τάσεις 2023-στα-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Το καρέ κούρεμα για ακόμη μία χρονιά θα είναι στις τάσεις και στο σημερινό άρθρο θα δούμε όλες τις τάσεις του 2023 για καρέ κούρεμα. Ιδέες με καρέ κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες απαρνιούνται τα μακριά, πλούσια μαλλιά τους και επιλέγουν το καρέ κούρεμα. Αυτό διότι βοηθάει τα μαλλιά να δυναμώσουν, είναι άκρως μοντέρνο, προσφέρει στιλ και φινέτσα στην γυναικεία παρουσία και είναι πολύ εύκολο στα χτενίσματα.

Το καρέ κούρεμα λοιπόν δεν θα φύγει από την κορυφή των τάσεων ούτε την σεζόν 2023. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε όλες τις τάσεις του 2023 στα καρέ κουρέματα, για κάθε εποχή και κάθε γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω: 

Οι τάσεις για καρέ κούρεμα 2023: Καρέ μαλλιά με μύτες

Μία νέα τάση έρχεται το 2023 και είναι αυτή. Καρέ μαλλιά σε κάθε μάκρος με διακριτικές μύτες. Την επιλέγουν συνήθως νέες κοπέλες, αφού είναι μία τάση για επιμελώς ατημέλητα μαλλιά και πιο ροκ χτενίσματα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να έχεις ίσια και χωρίς όγκο μαλλιά για να δείξει το κούρεμα περισσότερο.

Καρέ κούρεμα: Όλες οι τάσεις για το 2023

Οι τάσεις για καρέ κούρεμα 2023: Καρέ των 90’s

Η παρακάτω ιδέα είναι υπέροχη και μας γυρίζει πίσω στην δεκαετία του ’90. Καρέ μαλλιά πάνω από τον ώμο με πλούσιο όγκο και ελαφρώς σπαστά στην άκρη. Είναι ένα κούρεμα που είχε κλέψει τις εντυπώσεις πίσω στο 1990 και το 2023 έρχεται δυναμικά.

μακρύ-καρέ-καστανά μαλλιά-ιδέες-

Οι τάσεις για καρέ κούρεμα 2023: Αυστηρό καρέ με αφέλειες

Το αυστηρό καρέ ξεκίνησε να κάνει την εμφάνισή του από το Φθινόπωρο του 2022 και φαίνεται πως θα συνεχίσει να κλέβει την παράσταση και όλο το 2023. Αυστηρό καρέ σε ίσια μαλλιά με κοντές αφέλειες που θα κάνουν το στιλ σου πιο σοβαρό και στιλάτο. Ιδανικό για κάθε γυναίκα.

αυστηρό καρέ-με-αφέλειες-ιδέες-

Οι τάσεις για καρέ κούρεμα 2023: Παραδοσιακό καρέ με αφέλειες

Η παρακάτω ιδέα είναι η πιο παραδοσιακή, αφού όταν σκεφτόμαστε καρέ το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο καρέ της γραμματέως. Καρέ μαλλιά λοιπόν με κοντές αφέλειες που θα πρωταγωνιστήσουν κυρίως την Άνοιξη 2023 και έχει κλέψει τις εντυπώσεις σε όλα τα περιοδικά και τα social media για φέτος.

αυστηρό καρέ-με-αφέλειες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες

τάσεις 2023-στα-καρέ μαλλιά-ιδέες-

τάσεις 2023-στα-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Επίσημα χτενίσματα για κοντά μακριά και μεσαία μαλλιά

τάσεις 2023-στα-καρέ μαλλιά-ιδέες-

τάσεις 2023-στα-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Οι τάσεις για καρέ κούρεμα 2023: Μπούκλες στα καρέ σου μαλλιά

Από τις πρώτες μέρες του 2023, αυτό το χτένισμα ήρθε και έγινε τάση. Μιλάμε για μπούκλες σαν τις παρακάτω στα καρέ σου μαλλιά, όταν φυσικά ο λόγος γίνεται για μακρύ καρέ. Αφού το μακρύ καρέ τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αυτό το χτένισμα θα σε βοηθήσει να το ανανεώσεις.

καρέ μαλλιά-με-μπούκλες-ιδέες-

Οι τάσεις για καρέ κούρεμα 2023: Κοντό καρέ

Το κοντό καρέ είναι από τις πιο κλασικές επιλογές για κάθε γυναίκα και μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ. Χαρίζει ένα πιο ανδρόγυνο look και είναι πολύ μοντέρνο και στιλάτο ενώ μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση με το κατάλληλο χτένισμα.

κοντό καρέ-ιδέες-

Οι τάσεις για καρέ κούρεμα 2023: Ασύμμετρο καρέ

Μία τάση από το παρελθόν επανέρχεται το 2023 και μιλάμε για το ασύμμετρο καρέ. Καρέ που από την μία πλευρά είναι λίγο πιο κοντό και από την άλλη λίγο πιο μακρύ. Για να φανεί πιο έντονα και όμορφα θα πρέπει να έχεις ίσια μαλλιά ή να τα ισιώνεις.

ασύμμετρο καρέ-ιδέες-

τάσεις 2023-στα-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Οι τάσεις για καρέ κούρεμα 2023: Επιμελώς ατημέλητο καρέ

Φαίνεται πως το επιμελώς ατημέλητο είναι μία τάση τόσο στα κουρέματα όσο και στα χτενίσματα για το 2023. Κάνει τις γυναίκες πιο ανάλαφρες και δροσερές και βγάζει στην επιφάνεια την νεανική τους πλευρά. Μην φοβηθείς λοιπόν να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα.

επιμελώς ατημέλητο-καρέ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2023: 15 ιδέες με πλεξούδες για τις νυχτερινές εμφανίσεις

τάσεις 2023-στα-καρέ μαλλιά-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close