χειμερινό τοπίο με τον πιο στιλάτο και νεανικό τρόπο.

μακριά-πυρόξανθα-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με πυρόξανθο: Αυστηρό καρέ με πυρόξανθο χρώμα

Το αυστηρό καρέ είναι ένα κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει τον φετινό Χειμώνα. Αν δεν θέλεις να δείχνεις δα και τόσο αυστηρή, μπορεί το σωστό χρώμα στα μαλλιά σου να αναδείξει το κούρεμά σου και να του χαρίσει μία τελείως διαφορετική προσωπικότητα. Η εικόνα παρακάτω, μιλάει από μόνη της.

πυρόξανθα μαλλιά-σε-αυστηρό καρέ-ιδέες-

Ιδέες με πυρόξανθο: Πυρόξανθα μαλλιά με μακριές αφέλειες και χαλαρές μπούκλες

Τα πυρόξανθα μαλλιά δείχνουν υπέροχα σε κάθε κούρεμα και κάθε χτένισμα. Σε μία επίσημη περίσταση μπορείς σίγουρα να επιλέξεις το παρακάτω χτένισμα με τις χαλαρές και παιχνιδιάρικες μπούκλες. Διατήρησε τις αφέλειές σου ίσιες με έναν μικρό όγκο.

πυρόξανθα-μαλλιά-σε-μπούκλες-με-αφέλειες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Νοεμβρίου 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

ιδέες-για-πυρόξανθα μαλλιά-Χειμώνας 2022-

ιδέες-για-πυρόξανθα μαλλιά-Χειμώνας 2022-

 Το πυρόξανθο χαρίζει άλλη γοητεία στην γυναίκα

Το πυρόξανθο είναι στην ουσία το ginger και το ginger είναι η φυσική απόχρωση του κόκκινου. Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται με αυτά τα μαγευτικά χρώματα και είναι πάντα τόσο εντυπωσιακοί και με ιδιαίτερο τύπο. Μην φοβηθείς λοιπόν να επιλέξεις αυτήν την απόχρωση και για σένα.

πυρόξανθα-μακριά μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-πυρόξανθα μαλλιά-Χειμώνας 2022-

Πυρόξανθα μαλλιά με τόνους καστανού

Κι αν είσαι λίγο πιο μελαχρινή ή έχεις πιο σταρένια επιδερμίδα, υπάρχει η κατάλληλη απόχρωση του πυρόξανθου και για σένα. Πυρόξανθα μαλλιά με πιο καστανούς τόνους όπως τα παρακάτω, που είναι ιδανικά για τον Χειμώνα ή και το Καλοκαίρι.

πυρόξανθα μαλλιά-με-καστανούς τόνους-ιδέες-

ιδέες-για-πυρόξανθα μαλλιά-Χειμώνας 2022-

Κοντό καρέ με πυρόξανθο χρώμα

Αν θέλεις να δείχνεις σαν πρωταγωνίστρια του σινεμά, τότε σίγουρα πρέπει να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα. Είναι βγαλμένο από μία άλλη εποχή, έχει vintage και κλασικά χαρακτηριστικά και σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα αφού ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

κοντό καρέ-σε-πυρόξανθο χρώμα-ιδέες-

ιδέες-για-πυρόξανθα μαλλιά-Χειμώνας 2022-

ιδέες-για-πυρόξανθα μαλλιά-Χειμώνας 2022-

Ανδρόγυνο κούρεμα σε πυρόξανθα μαλλιά

Τα πυρόξανθα μαλλιά όπως αναφέραμε και πιο πάνω δείχνουν υπέροχα σε κάθε κούρεμα. Έτσι ακόμη κι αν έχεις ένα ανδρόγυνο κούρεμα και θες να προσθέσεις λίγο παραπάνω τύπο στο στιλ σου, μία τέτοια απόχρωση θα σε βοηθήσει να απογειωθείς.

κοντό κούρεμα-σε-πυρόξανθα μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα 7 κουρέματα που θα κρύψουν τα άσχημα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

ιδέες-για-πυρόξανθα μαλλιά-Χειμώνας 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close