ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Ιούνιος 2023-

Ο Ιούνιος 2023 βρίσκεται πολύ κοντά και επισήμως θέλουμε να σας πούμε Καλό Καλοκαίρι. Ξεκινήστε το Καλοκαίρι 2023 με ένα ανανεωμένο καλοκαιρινό και μοντέρνο μανικιούρ. Δείτε 16 ιδέες για κοντά και μακριά νύχια.

Το Καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες μας εποχές, αφού κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα, προγραμματίζουμε διακοπές και αποδράσεις και περνάμε πιο ανέμελες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Μαυρίζουμε, ανανεώνουμε το στιλ μας και θέλουμε κι ένα μανικιούρ που να αντικατοπτρίζει αυτή την κατάσταση.

Στο σημερινό άρθρο βρήκαμε για εσάς 16 ιδέες για μοντέρνο και καλοκαιρινό μανικιούρ για κοντά και μακριά νύχια. Μανικιούρ σε έντονες αποχρώσεις, με στρας, γκλίτερ και μοντέρνα σχέδια για τον Ιούνιο 2023 που βρίσκεται μία ανάσα μακριά. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Πετρόλ και ροδακινί νύχια με γκλίτερ

Συνδύασε το πετρόλ και το ροδακινί για ένα μοντέρνο και καλοκαιρινό μανικιούρ που θα τονίσει το μαύρισμά σου, θα απογειώσει την διάθεσή σου και θα ανανεώσει το στιλ σου. Μερικά στρας και γκλίτερ όπως τα παρακάτω που μοιάζουν με ψηφιδωτό θα ολοκληρώσουν την εικόνα.

Ιούνιος 2023: Ιδέες για μοντέρνο καλοκαιρινό μανικιούρ

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Κίτρινα ματ νύχια

Αν και τα ματ νύχια ξεκίνησαν σαν ένα χειμωνιάτικο σχέδιο, τα τελευταία χρόνια τα υιοθετούμε όλο τον χρόνο. Μοντέρνα φλούο κίτρινα νύχια με λευκές λεπτομέρειες και μοντέρνα σχέδια θα απογειώσουν τα μακριά σου νύχια τον Ιούνιο 2023.

ματ-κίτρινα-νύχια-με-σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Καρπούζια στο μανικιούρ

Όταν σκεφτόμαστε το Καλοκαίρι στο μυαλό μας, μας έρχεται το καρπούζι, η θάλασσα και το παγωτό. Μπορείς λοιπόν, να βγάλεις στην επιφάνεια την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σου επιλέγοντας σχέδια με χαριτωμένα καρπούζια στα αγαπημένα σου νύχια.

σχέδιο-με-καρπούζι-στα-νύχια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Φλοράλ σχέδια σε μπλε ηλεκτρίκ νύχια

Το μπλε ηλεκτρίκ δεν έχει εποχή αλλά οι περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν το Καλοκαίρι αφού παραπέμπει στο γαλάζιο της θάλασσας και στα χρώματα των ελληνικών νησιών. Μπορείς να το επιλέξεις σε κοντά και μακριά νύχια με φλοράλ σχέδια.

μπλε νύχια-με-φλοράλ σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Λιωμένο…παγωτό

Μπορείς τον Ιούνιο 2023 να επιλέξεις ένα φούξια χρώμα για τα νύχια σου και σχέδια που να παραπέμπουν σε παγωτό που λιώνει. Μία νεανική και παιχνιδιάρικη πρόταση για γυναίκες κάθε ηλικίας που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

ροζ-και-φούξια-νύχια-με-σχέδιο-παγωτό-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Παίξε με τα φλούο χρώματα

Μπορείς να επιλέξεις φλούο χρώματα ή αλλιώς neon και να κλέψεις την παράσταση όσων αφορά το μανικιούρ σου. Γαλάζιο, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί και όλες οι φωτεινές αποχρώσεις της αρεσκείας σου σε ένα μανικιούρ με ματ σχέδιο.

φλούο-νύχια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Καλοκαιρινό γαλλικό μανικιούρ

Δεν θα μπορούσαμε να μην είχαμε και μία πρόταση για παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ. Τον Ιούνιο 2023 η παρακάτω ιδέα και όλες οι παραλλαγές, θα κλέψουν τις εντυπώσεις και αποτελούν τάση για το Καλοκαίρι 2023.

γαλλικό μανικιούρ-σε-κίτρινο-και-πορτοκαλί-χρώμα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Διάφανα νύχια: Το νέο trend που έχει ρίξει το TikTok και 15 ιδέες να το υιοθετήσεις το Καλοκαίρι 2023

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Ιούνιος 2023-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Ιούνιος 2023-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Ιούνιος 2023-

 

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Διακριτικές πεταλούδες

Ένα πανέμορφο, ρομαντικό, σικ αλλά και παιχνιδιάρικο μανικιούρ είναι και το παρακάτω. Μία βάση σε φυσικές αποχρώσεις με θαλασσί παστέλ λεπτομέρειες και μία διακριτική και γραμμική πεταλούδα σε εξίσου θαλασσί χρώμα που συνδέεται.

θαλασσί-γαλλικό μανικιούρ-με-πεταλούδα-ιδέες-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Ιούνιος 2023-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Βγάλε στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σου φύση

Παίξε με τις έντονες αποχρώσεις όπως είναι το φούξια ή το magenta που είναι και τάση για το Καλοκαίρι 2023 και ανέδειξε το μανικιούρ σου με χαριτωμένα σχέδια, γκλίτερ και γραμμές που θα σχηματίσουν ένα κάπως πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

φούξια-και-γαλάζια-νύχια-με-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Ιούνιος 2023-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ τον Ιούνιο 2023: Γραμμικά σχέδια

Τα τελευταία χρόνια το παρακάτω μανικιούρ είναι τάση και δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή  η ιδέα. Μπεζ φυσική βάση με μαύρα γραμμικά σχέδια για ένα απόλυτα σικ και μοντέρνα καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

μπεζ-νύχια-με-μαύρες γραμμές-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2023: 16 ιδέες για νύχια σε ροδακινί χρώμα

ιδέες-για-καλοκαιρινό μανικιούρ-Ιούνιος 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close