ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

Τον Ιανουάριο 2023, θα πρωταγωνιστήσουν οι πλεξούδες, οι αλογοουρές και τα κυματιστά μαλλιά και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικές ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα για μακριά, μεσαίου μάκρους και καρέ μαλλιά!

Το νέο έτος μπήκε και ο Ιανουάριος του 2023, δίνει πολλές ιδέες και επιλογές στις γυναίκες για μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα. Φαίνεται πως ο πρώτος μήνας του νέου έτους, θέλει τις γυναίκες με πλούσιες αλογοουρές, πλεξούδες και κυματιστά μαλλιά.

Συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων τα καρέ κουρέματα και οι αφέλειες ενώ τα ανδρόγυνα κουρέματα ξεκινούν σιγά σιγά να πρωταγωνιστούν με όλο και περισσότερες γυναίκες να τα υιοθετούν. Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Επιμελώς ατημέλητη ponytail αλογοουρά

Αν θέλεις αν κλέψεις τις εντυπώσεις στην δουλειά ή στην βόλτα με το άλλο σου μισό και τις φίλες τότε αυτό το χτένισμα είναι ό,τι πρέπει για σένα. Μία πλούσια, επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά σε σπαστά μαλλιά σε ponytail έκδοση. Είναι ένα πανεύκολο και σικ χτένισμα για κάθε περίσταση.

Ιανουάριος 2023: Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα κάθε ώρα της ημέρας

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Κυματιστά καρέ μαλλιά στο πλάι

Μπορείς σε μία επίσημη περίσταση να επιλέξεις τα κυματιστά μαλλιά για το καρέ σου κούρεμα. Στο πλάι, το καρέ σου κούρεμα θα είναι το κάτι άλλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κυματιστά μαλλιά είναι μία πολλή καλή λύση για σένα, αφού οι μπούκλες τείνουν να μειώνουν μάκρος από τα μαλλιά, σε αντίθεση με τα κυματιστά.

καρέ-κυματιστά-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Σπαστά μαλλιά

Τα μακριά σου μαλλιά θα δείξουν υπέροχα με μικρά “σπασίματα”. Ένα μοντέρνο χτένισμα για κάθε περίσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικές ανταύγειες θα σε κάνουν ακόμη πιο όμορφη και τον Ιανουάριο, οι ανταύγειες τύπου highlight είναι τάση. 

σπαστά-μακριά-μαλλιά-με-ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Καρέ μαλλιά με μπούκλες στην άκρη

Μπορείς να ισιώσεις τα καρέ σου μαλλιά και να φτιάξεις μπούκλες δαχτυλίδι στις άκρες τους. Με αυτόν τον τρόπο το κούρεμά σου θα είναι πιο σικ και vintage και θα σε κάνει να δείχνεις σαν σταρ του σινεμά. Ένα πανεύκολο χτένισμα.

καρέ μαλλιά-με-μπούκλες-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Μπούκλες με αλογοουρά

Για μία επίσημη περίσταση μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες σαν την παρακάτω φωτογραφία και να τα πιάσεις μία αλογοουρά. Πες ναι στα μοντέρνα λαστιχάκια αφού αποτελούν πολύ όμορφα αξεσουάρ που μπορούν να απογειώσουν το συνολικότερο outfit σου.

αλογοουρά-με-μπούκλες-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Κυματιστά μαλλιά με πέρλες

Από τα Χριστούγεννα 2022, αυτό το χτένισμα έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γυναίκες να το επιλέγουν τόσο στο Χριστουγεννιάτικο όσο και στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Και τον Ιανουάριο 2023 θα πρωταγωνιστήσει με χαριτωμένες πέρλες που θα ολοκληρώνουν το χτένισμά σου.

κυματιστά-ξανθά μαλλιά-με-πέρλες-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Ανδρόγυνο κούρεμα

Φαίνεται πως το 2023, προκαλεί τις γυναίκες να πειραματιστούν με το στιλ τους και να προκαλέσουν τα όριά τους. Έτσι μπορείς να υιοθετήσεις ένα ανδρόγυνο κούρεμα σαν το παρακάτω και να είσαι εντυπωσιακή σε κάθε περίσταση της ημέρας.

κοντά-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Πλεξούδες που καταλήγουν σε αλογοουρά

Μπορείς να επιλέξεις ένα ρομαντικό χτένισμα σαν το παρακάτω. Δύο πλεξούδες που καταλήγουν σε αλογοουρά. Είναι ένα πολύ μοντέρνο και girly χτένισμα που δεν είναι ανάγκη να έχεις κανονίσει κάτι επίσημο για να το υιοθετήσεις.

πλεξούδες-που-καταλήγουν-σε-αλογοουρά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαύρα μαλλιά: Χτενίσματα και χρώματα για να τα αναδείξετε

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Χαμηλός κότσος

Για ακόμη έναν μήνα, για ακόμη μία χρονιά οι χαμηλοί κότσοι είναι η Νο1 επιλογή για κάθε γυναίκα με μακριά ή καρέ μαλλιά. Ένας χαμηλός κότσος που σίγουρα είναι μία σικ επιλογή με αυστηρό χαρακτήρα, που ταιριάζει στην δουλειά και όχι μόνο.

χαμηλός κότσος-σε-καστανά μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

Δείτε ακόμα Πυρόξανθο : Η απόλυτη απόχρωση του Χειμώνα

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

Δείτε ακόμα Ξανθά μαλλιά: Όλες οι τάσεις στις αποχρώσεις τον Χειμώνα του 2023

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Πλεξούδα ψαροκόκαλο

Η πλεξούδα ψαροκόκαλο, είναι μία ρομαντική, σικ και αρκετά κοριτσίστικη πλεξούδα που μπορείς να την υιοθετήσεις για την σχολή, την δουλειά, τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο, τις βόλτες σου, ακόμη και τις επίσημες περιστάσεις!

πλεξούδα-ψαροκόκαλο-ιδέες-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

Δείτε ακόμα Καστανά μαλλιά: Οι αποχρώσεις που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Ιανουάριος 2023-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Ιανουάριο: Αφέλειες

Είτε αποφασίσεις να κόψεις κοντές αφέλειες, είτε μακριές αφέλειες, είτε αφέλειες με όγκο, είτε αφέλειες σε τουφάκια. Οι αφέλειες θα πρωταγωνιστήσουν και θα κολακέψουν τόσο το βλέμμα σου όσο και το συνολικότερο στιλ σου.

αφέλειες-σε-καστανά-μαλλιά-με-αλογοουρά-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close