ιδέες-για-κουρέματα-σε-40αρες-

Σικ κουρέματα για 40αρες που μειώνουν χρόνια και συνάμα αναδεικνύουν την γοητεία σας. Μοντέρνες προτάσεις για μακριά, κοντά και καρέ μαλλιά, με αφέλειες και όχι μόνο για κάθε γούστο!

Οι 40αρες είναι γυναίκες που θέλουν κουρέματα που αφαιρούν χρόνια, που αναδεικνύουν την γοητεία τους και που φυσικά αποπνέουν μία σοβαρότητα, τις περισσότερες φορές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα καθησυχαστείτε σε κουρέματα βαρετά και μεγαλίστικα.

Υπάρχουν μοντέρνα κουρέματα που είναι σε θέση να αναδείξουν το πρόσωπο και το στιλ σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο! Καρέ μαλλιά, μακριά μαλλιά, κουρέματα με αφέλειες και μύτες, κοντοκουρεμένα μαλλιά για πιο εξτρίμ και ροκ γυναίκες. Δείτε τις ιδέες μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Τα φιλαριστά μαλλιά χαρίζουν όγκο και ένα ξεχωριστό στιλ σε κάθε κούρεμα. Αν θέλεις τα μακριά σου μαλλιά να αποκτήσουν ταυτότητα τότε μπορείς να τα φιλάρεις λίγο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Κοντά καστανά μαλλιά με ανταύγεις

Μπορείς να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, αφού το ανδρόγυνο είναι πολύ της μόδας φέτος κι αν θέλεις το κούρεμά σου να γίνει πιο μοντέρνο, μπορείς να φτιάξεις μερικές ξανθές ανταύγειες. Είναι ένα κούρεμα μοντέρνο και νεανικό.

κοντά μαλλιά-για-40αρες-ιδέες-

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Γαλλικό καρ

Το γαλλικό καρέ ήταν της μόδας μερικά χρόνια πριν και το 2023, επανέρχεται δυναμικά. Μιλάμε για ένα καρέ που στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι πιο κοντό, αλλά έχει “στρώματα” όπως βλέπουμε και στην παρακάτω ιδέα. Είναι μία υπέροχη ιδέα.

γαλλικό καρέ-στις-40αρες-ιδέες-

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Μαλλιά μεσαίου μάκρους με μακριές αφέλειες

Οι αφέλειες έχουν την τάση να μειώνουν χρόνια, να τονίζουν το βλέμμα μας και να κάνουν τα μαλλιά μας πιο ξεχωριστά. Έτσι μπορείς να επιλέξεις μεσαίου μάκρους μαλλιά με μακριές όμως αφέλειες σαν την φωτογραφία παρακάτω. Δεν θα το μετανιώσεις!

αφέλειες-σε-μεσαίου μάκρους μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2023: 15 ιδέες με πλεξούδες για τις νυχτερινές εμφανίσεις

ιδέες-για-κουρέματα-σε-40αρες-

ιδέες-για-κουρέματα-σε-40αρες-

ιδέες-για-κουρέματα-σε-40αρες-

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Καρέ μαλλιά με μπούκλες

Μπορείς να επιλέξεις τα καρέ μαλλιά και να τα κάνεις πιο σικ με μερικές μπούκλες. Ένα κούρεμα και συνάμα ένα χτένισμα που αποπνέει σοβαρότητα και κομψότητα και σίγουρα θα σας κάνει να ανανεωθείτε!

καρέ μαλλιά-με-μπούκλες-ιδέες-

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Φράντζα στο πλάι

Εκτός από τις αφέλειες και η φράντζα είναι μία μοντέρνα ιδέα για τις 40αρες και όχι μόνο. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις ένα μακρύ καρέ και να κάνεις το κούρεμά σου πιο μοντέρνο και σικ με μία φράντζα στο πλάι. Εμείς θα το επιλέγαμε σίγουρα!

μακρύ καρέ-με-φράντζα-ιδέες-

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Κοντά ίσια μαλλιά

Αν θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί ότι δεν θα βρίσκεις χτενίσματα για να τα αναδεικνύεις. Μπορείς να τα ισιώνεις όπως η γυναίκα της παρακάτω φωτογραφίας και να μειώνεις τον όγκο τους.

κοντά-ίσια μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-κουρέματα-σε-40αρες-

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Χαλαρές μπούκλες στα κοντά μαλλιά

Μία άλλη ιδέα για κοντά μαλλιά είναι και η παρακάτω. Φράντζα στην άκρη όπως η παρακάτω με χαλαρές μπούκλες που σίγουρα θα τις λατρέψεις. Είναι μοντέρνο κούρεμα και πολύ νεανικό αλλά με σικ λεπτομέρειες.

κοντά μαλλιά-με-μπούκλες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2023: Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα κάθε ώρα της ημέρας

ιδέες-για-κουρέματα-σε-40αρες-

ιδέες-για-κουρέματα-σε-40αρες-

Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες: Αυστηρό καρέ

Το αυστηρό καρέ είναι μόδα το 2023 και μπορείς να το επιλέξεις κι εσύ. Είναι ένα μοντέρνο κούρεμα που συνάμα αποπνέει σοβαρότητα και είναι αρκετά σικ. Έτσι μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω ιδέα και δεν θα το μετανιώσεις σε κάθε περίσταση!

αυστηρό καρέ-στην-Jennifer Lopez-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close