ιδέες-για-αποκριάτικο μανικιούρ-Απόκριες 2023-

Τώρα που πλησιάζουν οι Απόκριες τα πολύχρωμα νύχια θα μας βοηθήσουν να μπούμε στο κλίμα και φυσικά θα αναδείξουν τις αποκριάτικες αμφιέσεις μας. Δείτε τα υπέροχα σχέδια που βρήκαμε για εσάς για μακριά και κοντά νύχια.

Οι Απόκριες είναι από τις αγαπημένες μας γιορτές διότι μας δίνουν την ευκαιρία να παρτάρουμε και να υποδυόμαστε άλλες προσωπικότητες που αυτό πάντα έχει την πλάκα του. Για να αναδείξετε μία αποκριάτικη στολή θα πρέπει να επιμεληθείτε και το styling.

Τα νύχια, το μακιγιάζ, τα μαλλιά. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες για πολύχρωμα αποκριάτικα νύχια που ταιριάζουν με το ξέφρενο καρναβάλι και οποιαδήποτε στολή επιθυμήσετε. Ιδέες για κοντά και μακριά νύχια. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023: Ματ θαλασσί και ροζ νύχια με χρυσά σχέδια

Τα χρυσά σχέδια είναι πολύ μοντέρνα φέτος και επειδή έχουμε Απόκριες μπορείτε να παίξετε με τις φωτεινές καλοκαιρινές αποχρώσεις αν αυτές, υπηρετούν την αποκριάτικη εμφάνισή σας. Θαλασσί και ροζ ματ νύχια με κομψά χρυσά σχέδια για αμφιέσεις γοργόνας, νεράιδας ή ακόμη και χίπισσας.

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023: Μεταλλικά μοβ νύχια με γκλίτερ

Μπορείς επίσης να επιλέξεις μοντέρνες μεταλλικές αποχρώσεις. Αν θες να ντυθείς μάγισσα ή κάτι που αφορά την νύχτα σίγουρα το παρακάτω μανικιούρ είναι για σένα. Σκοτεινό μοβ, μεταλλικό χρώμα που έχει κάτι το απόκοσμο σε συνδυασμό με γκλίτερ.

μεταλλικά-μοβ νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023: Λιωμένο παγωτό

Αν θες να ντυθείς παγωτό ή κάτι τέτοιο χιουμοριστικό δεν σημαίνει ότι τα νύχια σας πρέπει να είναι το ίδιο κιτς με την στολή σας. Ροζ όμορφα νύχια με λιωμένο παγωτό σαν σχέδιο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ένα μανικιούρ, έργο τέχνης.

ροζ-νύχια-με-σχέδιο-παγωτό-ιδέες-

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023: Ροζ νύχια με καρδούλες

Δεν είναι ανάγκη το μανικιούρ σας να είναι σε κάθε περίπτωση θεματικό για να είναι αποκριάτικο. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι δεν ντύνονται όλες οι γυναίκες κάτι. Όμως για να είναι το μανικιούρ σας καρναβαλίστικο και παιχνιδιάρικο, μερικά μοντέρνα και παιχνιδιάρικα σχέδια σαν αυτές τις καρδούλες, είναι ό,τι πρέπει!

φούξια-νύχια-με-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023: Λευκά νύχια mirror

Η σκόνη mirror είναι πολύ μοντέρνα και συνήθως την επιλέγουν οι γυναίκες το Καλοκαίρι διότι έχουν την τάση να είναι ιριδίζον και παράλληλα να αλλάζουν το χρώμα των νυχιών μας. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις την σκόνη mirror και τις Απόκριες.

λευκά νύχια-με-σκόνη mirror-ιδέες-

Δείτε ακόμα Όμπρε νύχια: Ιδέες για τον Φεβρουάριο 2023

ιδέες-για-αποκριάτικο μανικιούρ-Απόκριες 2023-

ιδέες-για-αποκριάτικο μανικιούρ-Απόκριες 2023-

ιδέες-για-αποκριάτικο μανικιούρ-Απόκριες 2023-

ιδέες-για-αποκριάτικο μανικιούρ-Απόκριες 2023-

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023: Πες ναι στα στρας

Τα αποκριάτικα νύχια επιβάλλεται να έχουν στρας και γκλίτερ αφού φυσικά είναι πολύ γιορτινά σχέδια. Τα παρακάτω στρας είναι ό,τι πρέπει γιατί παραπέμπουν και στον χαρτοπόλεμο που είναι σήμα κατατεθέν στα αποκριάτικα πάρτι.

παστέλ-χρωματιστά νύχια-με-στρας-ιδέες-

ιδέες-για-αποκριάτικο μανικιούρ-Απόκριες 2023-

ιδέες-για-αποκριάτικο μανικιούρ-Απόκριες 2023-

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023: Γαλάζια νύχια με γκλίτερ

Τα γκλίτερ όπως είπαμε είναι σήμα κατατεθέν για κάθε γιορτινή περίοδο αλλά και το 2023 γενικότερα. Μερικά θαλασσί νύχια με λίγα γκλίτερ θα σας βάλουν για τα καλά στο γιορτινό κλίμα και θα απολαύσετε κάθε αποκριάτικη εμφάνιση.

θαλασσί-νύχια-με-στρας-και-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023: Παιχνιδιάρικα σχέδια στα νύχια

Μπορείς να ζωγραφίσεις στα νύχια σου μερικές χρωματιστές κουκίδες που παραπέμπουν εξίσου σε χαρτοπόλεμο αλλά και αποκριάτικες γιρλάντες. Είναι πολύ όμορφα και για να το επιλέξεις αυτό διάλεξε για την βάση απαλά και nude χρώματα.

ροζ-νύχια-με-χρωματιστές-κουκίδες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Φεβρουαρίου 2023: 15 ιδέες για μοντέρνο μανικιούρ

ιδέες-για-αποκριάτικο μανικιούρ-Απόκριες 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close