ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Νοέμβριο-

Ποια γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα θα πρωταγωνιστήσουν τον Νοέμβριο του 2022; Δείτε 15 ιδέες για τα μαλλιά σας σε χτενίσματα, κουρέματα και αξεσουάρ!

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που μας προετοιμάζει για τα Χριστούγεννα. Είναι ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου και προς τα τέλη του Νοεμβρίου ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά μας, ξεκινούν να γίνονται πιο γιορτινά.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε 15 ιδέες για μαλλιά τον Νοέμβριο του 2022 σε χτενίσματα και κουρέματα. Φυσικά θα συμπεριλάβουμε μέσα στο άρθρο και μερικά αξεσουάρ. Αυτά τα χτενίσματα και κουρέματα μπορούν να σας απογειώσουν σε κάθε σας εμφάνιση και απευθύνονται σε μακριά και καρέ μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου 2022: Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα και βάλε μερικά εντυπωσιακά τσιμπιδάκια

Από το 2019 αυτά τα εντυπωσιακά τσιμπιδάκια με τις μεγάλες πέτρες και τα εντυπωσιακά σχέδια έχουν γίνει τάση. Προσδίδουν μία σικ νότα στο στιλ σου ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι και πολύ vintage. Μπορείς να προτιμήσεις τσιμπιδάκια σαν τα παρακάτω, που μοιάζουν με κοσμήματα, για να αναδείξεις τα ελεύθερα casual μαλλιά σου.

Μαλλιά Νοεμβρίου: 15 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου 2022: Γαλλικές πλεξούδες

Και μέσα στην καρδιά του Νοεμβρίου, δύο γαλλικές πλεξούδες μπορούν να σώσουν την μέρα. Φτιάχνονται πανεύκολα, είναι ένα χτένισμα ιδανικό για το σχολείο, την σχολή, την δουλειά ή την καθημερινότητα και όταν λύνεις τις πλεξούδες οι ανάλαφρες μπούκλες, είναι σαν κομμωτηρίου και γίνονται ένα χτένισμα ιδανικό και για μία επίσημη περίσταση.

γαλλικές-πλεξούδες-ιδέες-για-τον-Νοέμβριο-

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου2022: Αλογοουρά…κάπως αλλιώς

Επίσης μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου μία σικ αλογοουρά όπως η παρακάτω. Αν όμως θέλεις να δείχνουν πιο περιποιημένα και κομμωτηρίου μπορείς να προσθέσεις ανά τμήματα, λαστιχάκια στην αλογοουρά σου. Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία είναι ένα πανεύκολο χτένισμα αλλά πολύ εντυπωσιακό.

αλογοουρά-με-σχέδιο-ιδέες-για-τον-Νοέμβριο-

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου 2022: Πλεξουδάκια και κότσοι στα μαλλιά

Αν θέλεις ένα πιο εξτρίμ αλλά και casual νεανικό χτένισμα για τα μακριά σου μαλλιά τότε η παρακάτω ιδέα μπορεί να σε βοηθήσει. Ένας χαλαρός κότσος, στα μισά σου μαλλιά και μερικά εντυπωσιακά πλεξουδάκια. Ένα street χτένισμα για Μαλλιά Νοεμβρίου 2022 που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

χαμηλό κότσος-και-πλεξουδάκια-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου2022: Αλογοουρά με κορδέλα

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, σήμερα θα έχουμε προτάσεις και για χειμερινά αξεσουάρ στα μαλλιά για τον Νοέμβριο 2022. Μπορείς να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων επιλέγοντας μία casual αλογοουρά και μία γιορτινή, κόκκινη βελούδινη κορδέλα.

κόκκινη κορδέλα-στην-αλογοουρά-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου 2022: Κυματιστά μαλλιά με τσιμπιδάκια

Αν τον Νοέμβριο είναι καλεσμένη σε κάποια επίσημη δεξίωση το παρακάτω χτένισμα θα σε απογειώσει. Επέλεξε για τα μακριά σου μαλλιά, τα κυματιστά σχέδια, που είναι και τάση φέτος και κάνε τα μαλλιά σου ακόμη πιο εντυπωσιακά με μερικά τσιμπιδάκια.

κυματιστά μαλλιά-με-τσιμπιδάκια-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου 2022: Vintage στέκα στα μαλλιά

Επίσης μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου πιο vintage με τον πιο απλό τρόπο. Ένας χαλαρός, χαμηλός κότσος, πρόχειρα πιασμένος με μία vintage στέκα σαν την παρακάτω. Θα κάνουν το στιλ σου να έχει περισσότερη προσωπικότητα και στιλ με τον πιο απλό τρόπο.

στέκα-στα-μαλλιά-με-χαμηλό κότσο-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου 2022: Vintage τσιμπιδάκια στα καρέ σου μαλλιά

Κι αν ψάχνεις μία γρήγορη λύση για το χτένισμά σου τον Νοέμβριο του 2022, που όμως να έχει μία άποψη και μία προσωπικότητα η παρακάτω ιδέα πιστεύουμε ότι είναι ιδανική. Ίσια καρέ μαλλιά Νοεμβρίου , πιασμένα πρόχειρα με δύο vintage τσιμπιδάκια. Είναι ιδιαίτερο και χωρίς καθόλου κόπο χτένισμα.

vintate τσιμπιδάκια-στα-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου 2022: Χαμηλός κότσος

Είτε έχεις μακριά μαλλιά, είτε έχεις μεσαίου μάκρους μαλλιά, είτε έχεις μακρύ καρέ, αυτό το χτένισμα είναι τέλειο. Ένας σικ χαμηλός κότσος, χωρίς να φριζάρει, είναι ένα τέλειο χτένισμα για κάθε επίσημη περίσταση ή επαγγελματική υποχρέωση τον Νοέμβριο του 2022 .

χαμηλός κότσος-στα-μαλλιά-ιδέες-Νοέμβριος 2022-

Δείτε ακόμα 7 κουρέματα που θα κρύψουν τα άσχημα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Νοέμβριο-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Νοέμβριο-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Νοέμβριο-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Νοέμβριο-

Ιδέες για μαλλιά Νοεμβρίου 2022: Προτίμησε κάθε είδους πλεξούδες

Η πλεξούδα δεν είναι μόνο η πλεξούδα που ξέρουμε από μικρά παιδιά. Υπάρχουν πολλές πλεξούδες και όλες φτιάχνονται πανεύκολα με τις σωστές οδηγίες. Φαίνεται πως οι πλεξούδες θα πρωταγωνιστήσουν τον Νοέμβριο του 2022 κι εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο.

πλεξούδες-στα-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καστανά μαλλιά: Οι αποχρώσεις που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Νοέμβριο-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close