ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

Milky blonde μαλλιά: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι. Τα milky blonde μαλλιά είναι η νέα τάση των ξανθών μαλλιών για το Καλοκαίρι κι εμείς θα σου δείξουμε 15 ιδέες.

Τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα τάση το Καλοκαίρι διότι οι γυναίκες τα Καλοκαίρια επιλέγουν πιο ανοιχτές αποχρώσεις για τα μαλλιά τους, διότι ο έντονος ήλιος δεν βοηθάει στα μαύρα ή στα καστανά μαλλιά. Επίσης επειδή το Καλοκαίρι μαυρίζουμε τα ξανθά μαλλιά δημιουργούν υπέροχες αντιθέσεις.

Μία νέα τάση στα ξανθά μαλλιά έρχεται για να σαγηνεύσει και μιλάμε φυσικά για τα milky blonde μαλλιά. Αυτή η απόχρωση των ξανθών είναι απαλή και συνδυάζει το ξανθό με γαλακτερούς τόνους. Σου γλυκαίνει το πρόσωπο, είναι σικ και ιδιαίτερη. Δείτε παρακάτω 15 ιδέες: 

Milky blonde μαλλιά: Μακριά ίσια milky blonde μαλλιά

Όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία τα milky blonde είναι μαλλιά που μπορούν να κάνουν το γυναικείο πρόσωπο πιο γλυκό και να τονίσουν ευχάριστα το μαύρισμα. Επίσης ταιριάζουν ακόμη και σε γυναίκες με μαύρα φρύδια.

Milky blonde hair: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι

Milky blonde μαλλιά: Σκούρες αποχρώσεις milky blonde

Επίσης υπάρχουν πολλές αποχρώσεις milky blonde μαλλιών και παρακάτω βλέπουμε μία από αυτές. Μελί milky blonde μαλλιά για γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα που θέλουν ένα πιο σικ και γήινο αποτέλεσμα το Καλοκαίρι 2022.

milky blonde-μαλλιά-σε-μακρύ καρέ-ιδέες- ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

Milky blonde μαλλιά: Ανταύγειες με milky blonde απόχρωση

Μπορείς επίσης να κρατήσεις την ρίζα σου σκούρη και να δημιουργήσεις πολλές ανταύγειες που όλες μαζί σε συνδυασμό να φέρουν ένα milky blonde αποτέλεσμα. Είναι μία πολύ μοντέρνα και όμορφη απόχρωση και σίγουρα θα σε απογειώσει.

ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-σε-κυματιστά μαλλιά-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

Milky blonde μαλλιά: Milky blonde σε μακρύ καρέ

Αν έχεις μακρύ καρέ μαλλιά τότε σίγουρα οι επιλογές σου στα χτενίσματα είναι λιγότερες από τις γυναίκες με μακριά μαλλιά. Αν λοιπόν θέλεις μία αλλαγή τότε τα milky blonde μαλλιά θα σου προσφέρουν την αλλαγή που αναζητάς για να μαγνητίσεις τα βλέμματα το Καλοκαίρι.

ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-σε-κυματιστά μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

Milky blonde μαλλιά: Μία σικ απόχρωση για κάθε γυναίκα

Τα milky blodne μαλλιά αγαπήθηκαν τόσο γιατί σε αντίθεση με άλλες αποχρώσεις του ξανθού που μπορεί να είναι πιο ροκ και μοντέρνες, τα milky blonde μαλλιά είναι σικ και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της και το στιλ της.

ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-σε-κυματιστά-καρέ-μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι

ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

Milky blonde μαλλιά: Φτιάξε τα μαλλιά σου κοτσίδα

Φυσικά αν θέλεις να αναδείξεις την συγκεκριμένη απόχρωση υπάρχουν πολλά χτενίσματα που μπορείς να επιλέξεις και σου έχουμε δείξει ήδη αρκετά μέχρι τώρα. Μπορείς όμως να πιάσεις τα μαλλιά σου μία σικ κοτσίδα στο πλάι και να σαγηνεύσεις σε κάθε σου επίσημη και όχι μόνο εμφάνιση.

milky blonde-μαλλιά-με-αλογοουρά-ιδέες-

Milky blonde μαλλιά: Σκούρη απόχρωση milky blonde

Αν είσαι πιο σκούρη στην επιδερμίδα μπορείς να επιλέξεις την παρακάτω απόχρωση milky blonde. Είναι ξανθά μαλλιά σε πιο σκούρες και γήινες αποχρώσεις με το γαλακτερό να υπερισχύει όπως είθισται στα milky blonde. Θα σου ταιριάξουν σίγουρα!

σκούρα-milky blonde-μαλλιά-ιδέες-

Milky blonde μαλλιά: Φτιάξε ανάλαφρες μπούκλες

Φαντάσου πόσο όμορφη θα είσαι με milky blonde μαλλιά και ανάλαφρες μπούκλες. Ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα στα μαλλιά έρχεται να συναντήσει ένα άκρως καλοκαιρινό και ανάλαφρο χτένισμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

milky blonde-μαλλιά-σε-κυματιστά-καρέ-μαλλιά- ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

Milky blonde μαλλιά: Μακριά μαλλιά με όγκο

Φέτος το Καλοκαίρι ο έντονος όγκος στα μαλλιά είναι τάση. Έτσι μπορείς να επιλέξεις τα μακριά μαλλιά σου να τα βάψεις με μία milky blonde απόχρωση και ταυτόχρονα να τα υπερτονίσεις με όγκο και σπάσιμο στις άκρες. Θα είσαι σαν ροκ σταρ.

milky blonde-μακριά μαλλιά-με-όγκο-ιδέες- ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Ροζ μαλλιά: 18 ιδέες με το trend του Καλοκαιριού 2022

ιδέες-για-milky blonde-μαλλιά-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close