ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιούνιο 2022-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα. 15 μοντέρνες ιδέες για καλοκαιρινά χτενίσματα και κουρέματα τον Ιούνιο 2022.

Ο Ιούνιος βρίσκεται μία ανάσα μακριά και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άκρως καλοκαιρινό αφιέρωμα στα γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα. Γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα για την παραλία, για την βόλτα σου ή ακόμη και για επίσημες περιστάσεις.

Γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα με κοτσιδάκια, καρέ κούρεμα, αξεσουάρ για τα μαλλιά, πλεξούδες, κότσους και αλογοουρές που δεν πρόκειται να αφήσουν ασυγκίνητη καμία γυναίκα. Αν θέλεις λοιπόν να μπεις για τα καλά σε καλοκαιρινή διάθεση διάβασε παρακάτω: 

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα:  Μικρά πλεξουδάκια

Τον Ιούνιο ξυπνάει το παιδί μέσα μας διότι το Καλοκαίρι ανέκαθεν ήταν η εποχή της ανεμελιάς και του ξεφαντώματος. Έτσι μπορείς σε κάθε καθημερινή σου εμφάνιση να αφήνεις τα μαλλιά σου επιμελώς ατημέλητα και να πλέκεις δύο μικρά και παιχνιδιάρικα πλεξουδάκια.

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα: Δύο μικροί κότσοι

Στην παραλία θέλεις εύκολα και πρόχειρα χτενίσματα αφού είτε θα βρέξεις τα μαλλιά σου είτε θα θέλεις κάτι ανάλαφρο που να σε κρατήσει δροσερή. Αν έχεις καρέ μαλλιά λοιπόν μπορείς να κάνεις δύο μικρούς κότσους στην κορυφή της κεφαλής.

κότσοι-σε-καρέ μαλλιά-Ιούνιος 2022-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα: Δύο γαλλικές πλεξούδες

Στην παραλία, στις βόλτες σου με τις φίλες ή το άλλο σου μισό, στο σχολείο, στην δουλειά και γενικότερα σε οποιαδήποτε καθημερινή εμφάνιση δύο γαλλικές πλεξούδες είναι μία μοναδική και πρωτότυπη επιλογή που θα κάνει το στιλ σου άκρως καλοκαιρινό.

γαλλικές-πλεξούδες-Ιούνιος 2022-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα: Κότσος με κορδέλα

Μπορείς επίσης να πιάσεις τα μαλλιά σου έναν κότσο αφού θέλεις να είσαι δροσερή κι αν έχεις μακριά μαλλιά το Καλοκαίρι θα σε βασανίσουν. Για να κάνεις το χτένισμά σου ακόμη πιο στιλάτο μπορείς να βάλεις μία κορδέλα της αρεσκείας σου. Μοναδικό χτένισμα για κάθε καθημερινή σου εμφάνιση.

κότσος-με-κορδέλα-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα: Χαλαρή πλεξούδα

Η παρακάτω χαλαρή πλεξούδα μας θυμίζει την ουρά της γοργόνας οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην την συμπεριλάβουμε στο σημερινό μας άρθρο. Μία χαλαρή πλεξούδα για καθημερινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις που θα σε κάνουν σαγηνευτική.

πλεξούδα-Ιούνιος 2022-ιδέες

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα: Ψηλή ponytaile αλογοουρά

Για μία πιο επίσημη περίσταση μπορείς να διαλέξεις μία κλασική αλλά πάντα αγαπημένη ponytaile αλογοουρά. Θα κρατήσει το σβέρκο και την πλάτη σου δροσερή και φυσικά θα δείξει όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου ολοκάθαρα.

ψηλή-ponytaile αλογοουρά-Ιούνιος 2022-ιδέες

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα:  Χαμηλός κότσος με καπέλο

Αν έχεις βρέξει τα μαλλιά σου στις διακοπές αλλά δεν προλαβαίνεις να τα χτενίσεις σου έχουμε την λύση. Ένας χαμηλός κότσος που θα τον απογειώσεις με ένα ψάθινο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο. Μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν περιποιημένα και σικ με τα πιο απλά βήματα.

χαμηλός-κότσος-με-ψάθινο καπέλο-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα:  Τουρμπάνι στα μαλλιά

Μία boho και άκρως καλοκαιρινή ιδέα που έχει κλέψεις τις καρδιές μας τα τελευταία χρόνια είναι και το τουρμπάνι στα μαλλιά. Βάλε ένα τουρμπάνι στα μαλλιά και μαγνήτισε τα βλέμματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείς να το συνδυάσεις και με wet styling που γίνεται πανεύκολα.

τουρμπάνι-στα-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Δυνατά μαλλιά: Ποιες τροφές βοηθούν

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιούνιο 2022-

Χτενίσματα και κουρέματα τον Ιούνιο 2022: Καρέ κούρεμα

Το Καλοκαίρι όλο και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν το καρέ κούρεμα διότι είναι ένα κούρεμα ανάλαφρο και δροσερό. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τις ημέρες καύσωνα. Μπορείς λοιπόν να κάνεις κι εσύ τα μαλλιά σου καρέ και δεν θα το μετανιώσεις.

καρέ-κούρεμα-ιδέες- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιούνιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιούνιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιούνιο 2022-

Δείτε ακόμα Milky blonde μαλλιά: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιούνιο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιούνιο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close