ιδέες-για-χρωματιστό eye liner-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Το πολύχρωμο eye liner είναι η νέα τάση για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 και θα δούμε 15 ιδέες για eye liner σε όλες τις αποχρώσεις. Πως μπορείς να το συνδυάσεις και πως μπορείς να φτιάξεις εντυπωσιακά σχέδια.

Το eye liner προσφέρει μία ένταση στο βλέμμα και μπορεί να αλλάξει ακόμη και το σχήμα των ματιών. Μία σωστή γραμμή eye liner, κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο γατίσια και χαριτωμένα. Συνήθως επιλέγουμε ένα μαύρο eye liner και κάνουμε την χαρακτηριστική γραμμή προς τα πάνω.

Παρόλα αυτά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 μία νέα τάση ήρθε και ξεκίνησε ήδη να κλέβει τις εντυπώσεις. Μιλάμε φυσικά για το χρωματιστό eye liner και τα περίτεχνα σχέδια με το eye liner που για ακόμη μία σεζόν είναι τάση. Θα δούμε ιδέες για να το συνδυάσουμε. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Κίτρινο και μαύρο eye liner

Μπορείς να κάνεις το βλέμμα σου να μείνει αξέχαστο με τον πιο ανοιξιάτικο αλλά και καλοκαιρινό τρόπο. Ειδικά αν είστε μελαχρινές ή αν έχετε μαυρίσει, αυτό το μακιγιάζ θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την σκούρη επιδερμίδα σας. Μία γραμμή μαύρη eye liner και από πάνω μία κίτρινη γραμμή eye liner που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner: Η Νο1 τάση για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Περίτεχνα σχέδια με ροζ eye liner

Το 2020, μία τάση ήρθε και έκλεψε τις παραστάσεις. Μιλάμε για τα περίτεχνα σχέδια με το eye liner που ξεφεύγουν από την συνηθισμένη γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες. Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και με ένα ροζ eye liner φτιάξε ακόμη και ένα σχέδιο με καρδούλες σαν το παρακάτω. Για σαγηνευτικό και εντυπωσιακό μακιγιάζ.

σχέδια-με-ροζ-eye liner-ιδέες-

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Παίξε με το λευκό, το ροζ και το φούξια

Αν θέλεις να μείνεις αξέχαστη και να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο και συνάμα drag αποτέλεσμα τότε σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα. Παίξε με τις αποχρώσεις του λευκού, του ροζ και του φούξια για σίγουρα θετικά αποτελέσματα.

σχέδια-με-ροζ-φούξια-και-λευκό-eye liner-ιδέες-

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Φούξια eye liner

Μπορείς να παίξεις με έντονες αποχρώσεις στο eye liner και το αποτέλεσμα να βγει εξίσου σικ και δροσερό. Μία λεπτή γραμμή eye liner σε φούξια χρώμα αλλά και σε όποια άλλη απόχρωση αγαπάς, μπορεί να αναδείξει την νεανικότητά σου και την λαμπερή σου επιδερμίδα.

φούξια eye liner-σε-φυσικό μακιγιάζ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μακιγιάζ Απριλίου: 15 ιδέες με τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το 2023

ιδέες-για-χρωματιστό eye liner-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Συνδύασε το μαύρο και το μπλε

Μπορείς να κάνεις μία λεπτή γραμμή μαύρου eye liner και στο τελείωμα να προσθέσεις σκούρο μπλε. Είναι μία αντίθεση που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά γι’ αυτό και σου επιτρέπει να συνδυάσεις και σκιές σε φωτεινές αποχρώσεις όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα.

μαύρο-και-μπλε eye liner-ιδέες-

ιδέες-για-χρωματιστό eye liner-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Παίξε με τις φλούο αποχρώσεις

Την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 οι φλούο ή αλλιώς neon αποχρώσεις είναι τάση τόσο στο γυναικείο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ. Μην φοβηθείς λοιπόν να επιλέξεις eye liner σε φλούο αποχρώσεις, ειδικά το Καλοκαίρι 2023, αφού θα δημιουργήσεις μοναδικές αντιθέσεις με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

neon eye liner-ιδέες-για-μακιγιάζ-

ιδέες-για-χρωματιστό eye liner-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

ιδέες-για-χρωματιστό eye liner-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Πες ναι στο δροσερό πράσινο

Την Άνοιξη αλλά και το Καλοκαίρι το πράσινο γίνεται από τα αγαπημένα μας χρώματα, αν και είναι ένα χρώμα που μπορούμε να επιλέξουμε όλο τον χρόνο. Όμως επειδή το πράσινο είναι ένα δροσερό χρώμα που φυσικά παραπέμπει στην φύση την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, ταιριάζει πολύ τόσο με το στιλ μας, όσο και με την διάθεσή μας.

πράσινο eye liner-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Λεπτομέρειες με χρωματιστό eye liner

Αν δεν σου αρέσουν τα εξτρίμ μακιγιάζ, μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα. Ένα κλασικό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις, με μία φυσικότητα, δίνοντας έμφαση στην γυαλάδα της επιδερμίδας, με μία μικρή λεπτομέρεια με μπλε eye liner για το στιλ.

γαλάζιο eye liner-ιδέες-για-μακιγιάζ-

ιδέες-για-χρωματιστό eye liner-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Ιδέες μακιγιάζ με χρωματιστό eye liner την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Αναδεικνύει το φυσικό μακιγιάζ

Το φυσικό μακιγιάζ για ακόμη μία χρονιά είναι η απόλυτη τάση. Δεν χρειάζεται make up πούδρα και άλλα για να έχεις ένα όμορφο μακιγιάζ. Μία ενυδατική κρέμα, ίσως μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα και λίγο highlighter για να αναδείξεις την γυαλάδα του προσώπου σου. Και ένα όμορφο πορτοκαλί eye liner για να βάλεις λίγο χρώμα.

πορτοκαλί eye liner-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Δείτε ακόμα Δανάη Μπάρκα : Φόρεσε 90’s κραγιόν – Η απόλυτη τάση που θα βλέπεις παντού

ιδέες-για-χρωματιστό eye liner-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close