Ηλεκτρονικές -αγορές από e-shop: 7 Κόλπα για να διαλέξεις τα σωστά ρούχα

Ηλεκτρονικές αγορές από e-shop: 7 Κόλπα για να διαλέξεις τα σωστά ρούχα Οι περισσότεροι από εμάς αγοράζουμε ρούχα από ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά ποτέ δεν ξέρουμε με σιγουριά ότι μας ταιριάζουν. Αυτά τα σημάδια θα σας βοηθήσουν να το καταλάβετε.

Ζούμε στην εποχή που οι περισσότεροι από εμάς πραγματοποιούμε τις αγορές μας ηλεκτρονικά. Ειδικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ πολλές φορές πλέον τα παραγγέλνουμε ηλεκτρονικά για να μην ξοδεύουμε χρόνο στα μαγαζιά περπατώντας αλλά και για να τα βρούμε πιο οικονομικά από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού.

Πόσες φορές όμως δεν έχουμε αγοράσει ρούχα από ηλεκτρονικά καταστήματα που αλλιώς φαινόντουσαν στην φωτογραφία και αλλιώς ήρθαν σε εμάς. Πως λοιπόν θα είμαστε σίγουροι ότι ένα ρούχα από ηλεκτρονικό κατάστημα μας ταιριάζει; Διαβάστε παρακάτω τα 7 σημάδια:

Ηλεκτρονικές αγορές από e-shop: 7 Κόλπα για να διαλέξεις τα σωστά ρούχα: Τα ρούχα από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζονται χωρίς μοντέλο.

Τα ρούχα που εμφανίζονται σε έναν ιστότοπο ή σε μια εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς μοντέλο να τα φοράει μπορεί να είναι  μια πλήρης απογοήτευση όταν δοκιμάζονται στην πραγματική ζωή. Μη γνωρίζοντας πώς θα ταιριάζει στο σχήμα του σώματός μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες όταν το φοράμε.

Δείτε ακόμα 12 τρόποι να αγοράζεις πάντα ρούχα που εφαρμόζουν τέλεια πάνω σου

Για παράδειγμα, μερικές γραβάτες / λουράκια σε μπλούζες που μας αρέσουν τόσο στις φωτογραφίες μπορούν να δώσουν επιπλέον όγκο στην κοιλιά στην πραγματικότητα, ενώ τα υπέροχα βολάν μερικές φορές μοιάζουν με ξεπερασμένη διακόσμηση και για κάποιο λόγο, τα μανίκια αποδεικνύονται ότι δεν είναι στο μήκος που τα περιμέναμε.

7-σημάδια-για-να-δείτε-αν-σας-ταιριάζει-ένα-ρούχο-από-ηλεκτρονικό κατάστημα-

Ηλεκτρονικές αγορές από e-shop: 7 Κόλπα για να διαλέξεις τα σωστά ρούχα: Το μοντέλο στέκεται σε μια αφύσικη στάση.

Τα μοντέλα που παρουσιάζουν ρούχα σε εκκεντρικές και ακατανόητες πόζες μας κρύβουν ξεκάθαρα ένα μυστικό. Και παρόλο που τα ρούχα που απεικονίζονται σε αυτές τις πόζες πολλές φορές μας κάνουν να έχουμε έντονη επιθυμία να τα αγοράσουμε αμέσως, στο τέλος, κινδυνεύουμε να πάρουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε.

7-σημάδια-για-να-δείτε-αν-σας-ταιριάζει-ένα-ρούχο-από-ηλεκτρονικό κατάστημα-

Ηλεκτρονικές αγορές από e-shop: 7 Κόλπα για να διαλέξεις τα σωστά ρούχα: Το μοντέλο έχει διαφορετικό σωματότυπο από εσάς.

Είναι απίθανο ένα ρούχο που δημιουργήθηκε ειδικά για ψηλά κορίτσια να ταιριάζει σε κοντύτερα κορίτσια με καμπύλες. Για να αποφύγετε την απογοήτευση όταν δοκιμάζετε ένα προϊόν από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, προσέξτε όχι μόνο το ύψος αλλά και τον τύπο σώματος και τον τύπο χρώματος του μοντέλου.

κάτι που ταιριάζει απόλυτα σε ένα άτομο μπορεί να φαίνεται εντελώς διαφορετικό σε ένα άτομο με άλλο σωματότυπο.

7-σημάδια-για-να-δείτε-αν-σας-ταιριάζει-ένα-ρούχο-από-ηλεκτρονικό κατάστημα-

Ηλεκτρονικές αγορές από e-shop: 7 Κόλπα για να διαλέξεις τα σωστά ρούχα: Ένα μοντέλο καλύπτει με το χέρι της λεπτομέρειες του ντυσίματος.

Οι σφιγμένες στάσεις ενός μοντέλου σε μια φωτογραφία μπορούν να πουν πολλά για την ποιότητα των ρούχων που εμφανίζονται. Τα χέρια που καλύπτουν το λαιμόκοψη ή τη μέση μπορεί να κρύβουν μια ανεπιτυχή λαιμόκοψη, τσαλάκες όταν το ύφασμα τεντώνεται και προβλήματα με το κόψιμο.

7-σημάδια-για-να-δείτε-αν-σας-ταιριάζει-ένα-ρούχο-από-ηλεκτρονικό κατάστημα-

Ηλεκτρονικές αγορές από e-shop: 7 Κόλπα για να διαλέξεις τα σωστά ρούχα: Τα ρούχα εμφανίζονται σε φόντο που είναι «πολύ όμορφο».

Οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι και τα πολλά επίπεδα Photoshop χρησιμοποιούνται επίσης από τους πωλητές οικονομικών διαδικτυακών καταστημάτων για κάποιο λόγο — μπορούν να μετατρέψουν οπτικά ακόμη και τα πιο χαμηλής ποιότητας προϊόντα σε ωραία… Τουλάχιστον στη σελίδα τους.

Όταν αποσπούν τα μάτια μας με ενδιαφέρουσες εσωτερικές λεπτομέρειες, οι έμπειροι έμποροι λιανικής μας θερμαίνουν το ενδιαφέρον για τη φωτογραφία όπου εμφανίζεται το ρούχο. Έτσι καταλήγει ένα αντικείμενο κακής ποιότητας στο γραμματοκιβώτιό μας.

7-σημάδια-για-να-δείτε-αν-σας-ταιριάζει-ένα-ρούχο-από-ηλεκτρονικό κατάστημα-

Ηλεκτρονικές αγορές από e-shop: Η φωτογραφία του ρούχου είναι πολύ κομμένη.

Οι κακά κομμένες φωτογραφίες όχι μόνο προκαλούν σύγχυση αλλά βοηθούν επίσης τον πωλητή να κρύψει το παλιομοδίτικο κόψιμο και το σχέδιο του αντικειμένου από εμάς.

Ένα κοστούμι που απεικονίζεται πάνω από τη μέση ή τους γοφούς σε αυτές τις φωτογραφίες μπορεί απλώς να κρύβει ένα πολύ κοντό παντελόνι ή την παρουσία ενός παλιομοδίτικου κοψίματος του ρούχου.

7-σημάδια-για-να-δείτε-αν-σας-ταιριάζει-ένα-ρούχο-από-ηλεκτρονικό κατάστημα-

Ηλεκτρονικές αγορές από e-shop: Κόλπα για να διαλέξεις τα σωστά ρούχα: Το στοιχείο που σας αρέσει εμφανίζεται μαζί με κάτι πολύ ανοιχτόχρωμο.

Μερικές φορές οι στιλίστες μόδας των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να μας μπερδέψουν: επικαλύπτουν το βαρετό ή άσχετο σχέδιο ενός πράγματος με το έντονο χρώμα ή την εκτύπωση ενός άλλου.

Σε αυτή την περίπτωση, αρχίζει να μας αρέσει όχι το ρούχο που σκοπεύουμε να αγοράσουμε αλλά η εικόνα στο σύνολό της. Θα είναι δυνατή η επανάληψη αυτής της εμφάνισης μόνο με την αγορά ολόκληρου του σετ ρούχων της φωτογραφίας.

7-σημάδια-για-να-δείτε-αν-σας-ταιριάζει-ένα-ρούχο-από-ηλεκτρονικό κατάστημα-

Μπόνους: Επιπλέον συμβουλές για τις αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα

7-σημάδια-για-να-δείτε-αν-σας-ταιριάζει-ένα-ρούχο-από-ηλεκτρονικό κατάστημα-

Συμβουλή # 1: Μην επιλέγετε ρούχα που το μοντέλο δείχνει μόνο σε μισογυρισμένη θέση. Έχω παρατηρήσει ότι εάν ένα αντικείμενο φαίνεται καλό από πλάγια γωνία, δεν θα φαίνεται τόσο καλό μπροστά αν το αγοράσετε.

Συμβουλή # 2: Όταν συγκρίνετε 2 ρούχα, είναι καλύτερο να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με ένα βίντεο πασαρέλας. Μερικές φορές ένα αντικείμενο που μας άρεσε φαίνεται εντελώς διαφορετικό σε μια φωτογραφία από ό,τι στην πραγματική ζωή.

Γνωρίζοντας αυτό, οι μεγάλοι διαδικτυακοί λιανοπωλητές επισυνάπτουν σύντομα βίντεο στην περιγραφή του προϊόντος όπου μπορείτε να δείτε προσεκτικά τις μπλούζες, τα φορέματα και τα παντελόνια που θέλετε να αγοράσετε.

Δείτε ακόμα 9 λάθη που καταστρέφουν την εξωτερική μας εμφάνιση

Μην παραμελείτε αυτήν τη χρήσιμη επιλογή – είναι αυτό που πολλές φορές μας βοηθά να λάβουμε την τελική απόφαση σχετικά με την αναγκαιότητα μιας αυθόρμητης αγοράς.

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close