Οι συμβουλές που θα λατρέψετε: Η μέθοδος που θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τη σωστή πούδρα

Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν σίγουρα να επιλέξετε τις ιδανικές πούδρες για το δέρμα σας και, επίσης, θα μάθετε πώς πρέπει να τις εφαρμόσετε.

Μήπως το δέρμα σας είναι επιρρεπές στην ακμή; Αν είναι, τότε συνιστούμε να εφαρμόζετε μόνο ένα στρώμα πούδρας, διαφορετικά θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Εάν εφαρμόσετε περισσότερες στρώσεις στο πρόσωπό σας, τότε το πρόσωπό σας δεν θα φαίνεται φυσικό και το πρόβλημα θα είναι περισσότερο από προφανές.

Δείτε ακόμη: Tζελ για πρόσωπο & μαλλιά με βρώμη, λιναρόσπορο & 1 ακόμη μαγικό συστατικό

Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν σίγουρα να επιλέξετε τις ιδανικές πούδρες για το δέρμα σας και, επίσης, θα μάθετε πώς πρέπει να τις εφαρμόσετε.

Εάν έχετε ώριμο δέρμα και αυτό σας ενοχλεί, τότε είστε στο σωστό μέρος, γιατί μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το δέρμα σας μπορεί να μοιάζει 10 χρόνια νεότερο, αν χρησιμοποιήσετε μια πούδρα που θα ταιριάζει στο δέρμα σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφεύγετε τις έντονες πούδρες που θα κάνουν τις ρυτίδες σας πιο φανερές. Εάν το κάνετε αυτό, το δέρμα σας θα φαίνεται πολύ πιο φρέσκο. Η επιλογή είναι αρκετά εύκολη. Δηλαδή θα πρέπει να επιλέξετε φωτεινές, θρεπτικές πούδρες ή κρέμες ΒΒ που θα θρέψουν το δέρμα σας.

Δείτε ακόμη: Μάσκα και σκραμπ προσώπου με υλικά από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Αν έχετε ξηρό δέρμα τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το δέρμα σας χρειάζεται θρεπτικά συστατικά και ελαφρύ μέικαπ, προκειμένου να αποφευχθεί βλάβη στο δέρμα σας.

Δείτε ακόμη: 16 εύκολοι τρόποι για να λάμψει το δέρμα σου

Έχετε λιπαρό δέρμα; Αν ναι, τότε θα πρέπει να αποφύγετε την εφαρμογή πούδρας στα λαμπερά μέρη του δέρματος σας. Δηλαδή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μια πούδρα με υψηλή ισχύ κάλυψης. Επίσης, θα πρέπει να θυμάστε να εφαρμόζετε τη πούδρα με ένα σφουγγάρι, και όχι με τα δάχτυλά σας, γιατί αν εφαρμόσετε τη πούδρα με τα χέρια σας, θα μεταφέρετε όλες τις λιπαρές ουσίες   από τα χέρια σας , στο πρόσωπό σας.

Close